Je bekijkt nu Ionian Cruises

Ionian Cruises

ionian_cruises_corfu_01
ionian_cruises_corfu_03
ionian_cruises_corfu_04
ionian_cruises_corfu_05
ionian_cruises_corfu_02
ionian_cruises_corfu_10
ionian_cruises_corfu_06
ionian_cruises_corfu_09
ionian_cruises_corfu_08
ionian_cruises_corfu_07
ionian_cruises_corfu_14
ionian_cruises_corfu_11
ionian_cruises_corfu_12
ionian_cruises_corfu_13
ionian_cruises_corfu_15
ionian_cruises_corfu_19
ionian_cruises_corfu_20
ionian_cruises_corfu_17
ionian_cruises_corfu_18
ionian_cruises_corfu_16
ionian_cruises_corfu_21
ionian_cruises_corfu_24
ionian_cruises_corfu_22
ionian_cruises_corfu_23
ionian_cruises_corfu_28
ionian_cruises_corfu_26
ionian_cruises_corfu_27
ionian_cruises_corfu_25
previous arrow
next arrow
ionian_cruises_corfu_01
ionian_cruises_corfu_03
ionian_cruises_corfu_04
ionian_cruises_corfu_05
ionian_cruises_corfu_02
ionian_cruises_corfu_10
ionian_cruises_corfu_06
ionian_cruises_corfu_09
ionian_cruises_corfu_08
ionian_cruises_corfu_07
ionian_cruises_corfu_14
ionian_cruises_corfu_11
ionian_cruises_corfu_12
ionian_cruises_corfu_13
ionian_cruises_corfu_15
ionian_cruises_corfu_19
ionian_cruises_corfu_20
ionian_cruises_corfu_17
ionian_cruises_corfu_18
ionian_cruises_corfu_16
ionian_cruises_corfu_21
ionian_cruises_corfu_24
ionian_cruises_corfu_22
ionian_cruises_corfu_23
ionian_cruises_corfu_28
ionian_cruises_corfu_26
ionian_cruises_corfu_27
ionian_cruises_corfu_25
previous arrow
next arrow

Als je vakantie viert op Corfu, is het zonde om je verblijf op het eiland niet tot op het bot te gebruiken. Natuurlijk ga je lekker aan het strand liggen bakken in de zon, zwemmen in het diepblauwe water van de Ionische Zee en genieten van al het goede dat Corfu te bieden heeft. Maar het zou jammer zijn als je je blik niet verruimt. Dus huur een scooter of auto en ga er op uit. Er is zoveel te ontdekken op Corfu!

De omgeving van Corfu

Zelfs zou je Corfu (voor even) kunnen verlaten om wat van de omgeving te zien. De Ionische Zee is rijk aan pittoreske eilandjes met schitterende natuur, havens, stranden en noem maar op. Wat te denken van Paxos en Antipaxos, de buureilanden van Corfu?
Maar ook het vasteland van Griekenland is niet ver. Bijvoorbeeld voor en bezoek aan het schilderachtige plaatsje Parga of Sivota. Of misschien ben je tijdens de overtocht met de Ferry getriggerd door Igoumenitsa, de op twee na grootste haven van Griekenland. Het is een druk komen en gaan van de zeereuzen tijdens hun cruises door de Ionische Zee.
Misschien ben je avontuurlijk – of gewoon nieuwsgierig – ingesteld en wil je van de gelegenheid gebruikmaken om eens een blik te werpen in Albanië, het kleine buurlandje van Griekenland? Sinds de grenzen zijn opengesteld voor publiek, maken jaarlijks honderdduizenden een trip naar dit voormalige communistische land, dat op slechts een steenworp afstand van Corfu ligt. Bezoek de grootste havenstad van Albanië genaamd Agii Saranda of de historische plaats Buthrint tijdens je vakantie op Corfu. Je zult er geen spijt van krijgen.

Corfu Cruises

Ionian Cruises heeft een ruim aanbod aan verschillende dagcruises om alle bovenstaande bestemmingen – en meer – te bezoeken. Met hun vloot van moderne en veilige schepen brengen ze jaarlijks vele duizenden vakantiegangers naar plekken in de omgeving van Corfu.
De bemanning van de schepen van Ionian Cruises is vakkundig, bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Als passagier bemerk je dat er veel aan gelegen is om mensen te vermaken. Tijdens de cruise wordt er veel uitleg gegeven over interessante plaatsen op Corfu en de te bezoeken attracties. Men doet alles om er voor iedereen een onvergetelijke boottocht van te maken.
Bekijk het uitgebreide aanbod van dagtrips op de website van Ionian Cruises hier. Je kunt kiezen uit verschillende cruises in de omgeving van Corfu, of naar het vasteland van Griekenland.

Avontuurlijke vakantie

Maar wat nu als je zeeman in hart en nieren bent en er zelf op uit wilt met een boot? Of Misschien wil je wel naar een van de andere Ionische eilanden, terwijl die bestemming niet op de lijst staat? Geen probleem. Bij Ionian Cruises kun je je eigen privé cruise organiseren. De duur van de cruise bepaal jezelf. De Mystere I is een luxe motorjacht van 13 meter met het comfort van een Amerikaans jacht, het vakmanschap van een Britse werf en de snelheid van een sportieve kruiser. Het is een ideaal vaartuig om lekker in de wateren rondom Corfu op ontdekkingstocht te gaan.
De Mystere I is voorzien van een heet en koud waterinstallatie, vier permanente slaapplaatsen en twee opklapbare. Verder is er aan boord een ruime salon met TV, stereo en bar. Het grote achterdek is perfect geschikt om te dineren, te relaxen en te zonnebaden. De badkamer is voorzien van douche en toilet, er is een kombuis en zonnebedden zijn in ruime mate aanwezig. Het schip heeft vergunning voor vervoer van maximaal 11 personen. Hiermee maak je, met je familie en vrienden de trip van je leven!

Details Ionian Cruises Corfu

Telefoon: +30 26610 38690 of 31649 of 25155
Webwww.ionian-cruises.com
E-mailContact opnemen

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.