Je bekijkt nu Giardino

Giardino

corfu_giardion_02
corfu_giardion_03
corfu_giardion_01
corfu_giardion_05
corfu_giardion_06
corfu_giardion_04
corfu_giardion_09
corfu_giardion_08
corfu_giardion_07
corfu_giardion_11
corfu_giardion_12
corfu_giardion_10
corfu_giardion_14
corfu_giardion_13
corfu_giardion_15
previous arrow
next arrow
corfu_giardion_02
corfu_giardion_03
corfu_giardion_01
corfu_giardion_05
corfu_giardion_06
corfu_giardion_04
corfu_giardion_09
corfu_giardion_08
corfu_giardion_07
corfu_giardion_11
corfu_giardion_12
corfu_giardion_10
corfu_giardion_14
corfu_giardion_13
corfu_giardion_15
previous arrow
next arrow

Strand

Rust

Centraal

Uitgaan

Privacy

 • Type:Appartement, Studio
 • Bedden:2 a 3
 • Kamers:Slaapkamer, woonkamer, badkamer, kitchenette. Tegen een kleine vergoeding kan er eventueel een extra bed geplaatst worden
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Nee
 • Comfort:Koffie apparaat, koelkast, airco, veel privacy
 • Extra:VQA ( = Very Quiet Area), geheel vrijliggend in een stille groene omgeving tussen de hoofdweg en het strand van Dassia
 • Transfer:Eigen vervoer, bijvoorbeeld taxi of huurauto, of vraag Green Island
 • Prijs:Vanaf 50 euro per nacht, niet per persoon
 • Aanbetaling:20% van de totaalprijs
 • Extra kosten:Alleen ingeval extra bed
 • Plaats:Dassia
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:Mary Laskari
 • Telefoon:+30 26610 97198
  Fax:+30 26610 97836
 • Mobiel:+30 694 8418333

Giardino Studios heet haar gasten hartelijk welkom in een heerlijk rustige omgeving in Dassia. Heel dichtbij het strijdgewoel van deze gezellig toeristische kustplaats aan de oostkant van Corfu zitten en toch een oase van rust en vrede om je terug te trekken in een paradijselijke omgeving. Dat is Giardino. Even een paar weken los van de krankzinnige deadlines en nog gekkere managers, wekenlang niet hoeven denken aan de chagrijnige tronie van je overbuurman op kantoor. Bij Giardino Studios kom je volledig tot rust in de geweldige tuin met veel bloemen, palmen, fruitbomen en alle andere faciliteiten om een succes te maken van je vakantie op Corfu. Na een verblijf van een paar weken in deze omgeving kan je er weer een tijdje tegenaan. Wellicht kan je die sombere asbak van een collega tippen voor Giardino Studio’s en worden jullie vrienden voor het leven!

Nette studio op Corfu

De keurige studio’s zijn allen split level, waarvan de benedenverdieping is ingericht als het leefgedeelte met een eettafel, een keukentje en de badkamer. Boven is de slaapkamer, waar natuurlijk ook geleefd kan worden, maar de meeste tijd zul je daar voor Pampus liggen, uitgeteld als je aan het eind van de dag bent van het goede leven op Corfu. Want genieten is het in Dassia, zeker op deze locatie. Het is nauwelijks te geloven dat je in deze kalme omgeving zo dichtbij – namelijk op loopafstand – alle leven van Dassia zit.
Aan de brede en drukke hoofdweg die door Dassia heen snijdt, vindt je alles wat je nodig hebt om je vakantie op Corfu onvergetelijk te maken. Natuurlijk vind je er een onvoorstelbare hoeveelheid bars, restaurants, taverna’s, souvenirshops en supermarkten. Dat is standaard in elke zich respecterende kustplaats op Corfu. Maar je kunt er ook lopend naar de bakker, de dokter (medical centre met Nederlandse assistente!), de drogist en alle mogelijke verhuurbedrijven. Tevens stopt de bus die van Kerkyra naar het noorden rijdt en vice versa er op verschillende plaatsen, dus je hoeft je niet beperkt te voelen in je vrijheid. Binnen 20 minuten zit je midden in het gezellige Kerkyra achter een cappuccino of sta je de eerste schoentjes te passen. Wil je naar Kassiopi (doen!) of Acharavi (ook doen!)? Met een half uurtje loop je je te vergapen aan deze bijzonder gezellige plaatsen op mooi Corfu.

Flaneren in oostelijk Corfu

Overbodig te zeggen dat je in Dassia of het naastgelegen Ipsos tot in de kleine uurtjes zoet bent. Heel veel (nachtelijk) entertainment, dus je kunt hart ophalen aan wein, weib und gesäng. Dus is het wel lekker dat je bij daglicht lekker naar het strand kunt om de luiken te sluiten en wat aan die vale en grauwe huidskleur te werken. Gek genoeg is ook het prachtige strand van Dassia op loopafstand. Hier doet zich het merkwaardige fenomeen voor dat er zich op het strand palmbomen bevinden. Niets voelt zo tropisch aan dan met je voeten in het warme zand in de schaduw van een palmboom een lekkere cocktail te drinken terwijl je blik loom over het heldere blauwe water van de Ionische zee glijdt.
In de tuin van Giardino Studios bevindt zich een ruime barbecue en dat is wel nodig in deze situatie. Het is onvermijdelijk dat, terwijl je ’s ochtends op je eigen terrasje de krant leest achter een bak koffie, je buurman je aanspreekt en voorstelt voor die avond een vleesfeest te bouwen.
De eigenaar van het complex en zijn vrouw wonen op het terrein, dus je hebt altijd de beschikking over veel inside information. Zij kunnen je veel vertellen over de beste restaurantjes, de goedkoopste autoverhuurder en de mooiste trekpleisters. Zij beschouwen het als hun persoonlijke taak je vakantie tot een onvergetelijke te maken. Bij Giardino Studio’s is voldoende parkeerruimte.

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.