Je bekijkt nu Athina

Athina

corfu_athina_012
corfu_athina_011
corfu_athina_013
corfu_athina_016
corfu_athina_014
corfu_athina_015
corfu_athina_019
corfu_athina_017
corfu_athina_018
corfu_athina_0111
corfu_athina_0112
corfu_athina_0110
corfu_athina_0114
corfu_athina_0113
corfu_athina_0115
previous arrow
next arrow
corfu_athina_012
corfu_athina_011
corfu_athina_013
corfu_athina_016
corfu_athina_014
corfu_athina_015
corfu_athina_019
corfu_athina_017
corfu_athina_018
corfu_athina_0111
corfu_athina_0112
corfu_athina_0110
corfu_athina_0114
corfu_athina_0113
corfu_athina_0115
previous arrow
next arrow

Uitzicht

Centraal

Privacy

Rust

Luxe

 • Type:Villa
 • Bedden:6 a 7, in de woonkamer staat een bedbank die goed beslaapbaar is
 • Kamers:3 slaapkamers, elk met badkamer en toilet, grote woonkamer en open keuken
 • Huisdieren:Ja, tenzij ze geen opvoeding hebben genoten
 • Zwembad:Ja
 • Comfort:Wasmachine, vries- koelkast combinatie, TV, DVD-speler en stereo, oven. Op alle slaapkamers is airco. Linnengoed en handdoeken kunnen naar eigen rato in de wasmachine gestopt worden. Tegen extra betaling is het mogelijk de villa te laten schoonmaken tijdens je vakantie
 • Extra:Tot de uitrusting van de villa behoort onder andere een picknick set met koeltas, strand handdoeken en andere vakantie attributen
 • Transfer:Eigen gelegenheid, bijvoorbeeld huurauto of taxi, of vraag Green Island dit te regelen
 • Prijs:Vanaf 85 Pond per dag, afhankelijk van de periode die je kiest. Let op, de eigenaar rekent in Britse Ponden!
 • Aanbetaling:25 procent van de totale huurprijs
 • Extra kosten:Geen
 • Plaats:Agios Ioannis
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:Helen of Lester George
 • Telefoon:+44 207 733 5535
 • Mobiel:+44 7951584753
 • Website:Geen

In de heuvels van het centraal op Corfu gelegen Agios Ioannis ligt, verscholen voor de buitenwereld, deze in 2009 nieuw opgeleverde villa. Villa Athena is een prachtig gelegen vakantie villa waar je, behalve je vakantie, wel de rest van je leven door zou willen brengen. 

Luxe villa in hartje Corfu

Voorzien van alle moderne gemakken en gebouwd in een zeer rustige omgeving is dit een plaats om volledig tot rust te komen en niet meer te denken aan alle beslommeringen die de westerse samenleving zo kenmerken. Aan de oostkant van deze luxe villa is een ruim balkon waar vanaf je een geweldig uitzicht hebt tot aan de Pantokrator aan toe. Het verbluffende uitzicht op oostelijk Corfu in combinatie met de landelijke rust die hier ervaren wordt, zijn genoeg om het spookbeeld van krankzinnige deadlines, onredelijke klanten en de file a la minuut te transformeren tot een beeld van gemoedelijkheid en ontspannende innerlijke vrede. De rijke natuur die zich aan alle kanten manifesteert waar je maar kijkt, moet zelfs voor de grootste stressbeer voldoende zijn om de toekomst weer zonnig in te zien en nieuwe uitdagingen vol vertrouwen tegemoet te treden. Hier wordt je accu weer helemaal opgeladen!

Opladen tijdens je vakantie

De villa staat middenin een grote omheinde tuin met ruim voldoende gelegenheid om afwisselend in de zon of de schaduw te zitten. Weet je even niet meer of je zon of schaduw wilt, heb je de Sudoku weer opgelost of is je boek uit, dan sjok je naar het ruime zwembad en laat je langzaam afglijden in het verkoelende water. Tijdens de eerste week van je vakantie kan veelvuldig zwemmen nodig zijn om het beeld van je zure manager van je af te spoelen en daar  heb je hier alle gelegenheid voor. Om na je verplichte baantjes loom naar de kant te drijven, je inmiddels gebruinde lichaam langzaam uit het water te hijsen, jezelf iets verfrissend in te schenken en dit in de zon te nuttigen. Dit ruime vakantiehuis staat in een prachtig wandelgebied om een natuurlijk meer, wat slechts doorkruist wordt door enkele smalle weggetjes waar nauwelijks verkeer rijdt. Tijdens een van je vele wandelingen kom je zo hier en daar eens een agrariër tegen die gebukt onder de last van vele zakken olijven toch nog kans ziet je opgewekt te groeten. Verder wordt het groene landschap bepaald door ezels, voorover gebogen gestalten van Grieken die vruchten onttrekken aan de aarde en een enkel huis. In de buurt ligt een verscholen meer, goed voor de wildste gedachten. Vanwege de diepe ligging lijkt het water altijd in diepe rust. Maar vergis je niet, het spiegelgladde oppervlak wordt soms ruw doorbroken door wezens met vinnen, schubben en graten, zich tegoed doende aan een van hun kleinere soortgenoten die de pech heeft niet geheel tot volle wasdom te komen. Ook schildpadden en andere amfibieën hebben hier een prachtige habitat. Je zit hier middenin natuurlijk Corfu.

Lekker luieren in het hart van Corfu

De villa ligt, ondanks de rustige omgeving, in de buurt van het bruisende hart van Agios Ioannis, waar je behalve een bakker ook een supermarktje, een restaurant en een bar vindt. Een drogist is niet vergeten, net zo min als een dorpsplein waar je, gezeten in de schaduw van een lommerrijke boom, met de Grieken of medetoeristen van gedachten kunt wisselen. Agios Ioannis is centraal gelegen op Corfu, dus zit je dichtbij alle bekende stranden, de hoofdstad Kerkyra (Corfu-stad) en een tweetal Lidl’s. In Villa Athina heb je dus alle gelegenheid te genieten van een gevarieerde vakantie op Corfu.

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.