Je bekijkt nu Fiori

Fiori

corfu_fiori_03
corfu_fiori_02
corfu_fiori_05
corfu_fiori_01
corfu_fiori_04
corfu_fiori_06
corfu_fiori_08
corfu_fiori_10
corfu_fiori_07
corfu_fiori_11
corfu_fiori_09
corfu_fiori_12
corfu_fiori_16
corfu_fiori_13
corfu_fiori_15
corfu_fiori_14
corfu_fiori_17
corfu_fiori_18
corfu_fiori_19
corfu_fiori_20
corfu_fiori_21
previous arrow
next arrow
corfu_fiori_03
corfu_fiori_02
corfu_fiori_05
corfu_fiori_01
corfu_fiori_04
corfu_fiori_06
corfu_fiori_08
corfu_fiori_10
corfu_fiori_07
corfu_fiori_11
corfu_fiori_09
corfu_fiori_12
corfu_fiori_16
corfu_fiori_13
corfu_fiori_15
corfu_fiori_14
corfu_fiori_17
corfu_fiori_18
corfu_fiori_19
corfu_fiori_20
corfu_fiori_21
previous arrow
next arrow

Kindvriendelijk

Zumba

Centraal

WiFi

Tuin

 • Type:Hotel
 • Bedden:2 tot 4, 2 volwassenen en 2 kinderen
 • Kamers:Woon/slaapkamer + badkamer + balkon
 • Huisdieren:Ja, mits ze van zakformaat zijn. Wel van tevoren melden
 • Zwembad:Ja, een XXL-formaat met gezellige poolbar. Het geheel ligt in een prachtige tropische tuin
 • Comfort:Kluisje, airco, koelkast met vriesvak, balkon, mini-bar, haardroger, WiFi. Ook buiten heb je helaas internet. Ga niet de hele dag liggen Facebooken aan het zwembad alsjeblieft. Niet dat het de andere gasten stoort hoor, maar het is zo zonde van je Corfu vakantie…
 • Extra:Zumba lessen aan/in het zwembad, Greek Night, met veel dansen en BBQ, live optredens, Greek dancing, folkloristische voorstellingen, Tai Chi and Yoga gedoe, alles in kleine groepen. Als je een idee hebt kan je ook zelf iets organiseren, Fiori staat open voor suggesties
 • Transfer:Nee, al kan je wel een transfer laten boeken door Fiori. Hiervoor wordt vanzelfsprekend een bedrag gerekend
 • Prijs:Vanaf 55 euro per kamer per nacht, afhankelijk van hoog- of laagseizoen
 • Aanbetaling:20% van het totaalbedrag
 • Extra kosten:Geen
 • Plaats:Tzavros, voor beschrijving kijk bij Gouvia
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:Reni Perdikomatis
 • Telefoon:+30 26610 80110
  Fax: +30 26610 80111
 • Mobiel:+30 697 8850 223
 • Website:www.fiorihotel.gr

Als je na weer een jaar van stress en zwoegen weer eens nodig de batterij moet opladen, is het een briljant idee om een vakantie op Corfu te boeken. Je hebt de garantie van lekker weer, prachtige natuur, heerlijke stranden, restaurants en noem maar op, alles voor een geweldig verblijf onder de zon. Corfu heeft het allemaal, maar hoofdzaak is dat je wel uitgerust weer thuis komt natuurlijk, dus je moet het ook weer niet overdrijven. Sommige vakantiegangers gaan zo ten onder in het feestgedruis dat ze meer over hun toeren thuiskomen dan ze gingen. Neem dus je rust op gezette tijden.
Hotel Fiori is de perfecte locatie om helemaal tot broodnodige rust te komen. Het hotel ligt in een rustig gebied op Corfu en is omringd door een schitterende tropische tuin met onder andere wuivende palmen. Dat op zich is al rustgevend, geloof mij. Maar het ligt ook nog eens vlakbij. Gouvia, waar je op zoek kan naar de nodige ontspanning. Met de stranden van Gouvia, Dassia en Ipsos op slechts een paar kilometer afstand kan je ook nog aan je grauwe kleur werken. Het beste van Corfu allemaal verenigd in een locatie!

