Je bekijkt nu O Mylos

O Mylos

corfu-mylos-01
corfu-mylos-05
corfu-mylos-04
corfu-mylos-02
corfu-mylos-03
corfu-mylos-10
corfu-mylos-08
corfu-mylos-09
corfu-mylos-06
corfu-mylos-07
corfu-mylos-11
corfu-mylos-14
corfu-mylos-13
corfu-mylos-15
corfu-mylos-12
corfu-mylos-18
corfu-mylos-17
corfu-mylos-16
corfu-mylos-19
corfu-mylos-21
corfu-mylos-22
corfu-mylos-20
previous arrow
next arrow
corfu-mylos-01
corfu-mylos-05
corfu-mylos-04
corfu-mylos-02
corfu-mylos-03
corfu-mylos-10
corfu-mylos-08
corfu-mylos-09
corfu-mylos-06
corfu-mylos-07
corfu-mylos-11
corfu-mylos-14
corfu-mylos-13
corfu-mylos-15
corfu-mylos-12
corfu-mylos-18
corfu-mylos-17
corfu-mylos-16
corfu-mylos-19
corfu-mylos-21
corfu-mylos-22
corfu-mylos-20
previous arrow
next arrow

Heel bijzondere dingen zijn vaak goed verborgen en dus moet je ze zoeken. Als iedereen het kan vinden, is het niet echt bijzonder, toch? Dat gaat zeker op voor dit fantastische restaurant genaamd O Mylos! Prachtig gelegen op het schiereiland Komeno, dat aan de oostkant van Corfu ligt. Aan een klein slingerend weggetje dat je min of meer aan de buitenkant om het schiereiland leidt, vind je deze geweldige locatie.

Eten op hoog niveau

O Mylos (De Molen) is sinds enkele jaren gevestigd op deze bijna nieuwe locatie. Na decennia lang een drukbezocht familierestaurant aan de doorgaande weg naar Dassia gedreven te hebben, vond eigenaar Petros het tijd voor een nieuwe locatie en dat werd dus in Komeno. Eigenhandig heeft hij daar het huidige O Mylos gebouwd, waarmee hij een huzarenstukje van de eerste orde heeft geleverd. Een prachtig sfeervol restaurant, voorzien van alle moderne gemakken en een weergaloos uitzicht. Maar daarover later meer.
Het restaurant hanteert een Mediterrane kaart, met veel gerechten waarin je het zonnige karakter van zuidelijk Europa aantreft. O Mylos serveert heerlijke verse groenten uit eigen tuin, smakelijke kaas- en pastagerechten en zoals we gewend zijn uit de Griekse keuken, een ruime keuze uit gegrilde vleesgerechten. Visliefhebbers kunnen genieten van door Mama Ritsa bereidde visgerechten. Ook kent de kaart een grote variëteit aan vegetarische gerechten.
Het personeel, onder leiding van zoon Tolis (Apostolos), is bijzonder vriendelijk en voorkomend. Heb je bijvoorbeeld vragen over de gerechten, wil je van het een iets meer dan van het ander, of heb je speciale wensen dan is men graag bereid te luisteren en je eventueel van advies te voorzien.

Uitzonderlijk uitzicht

Dat eigenaar Petros een uitstekend oog voor schoonheid heeft, wordt duidelijk als je achter je bordje zit te genieten van het fantastische uitzicht dat aan bijna alle kanten van het restaurant geboden wordt. Wat een perfecte plek heeft de vriendelijke gastheer uitgekozen om zijn droom te bouwen! En wat een schitterend tafereel biedt de baai van Gouvia, met de Marina en al, het pittoreske kerkje Ipapanti (een populaire trouwlocatie op Corfu) en zelfs de bergketen aan de westkant van het eiland. Hier kan je O Mylos vanuit een drone zien.
Ook de kleintjes worden niet vergeten bij O Mylos! Er is een aparte ruimte ingericht als speelplaats. Terwijl jij nog lekker na zit te genieten van een heerlijk dessert of een alcoholische versnapering, vermaken de kinderen zich met wippen, schommelen, spelen kruipdoor sluipdoor of slaan elkaar op het hoofd met plastic knuppels. En zo voelt iedereen zich gelukkig bij de familie Pappas.
Geloof ons, O Mylos is een van de toprestaurants van Corfu!

Details O Mylos Corfu

Telefoon: +30 2661 091018
TripAdvisor: Klik hier
Facebook: Klik hier