Je bekijkt nu Pegasus

Pegasus

corfu_pegasus_01
corfu_pegasus_02
corfu_pegasus_03
corfu_pegasus_04
corfu_pegasus_05
corfu_pegasus_06
corfu_pegasus_07
corfu_pegasus_08
corfu_pegasus_09
corfu_pegasus_10
corfu_pegasus_11
corfu_pegasus_12
corfu_pegasus_13
corfu_pegasus_14
corfu_pegasus_15
corfu_pegasus_16
corfu_pegasus_17
corfu_pegasus_18
previous arrow
next arrow
corfu_pegasus_01
corfu_pegasus_02
corfu_pegasus_03
corfu_pegasus_04
corfu_pegasus_05
corfu_pegasus_06
corfu_pegasus_07
corfu_pegasus_08
corfu_pegasus_09
corfu_pegasus_10
corfu_pegasus_11
corfu_pegasus_12
corfu_pegasus_13
corfu_pegasus_14
corfu_pegasus_15
corfu_pegasus_16
corfu_pegasus_17
corfu_pegasus_18
previous arrow
next arrow

Zwembad

WiFi

Zeezicht

Luxe

Kindvriendelijk

 • Type:Hotel
 • Bedden:1 tot 5
 • Kamers:Superior: 4/5-persoons dubbele kamer met balkon en uitzicht op de bergen, badkamer met toilet en douche, kluisje, airco, haardroger, koelkast, flatscreen TV, telefoon, bureau
  Twin: 2-persoons kamer met badkamer met douche en toilet, balkon met uitzicht op de bergen, telefoon, kluisje, TVkoelkast, airco, bureau
  Triple: zelfde als Twin, maar dan met drie eenpersoons bedden
  Family: zelfde als Twin, maar hier met een bedbank voor een kind tot 9 jaar
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Ja, het grootste van noord Corfu
 • Comfort:WiFi in the openbare ruimtes, bagage depot, air-co, audio / video, telefoon, koelkast, kluis, TV, zonneterras/balkon, ontbijtservice.
 • Extra:Teveel om op te noemen, maar we proberen het toch: Bibliotheek, snack bar, wasserette, transport service, wake up service, 24-uurs receptie, post service, fax, bar, lounge met satelliet TV, ontspanningsruimte met big screen, pooltafel, dartbord, biljart, fitness center, mogelijkheid tot paardrijden, tafelvoetbal, kadoshop
 • Transfer:Eigen gelegenheid, bijvoorbeeld per taxi of huurauto, of vraag Green Island
 • Prijs:Zie de website van Pegasus Hotel
 • Aanbetaling:Zie de website van Pegasus Hotel
 • Extra kosten:Bij gebruik van een kluisje wordt een klein bedrag per week in rekening gebracht
 • Plaats:Roda
 • Regio:Noord Corfu
 • Contactpersoon:Anna
 • Telefoon:+30 2663063400
  Fax: +30 26630 63802
 • Mobiel:Geen
 • Website:http://www.pegasus-hotel.com/

Pegasus Hotel is een prachtige vakantie locatie in Roda, geheel noordelijk van Corfu. Het is een kleinschalig hotel, geleid door familie voor familie. Het hotel is gesitueerd in een prachtige tuin met daarin een enorm zwembad (volgens de eigenaar het grootste van heel noord Corfu!) met een heus eiland er in. Onbewoond is het eilandje niet, er bevindt zich namelijk een (snack)bar waar het aan de bar onder de rietkap goed vertoeven is. Met gekoeld glas, een moot pizza of een ijsje in de hand de andere badgasten controleren op hun beschaving en voorkomen is een geliefd tijdverdrijf voor de hele familie. Tevens is er een geheel afgesloten speeltuin voor de allerkleinste vakantiegangertjes in de rijk van bloemen en palmen voorziene tuin.

Tophotel in noord Corfu

Alles kan een mens gelukkig maken, dat gaat zeker op voor Pegasus Hotel. In het hotel bevindt zich een ruime en gezellige eetzaal, waar je, om elke dag eens goed te beginnen, een ontspannen ronde langs een uitgebreid en welvoorzien ontbijtbuffet kunt maken. Pas daarna ben je klaar om aan de slag te gaan tijdens je vakantie op Corfu. Want ga maar na, je kunt je in de tuin van het hotel al uitstekend vermaken, maar de mooie omgeving van voormalig vissersdorp Roda trekt hevig. Allereerst zit je op loopafstand van het strand en die duizend miljoen blauwe tinten van die aangrenzende bak met water, ook wel Ionische Zee genoemd. Voor de vissers onder ons is er een pier aangelegd van waaraf het een kwestie van genieten is met je collega vissers, van Griekse of andere oorsprong. Vergeet je niet zo nu en dan ook wat activiteiten met het gezin te ondernemen?
Maar natuurlijk wil je ook het gezellige dorpje met talloze winkeltjes, restaurants en boetiekjes verkennen. Duik ook eens de smalle straatjes in en ontdek dat Roda veel te bieden heeft aan vermaak. Je hoeft niet persé de kuiten van Usain Bolt te hebben om in Roda en omgeving een lekkere wandeling te maken. Het redelijk vlakke terrein maakt dat je rustig een wandeling van een paar uur kunt maken in het prachtige landschap. Maar dan snel weer terug naar het hotel om even op te frissen en aan de bar of het zwembad gezellig de gebeurtenissen van die dag te bespreken en te broeden op plannen om het meest geschikte restaurant in het gezellige Roda te vinden.

Sport & spel tijdens je Corfu vakantie

Het hotel zorgt voor veel vermaak, buitens- en binnenshuis. Je kunt er poolen, biljarten, tafelvoetballen, darten, kortom alles wat je in Nederland ook wel eens zou willen doen maar bang bent af te gaan omdat je er niets van bakt. En, niet geheel onbelangrijk, je hebt niet alleen de tijd, maar nu ook de gelegenheid om in de fitnessruimte aan je goddelijke figuur te werken. Vervelen zul je je dus niet in Hotel Pegasus!
Mocht dit allemaal nog niet genoeg zijn om je een prettige vakantie op Corfu te bezorgen, dan moet je allereerst eens achter je oor krabben. Je bent verwend! Heel erg! Maar goed, die mensen moeten er ook zijn, dus organiseert Hotel Pegasus ook nog eens allerlei activiteiten in en rond het hotel. Wat te denken van live muziek, karaoke, bingo (hier kan het, je vindt het wel leuk en niemand die het ziet) en gezellig met zijn allen op het reuzenscherm kijken wie Wimbledon wint, of de Tour deze keer een schone winnaar krijgt of dat er nog medailles verdiend worden.
Vooral niet te missen zijn de Griekse avonden met – vanzelfsprekend – de Syrtaki, uitgevoerd door in klederdracht gestoken Griekse dansers die hun vak verstaan. Compleet met het stuksmijten van borden!
Onbelangrijk detail: er is voldoende parkeerruimte bij Hotel Pegasus.