Je bekijkt nu Meijer&Overduin

Meijer&Overduin

corfu_mno02
corfu_mno03
DSC_0134
previous arrow
next arrow
corfu_mno02
corfu_mno03
DSC_0134
previous arrow
next arrow

Wonen op Corfu, wie wil dat niet?! Bijna iedereen die wel eens vakantie op Corfu heeft gevierd, vraagt zich meer dan eens af hoe het is om op Corfu te wonen.
Voor de meesten blijft het bij dagdromen, een prettige fantasie die ze koesteren en vooral het vooruitzicht om ook een volgende vakantie op dit lieflijke Griekse eiland te plannen.
Anderen hebben het plan om ooit eens te onderzoeken of de mogelijkheid bestaat om een eigen huis op Corfu te realiseren. Maar teveel onzekerheden en leeuwen en beren op hun pad weerhoudt ze ervan om daadwerkelijk actie te ondernemen.
Maar er is ook een percentage bezoekers die direct beginnen plannen te smeden voor een leven op het groene eiland Corfu! En bij een volgende vakantie op hun favoriete Griekse eiland struinen zij de makelaars van het eiland af, op zoek naar hun droomhuis, villa of appartement.

Dromen over Corfu

Behoor je tot die laatste groep, dan is een waarschuwing op zijn plaats. Want wonen op Corfu is fantastisch, aldus ondergetekende, maar je moet voorkomen dat je droom in een nachtmerrie eindigt. En dus heb je voor, tijdens en na het kopen van accommodatie of land op Corfu, hulp nodig van insiders, mensen die hun wortels al een tijd in de Corfiotische grond hebben. Of, zoals het spreekwoord luidt: het klappen van de zweep kennen.
Natuurlijk kan je aan die bijzonder aardige appartementeigenaar, waar je altijd zo prettig verblijft tijdens je vakantie op Corfu, vragen of hij je wil helpen met de de zoektocht naar, en de aanschaf van een fijn appartement of prachtige villa op Corfu. De kans is zeer groot dat hij genegen is om jou het mooiste appartement of huis van het eiland te laten zien. Toevallig behoort dat begerenswaardige plekje op Corfu toe aan een broer, neef of vriend van hem, die het eigenlijk niet kwijt wil, zo mooi is het. Maar omdat jij het bent, kan hij de eigenaar wellicht overhalen aan jou te verkopen, en zelfs een speciale prijs voor jou regelen! En voor je het weet zit je achterop de scoooter op weg naar jouw droomplek op Corfu.

Roze bril op?

Doordat je zo ontzettend graag wil, kan het zomaar gebeuren dat je de grootste bouwval nog als de ideale plek ziet om je droom, wonen op Corfu, te verwezenlijken. Daar komt bij dat de eigenaar, een heel aardige kerel, zegt dat het opknappen een kwestie is van wat liggende gelden en enkele weken tijd.
‘En alle papieren, zijn die in orde?’, vraag je nog even voor de zekerheid en om ook wat te zeggen. De verkoper kijkt je quasi beledigd aan en zal zeer resoluut zeggen dat de papieren vanzelfsprekend allemaal tot in de puntjes verzorgd zijn. Wat dacht je wel niet?
Je ziet jezelf al zitten, op je terras met uitzicht, achter je drankje te mijmeren hoe gelukkig je wel bent. En je besluit tot het zetten van de noodzakelijke stappen om de nieuwe eigenaar te worden van de miskoop van het jaar.
Dit tot grote vreugde van de verkoper, die hierop al gerekend had en een fles wijn opent waarop jullie gezamenlijk op een gelukkige toekomst klinken.

Hulp bij huis kopen op Corfu

Proberen wij je nu te ontmoedigen om je droom te volgen? Nee, in tegendeel! Wonen op Corfu is geweldig! Maar je moet wel voorkomen dat je droomplannen uitmonden in een nachtmerrie.
En dus heb je onafhankelijke hulp nodig. Een professionele partij die er geen belang bij heeft of je koopt of niet. Een bedrijf wat een eerlijk en objectief oordeel en beeld geeft over de acommodatie of grond waar jij je oog op hebt laten vallen. Een vriend die verstand van zaken heeft en checkt of de benodigde papieren en vergunningen allemaal aanwezig én legitiem zijn. Iemand die je op de hoogte houdt van de vorderingen van de bouw en/of andere zaken die toezicht vereisen, terwijl jij in Nederland aan het werk bent.

Lokale ondersteuning op Corfu

Meijer & Overduin, of M&O, is zo’n bedrijf, of vriend, zo je wilt. Beiden beschikken over jaren (woon)ervaring op Corfu, hebben een groot netwerk van professionals en weten wat er allemaal bij komt kijken om inderdaad je droomplek onder de Corfiotische zon te realiseren.

Wat biedt M&O?

  • Lokale Representatie
  • Property Scouting
  • Vestigingsbemiddeling
  • Locatie voor-inspectie
  • Legitimiteitsonderzoek
  • Secundaire Informatievergaring
  • Object- en antecedentenonderzoek
  • Vertalingen
  • Individueel Maatwerk

Verklein het risico op een misaankoop en alle daarbij komende frustratie, ergernis en financiële verliezen van dien. Bespaar op tijd, geld en vliegtickets door je lokaal te laten vertegenwoordigen. Word vrienden met Meijer & Overduin!

Telefoon: +31 616 620 048
Webmnocorfu.com

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.