Je bekijkt nu Avli

Avli

corfu_restaurant_08
corfu_restaurant_09
corfu_restaurant_07
corfu_restaurant_01
corfu_restaurant_03
corfu_restaurant_10
corfu_restaurant_05
corfu_restaurant_02
corfu_restaurant_06
corfu_restaurant_04
previous arrow
next arrow
corfu_restaurant_08
corfu_restaurant_09
corfu_restaurant_07
corfu_restaurant_01
corfu_restaurant_03
corfu_restaurant_10
corfu_restaurant_05
corfu_restaurant_02
corfu_restaurant_06
corfu_restaurant_04
previous arrow
next arrow

Als je op vakantie op Corfu bent en je bent in (de buurt van) de hoofdstad van het eiland – en Kerkyra moet je zeker bezoeken – dan ben je het bijna verplicht aan jezelf om jezelf te belonen met een heerlijke maaltijd bij Avli! Dit bijzonder gezellige restaurant heeft een rijk scala aan Griekse gerechten, maar dan net even anders. Verwacht er geen souvlaki of bifteki, maar je zult versteld staan van de keur aan gerechten die je voorgeschoteld krijgt door de zeer vriendelijke bediening. Hier ervaar je de echte Griekse gastvrijheid en vriendelijkheid. Deze mensen willen dat je het naar je zin hebt en geniet van de lekkerste wijnen en gerechten. Ze zijn dan ook voortdurend bezig het hun gasten naar de zin te maken.

Corfu Special

Alle gerechten, of het een traditioneel of een uitzonderlijk gerecht betreft, worden bereid met authentieke en verse ingrediënten. Beleef een culinaire rondreis langs de Mediterrane keuken met sappige starters, heerlijke mezès, verse Griekse salades en een keur aan vlees- en visschotels. Alles vers natuurlijk en van uitstekende kwaliteit. Je proeft Corfu en Griekenland puur bij Avli. Natuurlijk wil je er een lekker glaasje naast hebben en dat kan je krijgen. Avli heeft een mooie wijnkaart met exquise wijnen, maar ook lekkere sappen als tsipouro, ouzo en een aantal prima biertjes.

Heerlijk Corfu

Het is helemaal feest als je bovengenoemde lekkernijen kunt genieten op het ruime terras aan de baai van Garitsa. Onder reusachtige eucalyptusbomen gezeten, met een verkoelend briesje over je gezicht, sla je de mensen gade die om je heen voorbij flaneren. Garitsa is een geweldige wijk, een van de oudste van Corfu, waar altijd een gezellige atmosfeer heerst. De Grieken trekken ook graag naar Garitsa om uit te gaan en dat zegt genoeg. Vergaap je aan het prachtige uitzicht over de baai van Garitsa, met het Oude Fort op de achtergrond. En terwijl de geur van het heerlijke eten afgewisseld wordt met die van bloemen, realiseer je je dat vakantie op Corfu een groot feest is.
Avli, wat het Griekse equivalent van Tuin is, is een familie busines. Vandaar dat iedereen zich met hart en ziel inspant om het de gasten naar de zin te maken. Iedereen doet zijn of haar werk dan ook met plezier en dat is af te lezen aan hun vriendelijke en welgemeende glimlach. Daarbij genomen dat alle producten van hoge kwaliteit en vers zijn, gekoppeld aan heel schappelijke prijzen, is het geen wonder dat het terras van Avli altijd uitpuilt. Het is dus zaak om te reserveren. Eet smakelijk!

Details Avli restaurant

Adres: Alkiviadou Dari 3 – 5, Corfu Stad
Telefoon: (+30) 26610 – 31291
Email: Contact opnemen

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.