Je bekijkt nu Natuurwandeling

Natuurwandeling

corfu_natuurwandeling_01
corfu_natuurwandeling_04
corfu_natuurwandeling_05
corfu_natuurwandeling_06
corfu_natuurwandeling_03
corfu_natuurwandeling_02
corfu_natuurwandeling_07
corfu_natuurwandeling_08
corfu_natuurwandeling_09
corfu_natuurwandeling_10
corfu_natuurwandeling_11
corfu_natuurwandeling_12
previous arrow
next arrow
corfu_natuurwandeling_01
corfu_natuurwandeling_04
corfu_natuurwandeling_05
corfu_natuurwandeling_06
corfu_natuurwandeling_03
corfu_natuurwandeling_02
corfu_natuurwandeling_07
corfu_natuurwandeling_08
corfu_natuurwandeling_09
corfu_natuurwandeling_10
corfu_natuurwandeling_11
corfu_natuurwandeling_12
previous arrow
next arrow

Er zijn plaatsen die je met een GPS weliswaar kunt vinden, maar om echt op ontdekkingsreis te gaan op Corfu heb je toch een gids van vlees en bloed nodig. Je maakt zelf uit hoe lang en waarheen je op ontdekkingstocht gaat. Je mag een camera meenemen, maar dat is het enige stuk technologie wat je nodig hebt tijdens deze bijzondere ervaring. Als je wil (en durft) kan je alleen gaan of in gezelschap. De groep zal niet groter zijn dan vier personen en de gids.

Natuur om aan te raken en te voelen

Zelfs je GPS kan niet alles vinden. Wie heeft het niet dat je denkt: zal er op die bergtop of op die begroeide helling ooit wel eens een menselijke voetstap gezet zijn? Dat zij de dingen die je graag wilt ontdekken. Corfu Scout helpt je die speciale plekken te vinden. Jij maakt uit hoe lang de reis gaat duren. Een ding is zeker: je zult genieten van het contact dat je maakt met de natuur in al haar finesses. Laat dus je iPath, mobiele telefoon en andere gadgets in het appartement en leer je diepere zelf kennen.
Er zijn plaatsen waar diep in jezelf alleen jij van weet. Corfu Scout brengt je naar deze plaatsen en laat je daar achter. Je zult de gids niet zien, noch horen. Wel is hij altijd in de buurt, dus je hoeft maar te kikken. Maar je zult jezelf geweldig voelen, met alleen je kleding en wat drinkwater. Je bent echt alleen met de natuur. Geniet van deze bijzondere ervaring tijdens je Corfu vakantie.

Details Natuurwandeling Corfu

Naam: Dirk Stoller
Telefoon: +30 26630 52128 or 26630 51928

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.