Je bekijkt nu Margarita

Margarita

corfu_margarita_02
corfu_margarita_03
corfu_margarita_01
corfu_margarita_05
corfu_margarita_04
corfu_margarita_06
corfu_margarita_08
corfu_margarita_09
corfu_margarita_07
corfu_margarita_12
corfu_margarita_13
corfu_margarita_11
corfu_margarita_14
corfu_margarita_16
corfu_margarita_15
corfu_margarita_17
corfu_margarita_18
corfu_margarita_19
corfu_margarita_21
corfu_margarita_22
corfu_margarita_20
corfu_margarita_24
corfu_margarita_23
previous arrow
next arrow
corfu_margarita_02
corfu_margarita_03
corfu_margarita_01
corfu_margarita_05
corfu_margarita_04
corfu_margarita_06
corfu_margarita_08
corfu_margarita_09
corfu_margarita_07
corfu_margarita_12
corfu_margarita_13
corfu_margarita_11
corfu_margarita_14
corfu_margarita_16
corfu_margarita_15
corfu_margarita_17
corfu_margarita_18
corfu_margarita_19
corfu_margarita_21
corfu_margarita_22
corfu_margarita_20
corfu_margarita_24
corfu_margarita_23
previous arrow
next arrow

WiFi

Zeezicht

Strand

Uitgaan

Centraal

 • Type:Appartement, Studio
 • Bedden:2-4
 • Kamers:Twee appartementen met tweepersoons bed, twee appartementen met drie eenpersoons bedden en zes appartementen met twee eenpersoons bedden
 • Huisdieren:Ja, maar ze moeten wel opvoeding hebben genoten. De eigenaar gunt iedereen een prettige vakantie, dus je kunt het niet maken dat je hond overlast veroorzaakt
 • Zwembad:Nee, maar dat is ook volstrekt overbodig met de Ionische Zee net naast de achtertuin van het appartement
 • Comfort:Koelkast, airco, badkamer met toilet, heetwater voorziening, waterkoker. Alle kamers zijn voorzien van een privé balkon
 • Extra:Dit kleinschalige complex kan in zijn geheel afgehuurd worden voor gezelschappen. Dat is nog eens vakantie met de hele familie, de voetbalvereniging of om het bedrijfslustrum te vieren! Moet je er wel vroeg bij zijn natuurlijk
 • Transfer:Eigen gelegenheid, bijvoorbeeld per taxi of huurauto. Of vraag Green Island je transfer te regelen
 • Prijs:Om de concurrentie niet terwille te zijn, vraag de contactpersoon
 • Aanbetaling:20 procent van het totaalbedrag
 • Extra kosten:Geen, ook gebruik van airco wordt niet berekend
 • Plaats:Agios Gordios
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:Michalis
 • Telefoon:+30 26610 53513
 • Website:http://www.corfumargarita.gr

Margarita Appartementen is gevestigd op een unieke locatie op Corfu. Op minder dan 50 meter van het strand, maar ondertussen wel aan de leuke hoofdstraat van Agios Gordios. Het beste van twee werelden is verenigd in dit appartement.
Agios Gordios is een bijzonder leuk plaatsje aan de westkust van Corfu. Het heeft een gezellige hoofdstraat waaraan tientallen leuke winkeltjes, bars en restaurants gevestigd zijn. Het is altijd een druk komen en gaan van vakantiegangers die hetzij van of naar het strand gaan. De straat waaraan Margarita Appartementen staat, eindigt pakbeet 50 meter verderop aan het strand. Wat wil je nog meer? Verlaat je het appartement en je slaat rechtsaf dan wandel je gezellig langs alle shops en horeca gelegenheden. Ga je links dan ben je een paar seconden later op het lange zandstrand van Gordios.

Strandvakantie Corfu

Als je voor Margarita hebt gekozen, dan kies je voor een lekkere strandvakantie. Terwijl je op je balkon een lekker ontbijtje verorbert, tuur je tussen elke hap door naar die prachtige bak met diepblauw water, ook wel zee genoemd. Reken erop dat je zin krijgt om snel naar het strand te lopen!
Aan het strand is een boel te beleven. Allereerst zijn er legio bars en restaurants waar het goed vertoeven is. Lekker een nieuwe dag beginnen met een heerlijke koffie en je krantje (of tablet) voor je, in de wetenschap dat dit nog maar het begin van de dag is. Met een beetje mazzel lees je dat er in Nederland hagelstenen ter grootte van duiveneieren uit de hemel storten, terwijl jij in zwemtenue gezeten de badgasten ontspannen voorbij ziet flaneren. Every day should be a holiday gaat hier wel erg gemakkelijk op.
Verder heb je daar de karakteristieke rots aan de linkerkant van het strand, die het altijd goed doet op foto’s. Maak de mooiste selfie met de Ortholithi (rechtop staande rots) zoals de rots genoemd wordt op de achtergrond. Geheid dat velen later zullen zeggen: was jij in Gordios? Als je daar dan toch bent, ga dan even lekker snavelen bij Taverna OrtholitiHeerlijk eten voor weinig geld, met de mooiste zonsondergang die je ooit gezien hebt. Doe Aspacia de groeten!
vanzelfsprekend is er veel te beleven op watersportgebied. Kitesurfen, waterskiën, parasailing, paragliding, of je op een luchtbedje achter een speedboat aan laten sleuren. Ook vind je hier een prachtig snorkelgebied! Zeker in de omgeving van voornoemde grote rots zie je alle kleuren van de regenboog in visvorm onder je door zwemmen.

Genieten van de omgeving

Het is genieten geblazen in deze schitterende omgeving. Agios Gordios ligt deels aan de voet, deels tegen een rijk begroeide berghelling aan. In de omgeving is veel te ontdekken, zoals het plaatsje zelf, maar ook het iets hoger gelegen Pentati. Een schitterend oud dorpje waar het het leven zich in een bijzonder rustig tempo voltrekt. Sowieso bevindt je je in een prachtig wandelgebied als je vakantie viert in Gordios. Wel kuitenvet meenemen als je een ongetrainde wandelaar bent, want er zitten enkele pittige hoogteverschillen bij.
Je kunt natuurlijk besluiten minder sportief voor de dag te komen en een scooter of auto te huren om de omgeving te verkennen. Je hoort ons niet zeggen dat je daar geen goed aan doet. Ga je de heuvelrug over krijg je spectaculaire vergezichten te zien, welke zich uitstrekken van de grote golfbal bij het meer zuidelijk gelegen Agii Deka tot het vasteland van Griekenland en Corfu Stad.

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.