Je bekijkt nu Mare Blue

Mare Blue

mare_blue_corfu_02
mare_blue_corfu_01
mare_blue_corfu_03
mare_blue_corfu_04
mare_blue_corfu_06
mare_blue_corfu_05
mare_blue_corfu_09
mare_blue_corfu_07
mare_blue_corfu_08
previous arrow
next arrow
mare_blue_corfu_02
mare_blue_corfu_01
mare_blue_corfu_03
mare_blue_corfu_04
mare_blue_corfu_06
mare_blue_corfu_05
mare_blue_corfu_09
mare_blue_corfu_07
mare_blue_corfu_08
previous arrow
next arrow

Strand

WiFi

Entertainment

Rustig

Wandelen

 • Type:Appartement
 • Bedden:2-6, tegen meerprijs kan er een extra bed bijgeplaatst worden
 • Kamers:STANDARD STUDIO (2-4 Personen)Bezetting: Maximaal 3 volwassenen + 1 kind (jonger drie jaar op de datum van inchecken). Elke studio is op de begane grond*SUPERIOR STUDIO (2-4 Personen)Bezetting: Maximaal 3 volwassenen + 1 kind (jonger drie jaar op de datum van inchecken). Elke studio is op de eerste etage. Deze studio is tevens voorzien van een broodrooster en antimuggen apparaat*FAMILIE APPARTEMENT (2 kamers, 4-6 Personen)Bezetting: Maximaal 5 volwassenen + 1 kind (jonger drie jaar op de datum van inchecken). Elke kamer is op de tweede etage** Elke kamer is voorzien van privé badkamer en haardroger, bureau, kluis, kitchenette, waterkoker, koelkast, kooktoestel/borden en bestek/keukengerei en een balkon met prachtig zeezicht. sommige kamers hebben airco 
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Gasten van Mare Blue mogen onbeperkt gebruik maken van naastgelegen zwembaden van andere appartementen
 • Comfort:Koelkast, ventilator, heetwater voorziening, waterkoker wasmachine, magnetron, haardroger, strijkbout
 • Extra:Als je er lekker op de fiets uit wilt dan kan dat! Mare Blue heeft een beperkt aantal fietsen te huur, gratis voor de gasten. Doe er je voordeel mee!
 • Transfer:Ja, tegen een vriendelijk tarief. Bij boekingen van meerdere weken kan dit tarief zelfs vervallen. Zie de website voor meer informatie
 • Prijs:Variërend van 20 tot 160 euro per overnachting. Zie de website van Mare Blue Apartments voor meer details
 • Aanbetaling:Zie de website van Mare Blue Apartments
 • Extra kosten:Alleen bij gebruik airco
 • Plaats:Acharavi
 • Regio:Noord Corfu
 • Contactpersoon:Kostas
 • Mobiel:+30 69722 20237
 • Website:http://www.marebluecorfu.com/

De Mare Blue Appartementen zijn gesitueerd op een heel rustig gebied van Acharavi, een voormalig vissersdorp aan de noordkust Corfu. Deze leuke en bekende badplaats van Corfu heeft een fantastisch lang gerekt strand, deels zand, deels kiezelsteen. Aan het strand met zijn leuke boulevard vind je veel bars, taverna’s, restaurants en winkeltjes. Vanzelfsprekend zijn er legio gelegenheden waar je met een drankje in de hand vanuit je loungebank of strandstoel naar de ondergaande zon kunt staren. Kortom, de perfecte locatie voor een geweldige zonvakantie op Corfu!

Appartement vlakbij het strand

Het complex is omringd door een gezellige tuin in een rustig buurtje. En jij denkt nu misschien: leuk voor als ik slaap, maar ik ben wel naar Corfu gekomen voor een beetje reuring! Ik wil naar het strand, ik wil uitgaan, ik wil lokale restaurantjes bezoeken waar ik typische Corfiotische gerechten kan ontdekken! Ik wil zwemmen in het heldere water van de Ionische Zee, snap je? Maak je niet druk, het is er allemaal. En nog wel op een steenworp afstand!
De Mare Blue Appartementen staan dan wel in een rustige omgeving, maar je hoeft de tuin van het complex maar te verlaten of je staat na 100 meter lopen al je handdoekje uit te rollen op het warme zand van Acharavi Beach! Merkwaardig fenomeen van een strand, er is ook de mogelijkheid om in zee te stappen. Dus nadat je je geïnstalleerd hebt op een leuk stekkie aan het strand, spring je in het helderste water dat je ooit gezien hebt. Je ziet, geen reden voor paniek.

Entertainment op Corfu

Acharavi is een van de wat grotere plaatsen op Corfu. Er is dan ook een boel te doen tijdens je vakantie op Corfu. Mare Blue Appartementen is ideaal gelegen tussen het strand en de hoofdweg van Acharavi. Een wandelingetje naar het strand en je vindt een boel leuke beach bars – ga naar Veggera, heerlijke muziektent! – en taverna’s waar je van vroeg tot laat met je geliefde, of alleen natuurlijk, kunt zitten staren naar de zonsondergang.
Ga je echter de andere kant op dan sta je binnen de kortste keren in de gezellige hoofdstraat van Acharavi, met een keur aan levendig entertainment. Laat het maar aan de Grieken over om er een gezellige boel van te maken.

Wandelen of fietsen op Corfu

Het kan natuurlijk ook zijn dat je meer van het sportieve bent. Zo nu en dan eens uit, prima, maar misschien geef jij tijdens je vakantie op Corfu wel de voorkeur aan een lekkere wandeling. Of wil je per fiets de schitterende omgeving van Acharavi ontdekken? Maak je borst maar nat, in de omgeving van Mare Blue heb je daar alle ruimte voor! Mare Blue heeft voor haar gasten namelijk een (beperkt) aantal fietsen te leen! Wil je liever fietsen dan wandelen dan heb je dus alle gelegenheid. Vergeet je niet goed voor te bereiden. De omstandigheden om te wandelen of fietsen op Corfu zijn wat anders dan in Nederland.

Corfu ontdekken met de auto/scooter

We kunnen het niet genoeg benadrukken op deze site, ontdek Corfu als je hier op vakantie bent! Het is zo’n prachtig eiland. Het bestaat niet alleen uit leuke stranden, bars en taverna’s. Het is veel meer dan dat. Corfu heeft nog zoveel ongerepte natuur. Een van de parels van het eiland is Antinioti Lake, niet ver van Acharavi. Het is een meer in een soort van oerbos en een heel leuk strand waar bijna niemand komt. Ga daar heen tijdens je vakantie in Acharavi.
Natuurlijk kan je ook de omliggende plaatsjes bezoeken, zoals de vissersdorpen RodaSidari of Kassiopi, alle met een levendig uitgaansleven. Het personeel van Mare Blue wil je graag helpen met het huren van een auto of scooter. Wil je een dagtocht maken, of iets speciaals in de buurt bezoeken? Vraag het de mensen van het appartement.
Wat kunnen we nog meer vertellen? Prettige vakantie op Corfu!

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.