Je bekijkt nu Olympia Mare

Olympia Mare

corfu_restaurant_03
corfu_restaurant_04
corfu_restaurant_05
corfu_restaurant_02
corfu_restaurant_01
corfu_restaurant_09
corfu_restaurant_07
corfu_restaurant_08
corfu_restaurant_06
corfu_restaurant_10
corfu_restaurant_11
corfu_restaurant_15
corfu_restaurant_14
corfu_restaurant_12
corfu_restaurant_13
corfu_restaurant_20
corfu_restaurant_16
corfu_restaurant_19
corfu_restaurant_18
corfu_restaurant_17
previous arrow
next arrow
corfu_restaurant_03
corfu_restaurant_04
corfu_restaurant_05
corfu_restaurant_02
corfu_restaurant_01
corfu_restaurant_09
corfu_restaurant_07
corfu_restaurant_08
corfu_restaurant_06
corfu_restaurant_10
corfu_restaurant_11
corfu_restaurant_15
corfu_restaurant_14
corfu_restaurant_12
corfu_restaurant_13
corfu_restaurant_20
corfu_restaurant_16
corfu_restaurant_19
corfu_restaurant_18
corfu_restaurant_17
previous arrow
next arrow

Aan de oostkust van Corfu, en wel in de Marina van Gouvia, vind je Olympia Mare, een restaurant met een gastronomisch menu. Voor meer dan twee decennia staat dit restaurant bekend vanwege haar uitstekende keuken. Niet vreemd natuurlijk, als je zoveel ervaring hebt met het bereiden van gerechten en het sfeervol presenteren daarvan.
Je voelt je direct op je gemak als je binnenstapt bij Olympia Mare. De voorkomende bediening en de prettige entourage zorgen voor een ontspannen sfeer en een nieuwsgierige verwachting naar al het lekkers dat je daar wacht. En daarin wordt je niet teleurgesteld, met een ruime mix van Mediterrane gerechten en Griekse gastronomie. Locale gerechten, verse salades, verschillende pasta’s, verse visgerechten en een grote variëteit aan voorgerechten sluiten gegarandeerd aan op je behoeften.

Proef Corfu

Het menu kan zondermeer een schatkaart genoemd worden, rijk als het is aan enkele parels van de Mediterrane keuken. De gerechten zijn hoofdzaklijk op de traditionele Griekse en/of Corfiotische keuken geënt, met een scala aan uitstapjes naar de Franse en Italiaanse keuken. Je kunt dus genieten van een mixture van de beste Zuid Europese gerechten, bijna altijd voorzien van de prachtige bloedrode tomaat van Corfu.
Het aanbod aan vleesgerechten voorziet in alles wat de vleeseter verwacht op zijn bord aan te treffen. Vanzelfsprekend tref je een uitgebreid gamma aan grilgerechten aan. Maar natuurlijk ook de klassieke Corfiotische gerechten zoals Sofrito, Pastitsada, Lamschotel en Mousaka vind je op de kaart. Je bent tenslotte op vakantie op Corfu!

Corfu Zeebanket

Het zal de oplettende vakantieganger niet ontgaan zijn dat Corfu een eiland is. Anders heb je liggen slapen tijdens de landing. Vandaar dat je er op kunt wachten dat je bij de meeste restaurants een lekkere visschotel kunt verwachten. Dat is bij Olympia Mare niet anders. Gecombineerd met een smakelijke pasta of risotto kan je genieten van kreeft en ander zeefruit dat in de omgeving van Corfu en elders uit zee opgetakeld wordt. Stel je voor: daar wordt je dampende schotel voor je neergezet. De geur van basilicum dringt zich, samen met die van zachte knoflook, in je neusgaten en voor je het weet zit je te likkebaarden. Dat is misschien niet netjes in een stijlvol restaurant dat Olympia Mare is, maar niemand neemt het je kwalijk. Je kunt er niets aan doen en ze zijn het gewend.
Alle gerechten worden geserveerd met verse ingrediëntenen locale producten.

Ervaar het goede leven op Corfu

Bij dit alles hoort natuurlijk een heerlijke wijn. Wist je dat Griekenland een aantal uitstekende wijnen produceert? Oh, je komt ze bijna nooit tegen bij de wijnboer of supermarkt? Dat komt omdat de Griek het zonde vindt om zijn lekkere goedje te exporteren. Ze drinken het liever zelf op, en gelijk hebben ze. Je neemt toch geen genoegen met minder als je het zelf heel goed hebt?
Met de Marina voor je en de prachtige strakblauwe hemel, of nog beter; met een prachtig sterrenkleed en een romantisch maantje boven je, is het goed proeven van het scala aan exquise wijnen en andere lekkere drankjes van Olympia Mare.
Daarbij in aanmerking genomen dat Olympia Mare een aparte koffiekamer heeft en, misschien nog wel leuker, een prachtige daktuin, is het genieten geblazen aan de Marina van Gouvia Corfu. Met de relaxte muziek die zachtjes uit de speakers klinkt, het zicht op de haven en een heerlijk maal achter de rug is hier de ideale afsluiting van een fantastische avond mogelijk.

Afhaal- en bezorgservice Olympia Mare

Dat verwacht je niet van een klasse restaurant als Olympia Mare is, maar het restaurant heeft ook een afhaalservice! Als je geen tijd hebt om uitgebreid te gaan zitten, heb je hier de mogelijkheid om snacks, pizza, salades, voorgerechten, pasta’s en grilgerechten af te halen. Vanaf half elf in de ochtend tot half twaalf in de avond kan je hier terecht voor een grote keuze aan lekkernijen. Wil je dus in je appartement een gastronomisch feetsje geven dan kan je hier met behulp van Olympia Mare een groot succes van maken.
Olympia Mare heeft ook een bezorgservice, met dezelfde openingstijden.Het minimum te besteden bedrag is vijf euro, of voor afstanden van meer dan tien kilometer acht euro.

Details Olympia Mare Corfu

Telefoon: +30 2661 302500
Website: http://www.olympiamarecorfu.com