Je bekijkt nu Hermes

Hermes

corfu_apartment_03
corfu_apartment_01
corfu_apartment_02
corfu_apartment_04
corfu_apartment_05
corfu_apartment_06
corfu_apartment_07
corfu_apartment_08
corfu_apartment_09
corfu_apartment_11
corfu_apartment_10
corfu_apartment_12
corfu_apartment_15
corfu_apartment_14
corfu_apartment_13
corfu_apartment_16
corfu_apartment_17
corfu_apartment_18
corfu_apartment_19
corfu_apartment_20
previous arrow
next arrow
corfu_apartment_03
corfu_apartment_01
corfu_apartment_02
corfu_apartment_04
corfu_apartment_05
corfu_apartment_06
corfu_apartment_07
corfu_apartment_08
corfu_apartment_09
corfu_apartment_11
corfu_apartment_10
corfu_apartment_12
corfu_apartment_15
corfu_apartment_14
corfu_apartment_13
corfu_apartment_16
corfu_apartment_17
corfu_apartment_18
corfu_apartment_19
corfu_apartment_20
previous arrow
next arrow

Strand

WiFi

Uitgaan

Autoverhuur

Centraal

 • Type:Appartement, Studio
 • Bedden:1 tot 5
 • Kamers:Studio: Slaapkamer met twee bedden, open keuken, badkamer, balkon
  Appartement: Twee slaapkamers met twee bedden, keuken, badkamer, balkon
  Het is mogelijk een babybedje of één extra bed te laten plaatsen tegen een geringe vergoeding
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Nee
 • Comfort:Air-conditioning, Televisie, Privé parkeerplaats, WiFi, koffiezetapparaat en andere keukenapparatuur
 • Transfer:Eigen gelegenheid, bijvoorbeeld een taxi of een huurauto van Hermes (speciaal tarief voor gasten)
 • Prijs:Prijzen per nacht: Vanwege concurrerende prijzen vraag je dat aan de contactpersoon…
 • Aanbetaling:Nee
 • Extra kosten:Geen
 • Plaats:Dassia
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:Akis of Maria
 • Telefoon:+30 26610 93314. Buiten het seizoen: +30 26610 91316 / 90495
  Fax: +30 26610 97222
 • Website:http://www.corfuhermes.com/

Hermes Appartementen is prachtig gesitueerd in Dassia, van oudsher een zeer populaire badplaats aan de idylische oostkust van Corfu. Het appartementencomplex ligt op loopafstand – dat wil zeggen, als 100 meter lopen niet teveel gevraagd is – van het strand van Dassia, een van de langste stranden van vakantie eiland Corfu. Dit familiebedrijf is centraal op het eiland gevestigd aan de doorgaande kustweg die naar het noorden van Corfu leidt. Dat maakt het gemakkelijk om gedurende je vakantie op het eiland de schitterende omgeving aan een grondig onderzoek te onderwerpen. Dassia ligt op minder dan tien kilometer vanaf Kerkyra, de hoofdstad van Corfu. Met een huurauto van het gelijknamige autoverhuurbedrijf ben je binnen een kwartier in deze boeiende metropool. Tevens is er een geregelde busverbinding met de stad.

Middenin bruisend Corfu

Hermes Appartementen bevindt zich aan de doorgaande weg van de stad naar het noorden van Corfu. Op een steenworp afstand vind je een reusachtige hoeveelheid restaurants, tavernas, café’s, winkels, nachtclubs, bars, en andere gelegenheden om het vakantiebudget aan te spreken. Dassia staat bekend om het uitgaansleven, hartstochtelijk bedreven door zowel Grieken als toeristen. Mocht het nachtelijk vertier teveel van het lichaam geëist hebben, is het altijd handig een apotheker of zelfs een dokterspost op loopafstand te hebben. Ook daaraan voldoet deze perfecte locatie. Door de naastgelegen supermarkt en flappentap wordt voorkomen dat de vakantieganger gebrek hoeft te lijden. Tevens bevinden zich in de nabijheid een postkantoor, een internetcafé, een bushalte en een taxistandplaats.
Gasten van Hermes Appartementen mogen gebruik maken van het zwembad van het achtergelegen hotel. Dit zeer nette complex heeft alles wat je tijdens je vakantie op Corfu nodig hebt. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het terrein van Hermes Appartementen. 

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.