Familie Hotel Corfu

Fiori is geen hotel waar je met gemak kunt verdwalen. Het is kleinschalig, met slechts 29 kamers. Het gebouw ligt temidden van mooie bosschages, palmbomen en veel bloemen. Er is een speeltuintje voor kinderen en in de grote tuin en om het zwembad staan overal zonnebedden en parasols. Reken erop dat je hier kunt ontstressen.
Stel je voor, je zit op een van de barkrukken van de gezellige poolbar en je geniet van je prettig gekoelde drankje. En terwijl je proost met je wederhelft bespreek je waar die avond het diner te gebruiken. In het dichtbijzijnde Gouvia kan je je hart ophalen aan de eetgelegenheden natuurlijk. Maar misschien besluiten jullie wel om gezellig in het hotel te blijven en daar te genieten van de home- made specialiteiten van Corfu in het gezellige buiten-restaurant van het hotel? Of wellicht blijf je liever voor een gezellige barbecue aan het zwembad, met Griekse muziek en dans? En terwijl je hierover nadenkt, zie je je kids lekker spelen in het zwembad en je weet het, we blijven thuis! En je bestelt nog een drankje, want vakantie op Corfu is fantastisch.
Nog zo’n ‘probleem’: Jullie willen naar het strand, maar welk strand? Naar dat gezellige strand van Gouvia? Dat mooie strand met die palmbomen in Dassia, het gezellig drukke strand van Ipsos? Of misschien wel naar dat van Kontokali of Komeno? Het is allemaal op een paar minuten rijden vanaf Fiori, dus dat kan zomaar problemen opleveren welk strand te kiezen. Mocht je er niet uit komen met elkaar, laat dan iemand vqan de vriendelijke staf van Fiori de beslissing voor je nemen.

Corfu ontdekken

Vanwege de centrale ligging op Corfu, is Fiori een perfecte locatie om het eiland te gaan verkennen. Het hotel zelf ligt in een heel rustige omgeving, maar ga je er met de bus – een halte vind je op 200 meter van het hotel – of auto op uit dan ben je binnen een vloek en een zucht in bijvoorbeeld Corfu Stad. Dit is een absolute must, spendeer daar minimaal een dag van je vakantie op Corfu! Maar ook het prachtige noorden van het eiland is de moeite waard, geloof het maar. Volg de mooie slingerende kustweg richting Kassiopi en Acharavi en je valt van de ene in de andere verbazing, zulke mooie uitzichten krijg je geserveerd.
Je kunt natuurlijk ook een scooter huren. In dat geval kan je zelfs in de gekste uithoeken van het eiland komen. Ga lekker naar Paleokastritsa, strandjes tellen. Of probeer een van de verborgen strandjes van de westkust te ontdekken. Of wat dacht je van de top van Corfu, de Pantokrator? Je ziet het hele eiland in de rondte, tot aan de landingsbaan van de luchthaven aan toe. Overigens is een bezoekje aan de hoogste berg van Corfu gemakkelijker te brengen met een auto.

Veel evenementen bij Fiori

Zoals al eerder opgemerkt, vakantie is toch ook een beetje om tot rust te komen. Je kunt nog lang genoeg jezelf afbeulen voor je manager, nu even niet graag. Hoe mooi Corfu ook is om te ontdekken, bouw ook een paar dagen zalig nietsdoen in alsjeblieft. Fiori Hotel helpt daarbij door regelmatig evenementen te organiseren. Denk dan aan muziek, dans en BBQ, maar ook bijvoorbeeld Zumba, Tai Chi, yoga en andere manieren om een beetje rust te brengen in ons jachtig bestaan. Maak gebruik van deze gelegenheid, je zult er geen spijt van krijgen. Bij de infobalie van het hotel zie je precies wat er wanneer te doen is.
Je wilt trouwen op Corfu? Wow, dat is nog eens een speciaal evenement? Dat kan ook bij Fiori! Het management van het hotel kan alles voor je regelen: van de ambtenaar die de vragen stelt waar jij JA op moet antwoorden, tot de receptie, een giga-buffet of een gezellige afterparty. Denk je eens in wat een feest dat zou zijn!