Je bekijkt nu Nichols Huis

Nichols Huis

corfu_real_estate_06
corfu_real_estate_03
corfu_real_estate_07
corfu_real_estate_05
corfu_real_estate_04
corfu_real_estate_02
corfu_real_estate_01
corfu_real_estate_08
corfu_real_estate_11
corfu_real_estate_14
corfu_real_estate_09
corfu_real_estate_12
corfu_real_estate_13
corfu_real_estate_10
corfu_real_estate_16
corfu_real_estate_15
corfu_real_estate_17
corfu_real_estate_19
corfu_real_estate_20
corfu_real_estate_18
corfu_real_estate_22
corfu_real_estate_24
corfu_real_estate_21
corfu_real_estate_23
corfu_real_estate_25
corfu_real_estate_26
previous arrow
next arrow
corfu_real_estate_06
corfu_real_estate_03
corfu_real_estate_07
corfu_real_estate_05
corfu_real_estate_04
corfu_real_estate_02
corfu_real_estate_01
corfu_real_estate_08
corfu_real_estate_11
corfu_real_estate_14
corfu_real_estate_09
corfu_real_estate_12
corfu_real_estate_13
corfu_real_estate_10
corfu_real_estate_16
corfu_real_estate_15
corfu_real_estate_17
corfu_real_estate_19
corfu_real_estate_20
corfu_real_estate_18
corfu_real_estate_22
corfu_real_estate_24
corfu_real_estate_21
corfu_real_estate_23
corfu_real_estate_25
corfu_real_estate_26
previous arrow
next arrow

Veel ruimte

Centraal

Modern ingericht

Degelijk

 • Regio:Centraal Corfu
 • Plaats:Agios Ioannis
 • Type:Huis
 • Oppervlak:± 120 vierkante m² per woonlaag
 • Grondstuk:411 m²
 • Slaapkamers:4
 • Badkamers:2
 • Verwarming:Vloerverwarming (olie gestookt) en open haard
 • Airco:Ja
 • Ligging:Aan een rustig weggetje net buiten het centrum van Agios Ioannis, centraal op Corfu
 • Indeling:Op de begane grond bevindt zich de woonkeuken, twee ruime slaapkamers en een badkamer. Op de bovenste woonlaag is de gezellige woonkamer gesitueerd, samen met een grote badkamer, de zogenaamde ouderslaapkamer en een kleine slaapkamer annex grote voorraadkamer.
 • Zwembad:Nee, wel is er vergunning en ruimte om een zwembad aan te leggen
 • Schuur:Ja
 • Vraagprijs:€270.000,- (onderhandelbaar)
 • Extra kosten:Kosten zoals advocaat, notaris et cetera. Klik hier voor meer informatie
 • Contactpersoon:Jay of Dave Nichols
 • Telefoon:(0030) 26610 52105

In het midden van Corfu, zowel in de lengte als de breedte, is het dorpje Agios Ioannis gelegen. Net buiten het centrum van dit permanent bewoonde plaatsje, bevindt zich, in al zijn onopvallendheid, dit schitterend ingerichte en van alle gemakken voorziene woon- of vakantiehuis. Zeer rustig gelegen aan een stil laantje, maar op loopafstand van enkele taverna’s, twee supermarkten, een kapsalon en een drogist. Dat maakt deze woning uitermate geschikt als onderkomen voor hetzij de vakantie op Corfu, of als permanente woonplek op dit prettige Griekse eiland.

Ruim en comfortabel woonhuis op Corfu

Het huis is enkele jaren geleden zeer vakkundig gebouwd, waarbij de eigenaar niets over het hoofd heeft gezien. In tegenstelling tot veel Griekse huizen, waar isolatie niet tot de prioriteiten behoort, is deze woning voorzien van spouwmuurisolatie, dubbele beglazing in PVC kozijnen en vloerverwarming. Onontbeerlijk als je van plan bent de winters, of een gedeelte daarvan, op Corfu door te brengen. Al kan het in de zomer ook geen kwaad natuurlijk om de beschikking te hebben over airco.
Ziet het huis er van buiten uit als een doorsnee woning, weet je niet wat je ziet als je binnen komt! Wat direct opvalt is de schitterend ingerichte grote woonkeuken, die voorzien is van alle gemakken die de verwende keukenprins(es) zich wenst. Op de waterleiding is een osmose installatie aangebracht waardoor het water uit de kraan gewoon gedronken kan worden. Dat is een luxe op Corfu! Ook de ijsklontjesmachine in de moderne koel/vriescombinatie is hier op aangesloten. Voor verwarming van het water wordt gebruik gemaakt van zonnepanelen. Verder bevinden zich op de begane grond twee ruime slaapkamers, beide met dubbel bed en een zelfs met een extra bed, een prachtige badkamer met elektrische douche, toilet en wasbak. Onder de trap naar de eerste etage is een inbouw voorraadkast.
Op de bovenste woonlaag is een grote woonkamer gesitueerd, met veel buitenlicht en een gezellige houtkachel. Op deze etage bevindt zich ook de ouderslaapkamer, met inloopkast en veel ruimte. Daarnaast een (eenpersoons) slaapkamertje of zeer ruime opbergkast. Hier tegenover vind je het pronkstuk van de woning, de grote en schitterende badkamer met ruim hoekbad en heel veel sfeerverlichting. Zeker als je van plan bent tijdens winterdagen op Corfu te verblijven dan is dit de ruimte waar je – al of niet in gezelschap – veel tijd zult doorbrengen.

Lekker wonen op Corfu

Wat kunnen we nog meer zeggen over deze prachtig ingerichte woning? In de woonkamer en twee van de vier slaapkamers is airco aanwezig, terwijl alle tweepersoons slaapkamers ook nog eens zijn voorzien van een plafonventilator. Aan de voorkant van het huis is een ruime beschutte tuin met veel groen en privacy. Het zou geen Griekse tuin zijn als er niet een enorme bakstenen barbeque met electrisch spit zou staan, compleet met gasplaat om een karbonaadje te braden. Aan deze kant bevinden zich ook de opslagruimtes voor brandstof, waterinstallatie, diepvrieskist, wasmachine en droger. Naast de tuin biedt privé grond ruimte om drie auto’s te parkeren. Achter het huis ligt een geheel beschutte patio of zonneterras, waar je in de zomer lekker aan je bleke teint kan werken. De bovenste woonlaag is voorzien van een zeer ruime veranda, met uitzicht op Afra, de buurgemeente van Agios Ioannis.
Heel veel van de huidige inrichting zit bij de koop inbegrepen. Alle bedden en kasten van de slaapkamers, eetkamertafel en -stoelen, tuin- en terrasmeubilair, diepvries, droger en wasmachine, keukenapparatuur, het blijft allemaal staan. Hiermee is het een kwestie van vrouw en kinderen inladen, naar Corfu vertrekken en je compleet ingerichte woning betrekken nadat je eigenaar van deze prachtige woning geworden bent!

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.