Je bekijkt nu Nikos

Nikos

corfu_nikos_02
corfu_nikos_03
corfu_nikos_01
corfu_nikos_06
corfu_nikos_04
corfu_nikos_05
corfu_nikos_09
corfu_nikos_07
corfu_nikos_08
corfu_nikos_12
corfu_nikos_10
corfu_nikos_11
corfu_nikos_14
corfu_nikos_15
corfu_nikos_13
corfu_nikos_16
corfu_nikos_17
corfu_nikos_18
corfu_nikos_19
corfu_nikos_20
corfu_nikos_22
corfu_nikos_21
previous arrow
next arrow
corfu_nikos_02
corfu_nikos_03
corfu_nikos_01
corfu_nikos_06
corfu_nikos_04
corfu_nikos_05
corfu_nikos_09
corfu_nikos_07
corfu_nikos_08
corfu_nikos_12
corfu_nikos_10
corfu_nikos_11
corfu_nikos_14
corfu_nikos_15
corfu_nikos_13
corfu_nikos_16
corfu_nikos_17
corfu_nikos_18
corfu_nikos_19
corfu_nikos_20
corfu_nikos_22
corfu_nikos_21
previous arrow
next arrow

Rust

WiFi

Natuur

Luxe

Zwembad

 • Type:Appartement, Studio
 • Bedden:1 tot 5
 • Kamers:Er zijn 3 types: Appartement, Maisonette, 1 kamer appartement (plus aparte keuken). Elk type biedt mogelijkheid voor 4 a 5 personen
 • Huisdieren:Ja
 • Zwembad:Ja, met poolbar!
 • Comfort:Koelkast, airco, haardroger, keukenapparatuur om je eigen potje te koken
 • Extra:De appartementen (dus niet de 1-kamer appartementen en maisonnettes) zijn, behalve van douche, ook voorzien van een bad. Nikos Appartementen heeft ontbijtservice (niet bij de prijs inbegrepen). Tevens worden er snacks en maaltijden bereid
 • Transfer:Eigen gelegenheid, dus taxi of huurauto, of vraag Green Island
  • Prijs:Vanaf 300 euro per week Let op! Vanaf tweede week september tot einde seizoen geldt een speciaal tarief!
 • Aanbetaling:20 procent van het totaalbedrag
 • Extra kosten:Geen
 • Plaats:Arillas
 • Regio:Noord Corfu
 • Contactpersoon:Nikos Kostas Kourkoulos
 • Telefoon:+30 26630 51807 of 51824
  Fax:+30 26630 51824
 • Mobiel:+30 6932 275236
 • Website:Geen

Verscholen aan een klein weggetje in Arillas, een noordwestelijk in Corfu gelegen kustplaatsje, ligt appartementen complex Nikos. Je moet goed opletten als je er heen rijdt, want je bent de ingang voorbij zonder dat je er erg in hebt, zo beschut ligt het. Schitterend gesitueerd in een landelijke omgeving, iets anders kunnen we er niet van maken. Aan de achterkant van het terrein een pittige heuvelwand, zwaar begroeid met alle kleuren groen die er bestaan, aan alle andere zijden bossen en landerijen. En rustig! De enige geluiden die je daar hoort zijn die van je medegasten die zich zuchtend van geluk in het grote zwembad storten, of aan de poolbar uitvoerig de vele andere faciliteiten van Nikos Appartementen bespreken. Wat wil je nog meer? Op loopafstand van strand en zee en ook nog eens in de buurt van het centrum van Arillas of all places. Ideaal dus voor vakantiegangers die een gevarieerde vakantie willen genieten.

Betaalbaar appartement op Corfu

Nikos Appartementen kent drie types vakantiewoningen: appartement met slaapkamer en keuken/living, appartement met twee slaapkamers en living en maisonnette. Het eenkamer appartement bestaat uit een ruime kamer annex keuken en slaapkamer, de maisonnettes hebben de slaapkamer op de bovenetage. Tevens kunnen de twee banken in de living omgetoverd worden tot comfortabele bedden, wat voor een gezin een vakantie bij Nikos wel heel aantrekkelijk qua prijs maakt. De grote appartementen hebben twee slaapkamers en een luxe lounge. Alle accommodatie is voorzien van kitchenette met kookgelegenheid en een badkamer met douche en toilet. Dit vakantie onderkomen is zeer netjes en compleet.

Sportief bezig tijdens je Corfu vakantie

Voorbeeld: Hoe kan je de dag nou beter beginnen dan met wat rek- en strekoefeningen? De grote gymruimte op het terrein biedt dagelijks de gelegenheid het zitvlees en andere lichaamsdelen in vorm te houden of te krijgen. Op gezette tijden worden er aerobic lessen gegeven. Wat een luxe!
In de prachtige bloementuin die het complex omvat is het goed vertoeven. Een groot zwembad maakt dat je niet elke dag de deur uit hoeft voor vertier. Het zwembad is voorzien van een kikkerbadje zodat ook de kleine vakantiegangertjes veilig kunnen spartelen en spetteren. Ga maar liggen op de luxe strandbedden en laat de stress van de voorbije maanden maar lekker van je afglijden terwijl je de nieuwste MacNab leest of je nieuwe iPod beproeft. Hier kan je niets gebeuren. Kom alleen zo nu en dan eens van je krent om verkoeling te vinden in het ruime zwembad van Nikos. Of om je een lekkere snack te laten bereiden aan de poolbar. Echt, er zijn maar weinig dingen lekkerder dan op een zonovergoten dag zo’n groot ijsgekoeld glas van de bar te pakken en mee te nemen naar je comfortabele ligbed aan het zwembad. Je hebt het verdiend, dus geneer je niet. Geniet nou maar van je vakantie op Corfu.
Voor de kleintjes is een apart gedeelte van de tuin gereserveerd als speeltuintje. Lekker op de trampoline, de glijbaan of de schommel terwijl pa en ma aan de bar hangen.

Veel vertier bij Nikos Appartementen

Nikos zorgt voor zijn gasten als een vader voor zijn kinderen. Behalve bovengenoemd speelgoed organiseert hij regelmatig feestjes voor jong en oud. Voor de jonge vakantiegangers en hun ouders is er iets verderop een (soort van) kinderboerderij waar vrij toegankelijk bekeken kan worden hoe Grieken boeren. Kippen, kalkoenen, geiten, schapen, konijnen en ander vee dat het zo lekker doet op je bord, staat hier nog veilig en onbewust van hun lot te wachten op bezoekers. Vraagt aan Kostas of een van de medewerkers van Nikos Appartementen om toestemming en je bent welkom op de boerderij.
En wat te denken van een uitgebreide barbeque met al het lekkers dat Griekenland te bieden heeft? Met de zojuist besproken leverancier van vers vlees in de buurt kan het zijn dat je de kip die ’s ochtends nog vrolijk liep te kakelen, ’s avonds al op je bordje ligt. Dit moet je natuurlijk niet aan je kleine kinderen vertellen.
Natuurlijk wordt de Greek Night niet vergeten, met veel zang, dans, ouzo en tsiporo, muziek, eten en plezier. Proef van al het goede dat het leven onder de Griekse zon te bieden heeft en ervaar waarom dit land – en dit eiland Corfu in het bijzonder – zo’n aantrekkingskracht heeft op mensen. Niet alleen om op vakantie te gaan, maar ook om er te wonen.