Je bekijkt nu Makis

Makis

corfu_makis_03
corfu_makis_01
corfu_makis_02
corfu_makis_05
corfu_makis_06
corfu_makis_04
corfu_makis_09
corfu_makis_07
corfu_makis_08
corfu_makis_11
corfu_makis_10
previous arrow
next arrow
corfu_makis_03
corfu_makis_01
corfu_makis_02
corfu_makis_05
corfu_makis_06
corfu_makis_04
corfu_makis_09
corfu_makis_07
corfu_makis_08
corfu_makis_11
corfu_makis_10
previous arrow
next arrow

Strand

Goedkoop

Zeezicht

BBQ

Boulevard

 • Type:Studio
 • Bedden:2 a 3
 • Kamers:Ruime slaapkamer, keuken annex eet-/woonkamer, badkamer, terras en tuin
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Nee, wel zijn binnen een straal van 100 meter twee zwembaden waarvan vrij gebruik gemaakt mag worden. Welke dat zijn en waar die te vinden, kan nagevraagd worden bij de buurvrouw
 • Comfort:Waterkoker, koelkast, gasfornuis, oven, keukengereedschap
 • Extra:Mogelijkheid tot extra kinderbed. De studio ligt in een rustig gelegen woonwijkje van Acharavi, vlakbij het strand
 • Transfer:Eigen gelegenheid, bijvoorbeeld een taxi of een huurauto, of vraag Green Island om hulp
 • Prijs:Vanaf 30 euro per nacht (niet per persoon), afhankelijk van de periode
 • Aanbetaling:Nee
 • Extra kosten:Geen extra kosten, of je moet een extra bed laten plaatsen
 • Plaats:Acharavi
 • Regio:Noord Corfu
 • Contactpersoon:Anthimos (Makis)
 • Telefoon:Geen

Makis Apartments bestaat in dit geval uit een enkele studio. Dit leuke tweepersoons logeeradres is in 2009 totaal gerenoveerd en opnieuw ingericht. Het bevindt zich in een kleinschalig appartementencomplexje dat permanent bewoond wordt door enkele Grieken en Nederlanders. Het gebouwtje is onderdeel van een wijk in Acharavi die bestaat uit zowel appartementen als woningen. Altijd interessant voor Griekenlandbezoekers die eens willen zien hoe de Grieken er zelf bij zitten. Geheid dat je heel snel contact maakt met de vriendelijke buren. Misschien kom je er de ober wel tegen die je altijd zo spontaan bedient op je terrasje aan de zee.
De mogelijkheid bestaat om een kind te huisvesten. De bank in de eetkeuken kan namelijk omgebouwd worden tot een bed. Deze bedbank heeft dermate korte afmetingen dat het alleen geschikt is voor een kind tot tien jaar en dus ongeschikt voor basketballers en andere windvangers. Voor een derde persoon wordt een extra bijdrage berekend van vijf euro per dag.

Strandvakantie aan de noordkust van Corfu

De studio ligt op kruipafstand van het strand van Acharavi en is daarmee een perfect onderkomen voor mensen die veelvuldig willen liggen schroeien op het hete zand en voor de afwisseling zo nu en dan eens een ferme duik in het zoute maar kristalheldere water van de Ionische zee willen nemen.
Het is moeilijk voor te stellen, maar je zit er erg rustig, terwijl je toch heel dicht bij het strand zit. En in minder dan vijf minuten lopen kan je je midden in het strijdgewoel van de drukke hoofdstraat van Acharavi storten. Niet alleen aan de boulevard vind je een boel entertainment en vermaak, ook deze straat zit boordevol restaurants, bars, winkels en zo voort. Je kunt er dus ook simpelweg je boodschappen doen.

Het rijke Griekse leven op Corfu

De studio heeft een klein zitje aan de voorzijde en een leuke tuin aan de achterkant. Een van de verworvenheden die we in Nederland zo vaak moeten ontberen, kan hier dagelijks ervaren worden: buiten ontbijten. Direct vanuit je slaapkamer stap je de tuin in en ga je lekker aan een broodje zitten knagen. In de tuin is een vaste barbecue die gebruikt kan worden om eens thuis te eten. Naar Grieks gebruik is het ding groot genoeg om een weeshuis te voorzien van karbonaadjes, saté en biefstukken, dus nodig gerust je vrienden uit. Een ideale stek dus, voor weinig geld!
Er is voldoende parkeerruimte bij Makis Apartments.

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.