Je bekijkt nu Dionysos

Dionysos

dionysos02
dionysos01
dionysos03
dionysos04
dionysos05
dionysos06
dionysos09
dionysos07
dionysos08
dionysos12
dionysos11
dionysos10
dionysos13
dionysos14
dionysos15
dionysos16
previous arrow
next arrow
dionysos02
dionysos01
dionysos03
dionysos04
dionysos05
dionysos06
dionysos09
dionysos07
dionysos08
dionysos12
dionysos11
dionysos10
dionysos13
dionysos14
dionysos15
dionysos16
previous arrow
next arrow

Uitzicht

WiFi

Stilte

Luxe

Restaurant

 • Type:Appartement, Studio
 • Bedden:2 a 3
 • Kamers:1
 • Huisdieren:Ja, zolang ze niet groter dan de Europese huiskat zijn en de keurig nette appartementen niet slopen
 • Zwembad:Nee
 • Comfort:Koffie apparaat, koelkast, Airco, TV, kookgelegenheid + oven, draadloos internet
 • Extra:Vrij gelegen op 300 meter hoogte met zeezicht aan zowel de voor- als de achterzijde van het appartement. Ontbijt in het naastgeloegen restaurant is bij de prijs inbegrepen!
 • Transfer:Eigen vervoer, bijvoorbeeld taxi of huurauto, of laat Green island helpen
 • Prijs:Vanaf 35 euro per nacht, niet per persoon
 • Aanbetaling:€100
 • Extra kosten:Standaard is de studio voorzien van twee eenpersoons bedden. Tegen een kleine bijdrage kan een extra bed geplaatst worden
 • Plaats:Afionas
 • Regio:Noord Corfu
 • Contactpersoon:Vasilis of Spyros Bardis
 • Telefoon:+30 26630 51311
 • Mobiel:+30 697 3224976
 • Website:http://www.dionysoscorfu.com/

Zien is geloven. Ik bedoel, een foto zegt tegenwoordig niet alles meer. Met Photoshop en andere opvijzelprogramma’s kan van de grauwste achterbuurt in Delhi nog wel een aantrekkelijk avenue gemaakt worden. En dat is precies de eerste gedachte die bij mensen opkomt als ze de foto’s bekijken van de omgeving van Dionysos Appartementen: Hier moet Photoshop aan te pas gekomen zijn, want dit bestaat niet. Zulk blauw water in zoveel contrasten, zo’n waanzinnig uitzicht over de fantastische Georgios Baai, zo’n vergezicht tot aan de Pantokrator toe, dat kan niet in een plaatje.

Genieten van ongelofelijk Corfu

Toch is het echt zo lui. Dionysos Appartementen is op een van de mooiste plekken van Corfu neergezet. Oppermachtig gebouwd op een van de hoogste punten van westelijk Corfu vind je hier vijf ruime studio’s, in 2008 opgeleverd, dus nagelnieuw. Om hier je vakantie op Corfu door te brengen, biedt de verbaasde toerist zoveel vakantie plezier dat het nauwelijks te bevatten is. In een zeer rustige omgeving, op de uiterste punt van het bewoonde gedeelte van Afionas, staat dit kleinschalige appartementen complex op 300 meter hoogte ver verheven boven de Georgios Baai en geeft haar bewoners een majestueus gevoel wanneer zij staande boven de enorme baai hun hongerige ogen de kost geven. Aan de voorzijde, rechtstreeks vanuit je kamer, heb je een onvergetelijk vergezicht over het betoverende water van de Georgios Baai, het strand en de omringende berglandschappen, met daarin lukraak tegen bergwanden aangesmeten dorpjes.
Aan de achterzijde van het schiereiland, op een paar meter afstand van je studio, word je een ongelofelijk beeld geboden van de Ionische Zee en de noordwest kust van Corfu, met een schitterend zicht op het lager gelegen Arillas. Zelfs het daar weer achter gelegen Agios Stefanos is goed zichtbaar. Om teleurstelling te voorkomen: dit is niet het Agios Stefanos dat aan de oostkant van Corfu ligt. Je hebt een enorm uitzicht hier vandaan, maar niet helemaal naar de oostkust van Corfu en het daar gelegen Stefanos. Dit is de westelijke gelegen variant. Dit leuke kustplaatsje is, net als Arillas, zeker de moeite van een bezoekje waard, maar dat terzijde.

Ruime studio in noordwest Corfu

De studio’s zijn zeer ruim van opzet, met een aparte keuken, uitstekende bedden en een prachtige badkamer met ligbad. Heel bijzonder: In de badkamer is een bevestiging voor de douchekop aan de muur aangebracht! Dit is een zeldzaamheid in Griekenland. De studio’s zijn ook van andere gemakken voorzien, van satelliet TV tot aan WiFi toe. Niet dat je daar aan toe zult komen, veel te druk als je bent om te genieten van al het moois dat dit stukje Corfu te bieden heeft.
Extra aantrekkelijk is het naast gelegen restaurant van dezelfde eigenaar. In dit uitstekende restaurant wordt het ontbijt – bij de prijs inbegrepen! – geserveerd. Een beter begin van de dag is niet denkbaar!

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.