Je bekijkt nu Elizabeth

Elizabeth

corfu_apartment_03
corfu_apartment_02
corfu_apartment_01
corfu_apartment_05
corfu_apartment_06
corfu_apartment_04
corfu_apartment_07
corfu_apartment_08
corfu_apartment_09
corfu_apartment_11
corfu_apartment_10
corfu_apartment_12
corfu_apartment_13
corfu_apartment_14
corfu_apartment_15
corfu_apartment_16
corfu_apartment_17
corfu_apartment_18
corfu_apartment_19
corfu_apartment_20
corfu_apartment_21
previous arrow
next arrow
corfu_apartment_03
corfu_apartment_02
corfu_apartment_01
corfu_apartment_05
corfu_apartment_06
corfu_apartment_04
corfu_apartment_07
corfu_apartment_08
corfu_apartment_09
corfu_apartment_11
corfu_apartment_10
corfu_apartment_12
corfu_apartment_13
corfu_apartment_14
corfu_apartment_15
corfu_apartment_16
corfu_apartment_17
corfu_apartment_18
corfu_apartment_19
corfu_apartment_20
corfu_apartment_21
previous arrow
next arrow

Kindvriendelijk

Strand

Zeezicht

Boulevard

Rust

 • Type:Appartement, Studio
 • Bedden:1 tot 4
 • Kamers:1, 2 of 3, afhankelijk van het appartement dat je kiest. Er zijn twee types appartementen:
  Appartement 4 persoons: Twee slaapkamers, keuken annex eetkamer, badkamer en een balkon/terras
  Studio 2 persoons: Slaapkamer, keuken annex eetkamer, badkamer, balkon/terras
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Nee, wel mag gebruik gemaakt worden van het zwembad van het buurappartementencomplex Theresa. Het siert de bezoeker(s) om bij het zwembad van de buurvrouw wat te nuttigen bij de bar, al is dit niet verplicht
 • Comfort:Satelliet TV, airco, keuken met kookuitrusting
 • Transfer:Eigen gelegenheid, bijvoorbeeld een huurauto. Eventueel kan een afspraak gemaakt worden met taxichauffeur Dimitris Tsoukalas, die een vast tarief hanteert en gasten voor de deur afzet (in de goede zin van het woord). Mobiel: 0030 693 2106406
 • Prijs:Vraag het de contactpersoon (Spiros)
 • Aanbetaling:25 procent van het totaal
 • Plaats:Acharavi
 • Regio:Noord Corfu
 • Contactpersoon:Spiros
 • Telefoon:+30 26610 48845, +30 26630 63305 of +30 26610 33327

Gezins appartement Corfu

Elizabeth Appartementen is ideaal gesitueerd in Acharavi, geheel noordelijk van Corfu. Gelegen aan een stil laantje kan je er van de broodnodige rust genieten, terwijl je toch in een vloek en een zucht het verfrissend blauwe water van de Ionische zee in stapt. Honderd meter verderop sta je namelijk op het warme strand en natuurlijk de lange boulevard van Acharavi. Ben je bereid tot enige inspanning dan loop je in westelijke richting door naar het gezellige Roda. Maar neem ook eens de moeite om het rustige Almiros Beach (oostelijke richting) te bezoeken. Loop je het laantje de andere kant uit dan beland je in de brede hoofdstraat van Acharavi, waar het gezellig druk is en altijd wat te doen is.
Villa Elizabeth biedt een schitterend uitzicht op de noordelijke bergkam van Corfu en het voorland daarvan. Weinig bezoekers kunnen dan ook de verleiding weerstaan om tussen de strandbezoeken door de verkoeling van de bergen te zoeken.

Perfecte gezinsaccommodatie

Het complex is in uitstekende conditie en staat van onderhoud, iets wat niet van alle huizen op Corfu gezegd kan worden. De kamers zijn ruim, keurig netjes en schoon en voorzien van TV, airco én arko (Alle Ramen Kunnen Open). Dit gezellige appartementencomplex is perfect geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Met de grote omheinde tuin hoeft je niet bang te zijn dat de jonge nieuwsgierige ondernemertjes op eigen gelegenheid de Pantokrator, de hoogste berg van Corfu, gaan beklimmen of zich in het nachtleven van Acharavi storten. Komt bij dat de eigenaresse van het appartement dol is op kinderen. Zij zullen zich snel geborgen voelen bij de gezellige oma-figuur die altijd op het complex is te vinden.

Gastvrijheid op Corfu

De eigenaresse, luisterend naar de naam – je raadt het al – Elizabeth, is een perfecte gastvrouw. Altijd in voor een praatje, al is Engels niet haar sterkste punt, geeft zij iedereen het gevoel veilig thuis te zijn. Afhankelijk van de gezelligheid van de gasten vermaakt zij deze regelmatig met een barbeque. Terwijl de geit geduldig ronddraait aan het spit, de ouzo en huiswijn kwistig van hand tot hand gaan en de muziek sfeerverhogend uit de krakerige speakertjes klinkt, kom je aan de weet wat een feest van overvloed Grieken daarvan maken. Je loopt zelfs de kans de Syrtaki te leren. Een extra ouzo helpt je over de eerste schroom heen.
Op het terrein van Villa Elisabeth is gelegenheid tot parkeren.

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.