Je bekijkt nu Georges Cellar

Georges Cellar

corfu_george_05
corfu_george_02
corfu_george_03
corfu_george_01
corfu_george_04
corfu_george_08
corfu_george_07
corfu_george_10
corfu_george_09
corfu_george_06
corfu_george_15
corfu_george_11
corfu_george_16
corfu_george_14
corfu_george_13
corfu_george_12
previous arrow
next arrow
corfu_george_05
corfu_george_02
corfu_george_03
corfu_george_01
corfu_george_04
corfu_george_08
corfu_george_07
corfu_george_10
corfu_george_09
corfu_george_06
corfu_george_15
corfu_george_11
corfu_george_16
corfu_george_14
corfu_george_13
corfu_george_12
previous arrow
next arrow

Wie Lakones zegt, zegt Georges Cellar. Als je namelijk vanuit Paleokastritsa het pittoreske Lakones wilt bezoeken, kom je er vanzelf langs. Eigenaar George is een uiterst beminnelijk mens die zijn gasten altijd gastvrij onthaalt met al het lekkers dat Corfu te bieden heeft.

Al het goede en natuurlijke van Corfu

Het assortiment van dit leuke familiebedrijf bestaat uit een scala aan natuurproducten met een grote variatie in kruiden, olie, vruchten, honing en wijn, alles vers uit de veelal ongerepte natuur van Corfu. Is het niet uit eigen tuin dan trekt George er met zijn gezin op uit om in de omgeving zijn voorraad natuurproducten al speurend, neuriënd en plukkend aan te vullen. Zijn grote assortiment aan kruiden, bestaande uit onder andere Tijm, Oregano, Rozemarijn en Salie om er maar een paar te noemen, wordt door veel restauranthouders op Corfu ingekocht vanwege de uitstekende kwaliteit. Een betere aanbeveling is niet denkbaar.
Vaak zit je tijdens je vakantie in je favoriete restaurantje te knagen aan een uitstekende kipsouvlaki of een sappige bifteki en dan denk je: Waar komt toch dat extra aroma vandaan wat ik elders niet krijg? Goed, de eer gaat natuurlijk naar de kok en George is daar helemaal niet boos over. Je kunt tenslotte niet weten dat de chef zijn kruiden bij George heeft aangeschaft.
In Georges Cellar vind je ook een uitgebreid assortiment uitstekende honing in verschillende smaken. Honing zo mooi en zuiver, dat het alleen al een genot voor het oog is om een lepel van dit godenvoedsel in de yoghurt te laten stromen, goudglanzend, zuiver, rijk en soepel. Als je je daarna te goed doet aan dit zuivere natuurproduct proef je weer het verschil tussen echt en imitatie.

Lekkere sappen van Corfu

Olijven en natuurlijk de hieraan onttrokken olie is vanzelfsprekend ook aan te schaffen in Georges Cellar. Probleem kan zijn om je vijfliterfles op te krijgen gedurende je vakantie op Corfu. Dat vraagstuk heb je vast niet met de uitstekende wijn uit Georges assortiment. Rood, wit, Rosé, het is er allemaal en de gastheer is altijd in een scheutige stemming. Eerst proeven, dan beslissen, is zijn motto. Niet weinig vaak kunnen vakantiegangers geen keus maken en besluiten van alles een fles te nemen. We zeggen het maar, een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Aan de andere kant, wat is er mooier dan tijdens je eindeloos durende vakantie bij een ondergaande zon te genieten van een uitstekende rooie, of te staren naar de condensbelletjes op je glas gekoelde witte terwijl je mijmert dat het leven tijdens de vakantie zo gek nog niet is? Wil je eens weten hoe George zijn uitstekende wijn bereidt, dan kan je – afhankelijk van het seizoen – onder zijn leiding een kijkje nemen in zijn wijnkelder, waar hij je haarfijn zal uitleggen waar die volle smaak nu van komt. Verder vind je een grote voorraad typisch Griekse alcoholische versnaperingen bij George, waaronder Tsipouro, Ouzo, Kum-Quat en Metaxa.

Geen vakantie zonder souvenirs van Corfu

Bij George kan je je ook te buiten gaan aan een grote collectie leuke aandenkens aan je vakantie op dit prettige eilandje. Wat te denken van authentieke wandkleden, tafelkleden, beddenspreien, prachtige vazen, strenge koppen van beroemde mythologische helden en schurken en andere decoratie uitgevoerd in klei? Als je het hier niet vindt, vind je het nergens. Ga je dus niet voor Lakones naar boven, ga dan in ieder geval voor Georges Cellar.

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.