Je bekijkt nu Healing & Reiki

Healing & Reiki

corfu_reiki_03
corfu_reiki_02
corfu_reiki_01
corfu_reiki_00
corfu_reiki_05
corfu_reiki_06
corfu_reiki_07
corfu_reiki_04
previous arrow
next arrow
corfu_reiki_03
corfu_reiki_02
corfu_reiki_01
corfu_reiki_00
corfu_reiki_05
corfu_reiki_06
corfu_reiki_07
corfu_reiki_04
previous arrow
next arrow

Je komt naar Corfu voor een heerlijke vakantie en je bent er aan toe, merk je. Want het was me het jaartje wel weer. Vanzelfsprekend kijk je uit naar de mooie vergezichten, de witte stranden en de sprookjesachtige baaien van Corfu.
Maar misschien voel je wel dat je meer nodig hebt dan de rust, de heerlijke temperatuur en de mooie natuur van het eiland. Je wilt een beetje los, maar weet niet hoe. Zoek niet verder, je hebt de perfecte oplossing gevonden!
Middenin een prachtig natuurgebied in het binnenland van westelijk Corfu vind je Twin Oaks Corfu, een Healing & Reiki centrum waar je de accu weer geheel kunt opladen. Hier wordt je in de watten gelegd zoals je nog nooit gelegen hebt. Na afloop van een van de behandelingen sta je zingend en fluitend buiten. Zo relaxt was je sinds je babyjaren nog nooit!Je kunt zelfs een paar dagen blijven om meerdere behandelingen te ondergaan. Je stapt na een paar dagen relaxter naar buiten dan je ooit hebt gedroomd.


Goed voor de gezondheid, zowel fysiek als geestelijk helemaal opgeknapt, overlopend van energie. Doe het aan het begin van je vakantie, dan heb je daarna mooi gelegenheid al het moois van Corfu op je gemak te ontdekken.
Wat kan je verwachten bij Twin Oaks Corfu? Verschillende levels holistische geneeswijzen, varriërend van kalmerende massage met etherische olie tot multi-dimensionale celoptimalisatie.
Je kunt voor een-op-een behandeling kiezen, maar deze is ook in groepsverband mogelijk.

Een-op-een behandelingen
Deep Tissue Massage, Relaxing & Emotional Aromatic Massage, Powerful and Relaxing Reiki Healing, Crystal & Tachyon Healing, Multi-Dimensional Heart & Soul Healing, Meditation, Shamanic Healing & Inner Journey Work
Groepsessies
Tai Chi (Yang Family Style), Chi Gung, Reiki Attunements Levels 1 -7, Meditation, Shamanic Healing & Journeying workshops

Kijk op de website van Twin Oaks Corfu voor meer details of neem contact op via e-mail of telefoon: (0030) 6948558795.

Wij wensen je een gezonde vakantie toe!

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.