Je bekijkt nu Epic Tango Bar

Epic Tango Bar

corfu-tango-04
corfu-tango-01
corfu-tango-03
corfu-tango-02
corfu-tango-05
corfu-tango-08
corfu-tango-06
corfu-tango-07
corfu-tango-13
corfu-tango-09
corfu-tango-12
corfu-tango-10
corfu-tango-11
previous arrow
next arrow
corfu-tango-04
corfu-tango-01
corfu-tango-03
corfu-tango-02
corfu-tango-05
corfu-tango-08
corfu-tango-06
corfu-tango-07
corfu-tango-13
corfu-tango-09
corfu-tango-12
corfu-tango-10
corfu-tango-11
previous arrow
next arrow

Als je op vakantie op Corfu bent, dan denk je niet aan thuis. Je hebt het veel te druk met aan het strand liggen, pootje baden in een van de mooie baaien van het eiland, of een lekkere wandeling maken door een of andere stille olijfgaard. Vanzelfsprekend ga je ook minimaal een dag van je vakantie naar Corfu Stad, de hoofdstad van het eiland, om de winkeliers aldaar van hun voorraden af te helpen. Dus je chef, je saaie kantoor, de file naar je werk of de bedrijfskantine komen geen moment in je gedachten op.
Toch kan er iets zijn dat aan je knaagt. Want misschien ben jij wel een van de vele mensen die verslaafd zijn aan de tango. Schrijver dezes danst niet, al ben ik op een feestje ooit eens meegesleurd de dansvloer op. Na enkele geslaagde pogingen over te komen als een volslagen idioot, mocht ik weer gaan zitten en daarna heb ik nooit meer een pas gezet die in de verste verte op een danspas leek, dus ik weet niet wat het is om te tangoën. Wat ik wel weet is dat het een way of life is omdat mijn vrouw fervent danser van de tango is. Dus weet ik ook dat er altijd en overal gedanst moet worden, indien enigzins mogelijk.

Tango Corfu

Wees gerust, op Corfu kan de tango ook naar hartelust bedreven worden. Naast alle andere dansen op het eiland, de Grieken zijn dol op dansen, is er ook een enthousiaste groep tango adepten die hun sierlijke bewegingen regelmatig kunnen vertonen met een partner. In Tango Bar Epic wordt de Argentijnse Tango bijna dagelijks gedanst. Deze bijzonder gezellige bar is sfeervol ingericht en de ideale gelegenheid om een partner te vinden om je cruzada te perfectioneren op de tonen van Piazzolla, Pugliese of Troilo, of een ocho te laten volgen door een pivot onder begeleiding van Gotan Project.
Als je van de tango houdt en een enthousiast beoefenaar van deze kunstvorm bent, weet je dat je welkom bent om mee te dansen, waar dan ook ter wereld. Op Corfu is dat al niet anders. De Grieken zijn van nature al erg gastvrij en je zult je direct helemaal thuis voelen in dit gezelschap.
Ben je een beginnende danser, of wil je je skills tijdens je vakantie op Corfu wat bijschaven? Geen probleem, op verschillende doordeweekse avonden wordt er les in tango gegeven door een gediplomeerd tangoleraar. Er zijn verschillende groepen, van absolute beginner tot vergevorderde, dus voor elk wat wils. Verder worden er bij Tangobar Epic regelmatig milonga’s georganiseerd. Check de Facebook page van de Corfu Tango Club om te zien of er milonga georganiseerd wordt tijdens jouw vakantie op Corfu.

Tango Bar in Mantouki Corfu

Als je dan toch in Mantouki bent, moet je ruim de tijd nemen om enkele uren in deze prachtige oude buurt door te brengen. De historiche straten, stegen en huizen, het rustige tempo waarin de bewoners zich voortbewegen, de sfeervolle winkeltjes, koffiehuisjes en restaurants maken het alleen al de moeite waard om naar deze zeer oude wijk van Corfu te gaan.
Als je dat bezoek kunt combineren door samen met je vrienden en vriendinnen op Corfu de tango te dansen, is dat een fantastische aanvulling op je vakantie.

Details Epic Tango Bar

Adres: 138 xenofontos stratigou, Corfu Stad
Facebook: Klik hier

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.