Je bekijkt nu Panorama

Panorama

corfu-panorama-03
corfu-panorama-02
corfu-panorama-01
corfu-panorama-05a
corfu-panorama-05
corfu-panorama-04
corfu-panorama-06
corfu-panorama-07
corfu-panorama-08
corfu-panorama-10
corfu-panorama-09
corfu-panorama-11
corfu-panorama-13a
corfu-panorama-13
corfu-panorama-12
corfu-panorama-16
corfu-panorama-14
corfu-panorama-15
corfu-panorama-18
corfu-panorama-17
corfu-panorama-19
corfu-panorama-20
corfu-panorama-22
corfu-panorama-21
corfu-panorama-23
previous arrow
next arrow
corfu-panorama-03
corfu-panorama-02
corfu-panorama-01
corfu-panorama-05a
corfu-panorama-05
corfu-panorama-04
corfu-panorama-06
corfu-panorama-07
corfu-panorama-08
corfu-panorama-10
corfu-panorama-09
corfu-panorama-11
corfu-panorama-13a
corfu-panorama-13
corfu-panorama-12
corfu-panorama-16
corfu-panorama-14
corfu-panorama-15
corfu-panorama-18
corfu-panorama-17
corfu-panorama-19
corfu-panorama-20
corfu-panorama-22
corfu-panorama-21
corfu-panorama-23
previous arrow
next arrow

Ruimte

Degelijk

Centraal

Uitzicht

Zwembad

 • Regio:Centraal Corfu
 • Plaats:Agios Ioannis
 • Type:Villa
 • Oppervlak:150 m²
 • Grondstuk:1000 m²
 • Slaapkamers:4
 • Badkamers:2
 • Verwarming:Centrale verwarming (olie gestookt), airco en open haard
 • Airco:Ja
 • Ligging:Geheel vrijstaand nabij het centrum van Agios Ioannis
 • Indeling:Grote woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 woonlagen
 • Zwembad:Ja, een infinity zwembad!
 • Schuur:Nee, wel is er een pomphuis voor het zwembad en een ruimte voor de stookinstallatie. Beide bieden voldoende ruimte voor opslag van tuingereedschap en zo voort
 • Vraagprijs:€310.000
 • Extra kosten:Kosten zoals advocaat, notaris et cetera. Klik hier voor meer informatie
 • Contactpersoon:Mr. D. R. Pullen
 • Telefoon:+44 01483772402
 • Mobiel:+44 07981319585 (UK) of +30 6981766003 (Corfu Griekenland)
 • Website:Geen

Deze prachtige ruime villa is tegen een helling aan gebouwd en bevindt zich aan de buitenrand van een Grieks dorpje in het hart van Corfu. De locatie staat garant voor spectaculaire vergezichten over de Potamos Vallei richting de oostkust van het eiland. Stel jezelf voor, zittend achter je ontbijtje, gelukzalig starend naar de overvloed van groene vegetatie waar Corfu zo bekend om staat. Dat is echt genieten!
Met vier tweepersoons slaapkamers heb je alle gelegenheid om je familie en vrienden uit te nodigen om kennis te maken met het goede leven op Corfu. Denk erom dat het een feest is als je daar met je visite in het infinity zwembad aan het plonzen bent, om daarna moe maar voldaan plaats te nemen op de ruime patio of te genieten van een heerlijke Griekse salade aan de grote overdekte eettafel. Elke morgen kan je een heerlijk vers broodje scoren bij de plaatselijke bakker, gevestigd aan de hoofdweg door Agios Ioannis. Heb je daar eens een keer geen zin in, maar heb je wel trek in vers brood, dan loop je naar de dichtbij gelegen taverne, waar elke dag verse voorraad bezorgd wordt door dezelfde bakker.
Verder vind je, naast voornoemde taverne, in Agios Ioannis twee supermarkten, een bezinepomp, een kapper, een apotheek, een paar bars en een kafeneion (een Grieks koffiehuis). En niet te vergeten de fietsenverhuur van Danielle en Waldo! Kan je mooi op eigen gelegenheid en in je eigen tempo Corfu ontdekken. Maar je kunt ook met de bus. Er is een halte bij de kleine kruising, met buslijnen naar Corfu Stad, Paleokastritsa en richting Gouvia en Dassia. En niet te vergeten: Aqualand. Dit is een van de grootste waterpretparken van Europa. Dat is waterpret in optima forma, niet alleen voor de (klein)kinderen. Hier hoef je echter de bus niet voor te nemen, Aqualand ligt op ruim een kilometer afstand van Villa Panorama.

Kwalitatief hoogstaande villa

De uit twee woonlagen bestaande villa is 150 m2 groot en is door een Britse aannemer gebouwd naar de hoogste kwaliteitseisen. Iedere kamer is dubbel beglaasd en de ramen zijn all voorzien van geïntegreerde muggenhorren en blinden aan de buitenzijde. De ramen kunnen scharnierend of tuimelend geopend worden. In de keuken is een schuifpui die toegang geeft tot een balkon. De keuken is geheel voorzien van inbouwapparatuur en heeft veel kastruimte. Voor de verwende kok(kin) is opgenomen: koel/vriescombinatie, magnetron, heteluchtoven, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en vaatwasser.
De kamers zijn ruim, licht en luchtig. De plafonds zijn voorzien van houten balken, wat in combinatie met de grenenhouten binnendeuren een warme huiselijke sfeer creëert. Op de begane grond is veel opslagruimte, waaronder een was- en strijkkamer met heel veel kastruimte.

Tuin en zwembad

Het netjes betegelde zwembad van vijftig vierkante meter met grote patio is benaderbaar vanaf de begane grond en de daar gelegen slaapkamers. Daar is ook de ruime overdekte eetgelegenheid, zodat aan het zwembad, maar in de schaduw, de maaltijd genoten kan worden. Links van het huis is nog een stuk tuin met terras. In dit gedeelte van de tuin bevinden zich een citroen- en perzikenboom. dat betreden kan worden vanaf de aangrenzende patio en vanaf de oprit van het huis door een tuindeur. Voor het huis is voldoende parkeerruimte voor enkele auto’s.
In het lagere tuingedeelte, waar zich het zwembad bevindt, staan een sinaasappel- en abrikozenboom. Stel je voor, je eigen fruitwinkel aan huis!

Het dorp en de omgeving

Zoals al eerder gezegd, deze prachtige villa ligt in het hart van Corfu. Dat maakt het de perfecte uitvalsbasis om het eiland aan een grondig onderzoek te onderwerpen. In minder dan een kwartier plof je neer op het warme zand van de stranden van Ermones, Pelekas en Glyfada, gelegen aan de westkust van Corfu. Of je rijdt naar de stranden van Gouvia, Kontokali of Dassia. Heb je er een half uur voor over dan kan je kiezen uit de stranden van Paleokastritsa of LiapadesCorfu Stad, ook niet de minste attractie, bereik je in 20 minuten, Corfu Airport in een kwartiertje.