Je bekijkt nu Lucciola

Lucciola

corfu_horeca_05
corfu_horeca_03
corfu_horeca_04
corfu_horeca_01
corfu_horeca_02
corfu_horeca_07
corfu_horeca_08
corfu_horeca_10
corfu_horeca_06
corfu_horeca_09
corfu_horeca_13
corfu_horeca_15
corfu_horeca_12
corfu_horeca_14
corfu_horeca_11
corfu_horeca_18
corfu_horeca_16
corfu_horeca_20
corfu_horeca_19
corfu_horeca_17
corfu_horeca_24
corfu_horeca_22
corfu_horeca_21
corfu_horeca_25
corfu_horeca_26
corfu_horeca_23
previous arrow
next arrow
corfu_horeca_05
corfu_horeca_03
corfu_horeca_04
corfu_horeca_01
corfu_horeca_02
corfu_horeca_07
corfu_horeca_08
corfu_horeca_10
corfu_horeca_06
corfu_horeca_09
corfu_horeca_13
corfu_horeca_15
corfu_horeca_12
corfu_horeca_14
corfu_horeca_11
corfu_horeca_18
corfu_horeca_16
corfu_horeca_20
corfu_horeca_19
corfu_horeca_17
corfu_horeca_24
corfu_horeca_22
corfu_horeca_21
corfu_horeca_25
corfu_horeca_26
corfu_horeca_23
previous arrow
next arrow

Bar Bistro Lucciola, centraal gelegen op Corfu, is het gehele jaar geopend. Dat betekent dat Grieken er ook graag komen en dat is een aanbeveling. De bewoners van Corfu vinden lekker eten namelijk erg belangrijk. Het feit dat de locale bevolking dit gezellige restaurant regelmatig bezoekt, mag dus als compliment opgevat worden.
De keuken is gebaseerd op Mediterrane producten, afgewisseld met ingrediënten van over de hele wereld. Het is dus niet te vergelijken met de traditionele taverna of psystaria (eenvoudig eethuisje) waarvan je er zoveel vindt op Corfu. Er kan gekozen worden a la carte, of je kunt voor een samengesteld menu kiezen: soep, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert. De kaart wijzigt per seizoen, dus er is altijd wel wat nieuws te genieten.
Locale ingrediënten – Corfu is een bijzonder vruchtbaar eiland met een ideaal klimaat. Niet alleen om de vakantie er door te brengen, maar ook om een grote variatie aan groenten en fruit aan de aarde te onttrekken. Dat stelt Lucciola in staat om een grote variëteit in de kaart aan te brengen en een bijzonder en uniek menu samen te stellen. Komt bij dat Lucciola bio-georiënteerd is, dus vers en ‘echt groen’ staat hoog in het vaandel.
Organisch voedsel – Simpel gezien komt het erop neer dat Lucciola het niet nodig vindt onszelf en het land te ‘vergiftigen’ met allerlei schadelijke chemicaliën en middelen om de opbrengst de grond uit te jagen. Dat is dankzij de vruchtbare grond en de ideale weersomstandigheden – in de zomer veel zon, in de winter veel regen – ook niet nodig. De natuur krijgt hier nog de kans te excelleren. Gevolg is kwalitatief rijk en gezond voedsel.

Leuke bar op Corfu

Lucciola is ook een heel leuke gelegenheid om wat te drinken. Het is er goed vertoeven op de momenten dat je het even gehad hebt met het strandleven, zwemmen in helder water, kuieren door de stad en andere bezigheden tijdens je vakantie op Corfu. Aan de bar zijn veel van de typisch Griekse drankjes als Ouzo, Tsipouro, Metaxa, alsmede heerlijke Griekse wijnen te verkrijgen. Maar wil je een lekkere whisky dan kan dat natuurlijk ook. Verder veel verse sappen en smoothies en kwak je een en ander door elkaar dan krijg je natuurlijk een heerlijke cocktail. Verder de gebruikelijke, maar ook ongebruikelijke bieren, waaronder het heerlijke (en natuurlijke) Corfu Bier! In de mooie entourage van Lucciola geniet je met volle teugen van je Corfu vakantie!

Live muziek en andere activiteiten

Behalve het heerlijke eten en drinken biedt Lucciola ook live muziek en andere culturele evenementen. Proef op deze mooie centraal gelegen locatie van feesten, poppenshows, muziek, dans, alles zolang het maar met cultuur te maken heeft. Kijk op de website voor het programma. Met een beetje mazzel speelt er net een interessant event tijdens je vakantie op Corfu.
Lucciola heeft verder een grote ruimte waar veel collectieve activiteiten plaatsvinden. Of het nu gaat om creatieve activiteiten, cursussen, relaxoefeningen of het volgen van een cursus, bij Lucciola gebeurt altijd wat. Als je dus wat tijd wilt doorbrengen in goed gezelschap in een prachtige omgeving dan kom je naar Bar Bistro Lucciola.

Lucciola Bar Bistro Corfu

Lucciola – Tsavros, Corfu Griekenland
E-mail: Contact opnemen
Web: www.lucciola.eu
Telefoon: (0030) 26610 91804