Je bekijkt nu Hermes Auto

Hermes Auto

car_rental_corfu_05
car_rental_corfu_04
car_rental_corfu_03
car_rental_corfu_02
car_rental_corfu_07
car_rental_corfu_09
car_rental_corfu_08
car_rental_corfu_06
car_rental_corfu_13
car_rental_corfu_10
car_rental_corfu_11
car_rental_corfu_12
previous arrow
next arrow
car_rental_corfu_05
car_rental_corfu_04
car_rental_corfu_03
car_rental_corfu_02
car_rental_corfu_07
car_rental_corfu_09
car_rental_corfu_08
car_rental_corfu_06
car_rental_corfu_13
car_rental_corfu_10
car_rental_corfu_11
car_rental_corfu_12
previous arrow
next arrow

Hermes Rent-a-car is al jaren een begrip in Dassia. Reeds voordat het massatoerisme voorzichtig vorm begon aan te nemen, had de grondlegger van Hermes al een bescheiden wagenpark voor de verhuur. Overbodig te zeggen dat Hermes rent-a-car in de loop van de jaren veel ervaring heeft opgebouwd op gebied van autoverhuur. Dit heeft zich geuit in een grote klantenkring, waarvan velen elk jaar weer tevreden terug keren.
Hermes heeft een eigen onderhoudservice en altijd de nieuwste modellen. Hier zal het dus niet gebeuren dat je in een T-Ford de weg opgestuurd wordt (hoe graag je dat misschien ook zou willen). Tevens zijn alle huurwagens voorzien van het belangrijkste onderdeel van een Griekse auto: een toeter. Bij Hermes vind je altijd de auto die je tijdens je vakantie op Corfu overal brengt waar je zijn wilt.
De voordelen van het huren van een auto bij Hermes:

  • Grote keuze modellen
  • Scherp geprijsd
  • Modern en goed onderhouden (vaak nieuw)
  • Weinig kilometers op de teller
  • Uitgebreide verzekering
  • Geen kilometerheffing

Verantwoord Corfu ontdekken

Bij Hermes Rent-a-Car word je vriendelijk en desnoods in verschillende talen geholpen. Nederlands zit daar helaas niet bij, maar met een beetje Engels of Duits kom je een heel eind. Bij de auto wordt een wegenkaart van Corfu geleverd. Tevens kan een kinderzitje geplaatst worden, zonder extra kosten. Telefonische reservering is ook mogelijk. De auto wordt dan op je vakantieadres afgeleverd, mits je niet in het uiterste noorden of zuiden van Corfu zit.
Telefoon: +30 26610 93314
Fax: +30 26610 97222
Kijk op http://www.corfuhermes.com voor de beschikbare modellen en voorwaarden. Kijk bij Hermes Appartementen als je nog een mooi appartement zoekt

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.