Je bekijkt nu Pelagos

Pelagos

pelagos_corfu_02
pelagos_corfu_03
pelagos_corfu_01
pelagos_corfu_05
pelagos_corfu_06
pelagos_corfu_04
pelagos_corfu_07
pelagos_corfu_08
pelagos_corfu_09
pelagos_corfu_11
pelagos_corfu_12
pelagos_corfu_10
pelagos_corfu_14
pelagos_corfu_13
pelagos_corfu_15
pelagos_corfu_16
previous arrow
next arrow
pelagos_corfu_02
pelagos_corfu_03
pelagos_corfu_01
pelagos_corfu_05
pelagos_corfu_06
pelagos_corfu_04
pelagos_corfu_07
pelagos_corfu_08
pelagos_corfu_09
pelagos_corfu_11
pelagos_corfu_12
pelagos_corfu_10
pelagos_corfu_14
pelagos_corfu_13
pelagos_corfu_15
pelagos_corfu_16
previous arrow
next arrow

Zeezicht

Strandvakantie

WiFi

Rust

Compleet

 • Type:Appartement, Studio
 • Bedden:1 tot 4
 • Kamers:Appartement (4 persoons): slaapkamer met 2 eenpersoons bedden, woonkamergedeelte met twee bedden, keukengedeelte, badkamer met bad. De kamers hebben beide een balkon met zeezicht.
  Apartment (3 persoons): slaapkamer met 2 eenpersoons bedden, woonkamergedeelte met een bed, keukengedeelte, badkamer met douche. Balkon met (zij)zeezicht.
  Studio (2 persoons): slaap/woonkamer met keuken (25m2), balkon met zeezicht, tafel met twee stoelen, badkamer met douche.
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Nee
 • Comfort:Volledig ingerichte keuken met koelkast/vriesvak, oven, dubbelpits kookplaat, koffiezetapparaat, waterkoker, airco, strijkplank + strijkbout (op verzoek), kluisje, haardroger, privé parkeerplaats en wireless internet
 • Extra:De eigenaar verhuurt ook auto’s, speciaal tarief voor gasten
 • Transfer:Eigen gelegenheid, bijvoorbeeld per taxi of huurauto. Of vraag Green Island
 • Prijs:Vanaf 35 euro per nacht, niet per persoon, afhankelijk van de periode en het type appartement
 • Aanbetaling:20 procent van het totaalbedrag
 • Extra kosten:Geen
 • Plaats:Agios Gordios
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:Mary
 • Telefoon:+30 2661053153
 • Mobiel:+30 6970131106
 • Website:http://www.apartments-corfu.gr/en/

Het Griekse woord Pelagos betekent zoiets als Open Zee en wordt gebruikt als omschrijving voor een zee als de Ionische of Aegeïsche Zee. Men heeft het dan over bijvoorbeeld De Ionische Open Zee. Nou, een open zee is het bij Pelagos. Wat een fabelachtig uitzicht! Alle balkons van dit kleinschalige en gezellige appartementencomplex hebben onbelemmerd panoramisch zicht over die schitterende bak blauw water aan de westkust van Corfu.

Prachtige vakantielocatie op Corfu

De appartementen zijn tegen de bergwand van Agios Gordios gebouwd, middenin de weelderige begroeiing van het Groene Eiland genaamd Corfu. Hier beleef je gegarandeerd een comfortabele en plezierige vakantie op Corfu. De accommodaties zijn alle voorzien van de noodzakelijke faciliteiten voor een prettig verblijf, maar hebben ook de nodige extraatjes. Wat te denken van een strijkplank en -bout? Als je vergeten bent je driedelige kostuum uit te trekken voor je in het vliegtuig naar Corfu stapte. Een andere toepassing kan ik er tenminste niet voor verzinnen. Of je moet niet zonder gestreken badpak de zee in durven stappen.
Zonder gekheid, een koffiezetapparaat is natuurlijk onontbeerlijk voor de Nederlandse toerist. Dat je in je vakantieverblijf je eigen potje kan koken is ook niet weg. Misschien heb je een keer geen trek in een souvlaki, dan bereid je gewoon een schnitzel met gebakken aardappels. Handig is ook dat alle appartementen zijn voorzien van WiFi. Als je maar belooft dat je niet de hele vakantie gaat zitten internetten, dat moet je op je werk maar doen. Als je bij Pelagos bent bekijk je hooguit even je mail.

Elke avond een nieuw schilderij

Zoals gezegd, Pelagos is schitterend gesitueerd op 800 meter van de zee en het strand. Dat is dus elke avond op je balkon zitten kwijlen van de schitterende zonsondergangen. Handje pepermuntje natuurlijk, met een heerlijk glaasje erbij, jezelf afvragend hoe het mogelijk is dat er nooit een zonsondergang op de andere lijkt. Elke dag weer is er wat nieuws te zien en het gekke is dat je het nooit zat wordt. Dat, gekoppeld aan de rust en stilte die over je komt als je daar vakantie viert, maakt je een ander mens. Geen gedoe met drukte, drommen mensen en razend verkeer, gewoon het ruisen der bomen en het gebruis van de golven. Laat de Xanax maar thuis.

Uitrusten op Corfu

Maar wie naar Corfu komt voor vakantie, komt niet alleen voor de rust. Je wilt ook wat zien van het eiland natuurlijk. De vriendelijke eigenaars helpen je daar graag bij. Allereerst verhuren ze ook auto’s, wat handig is. Maar ze hebben ook een hoop tips en suggesties om de speciale plekjes van Corfu te bezoeken. Al vind je die natuurlijk ook hier op Green Island.
Andere verworvenheid van een vakantie onder de Griekse zon, is natuurlijk het uitgaansleven. Pelagos ligt geheel vrij, niet omringd door andere appartementencomplexen, bars en restaurants. Niet getreurd, met de auto kost het je vijf minuten, te voet een paar minuten meer, om middenin het bruisende vakantiegewoel van Agios Gordios te staan, compleet met taverna’s, beachbars, winkeltjes en alles wat je verwacht van een Corfu kustplaatsje.
De eigenaar en zijn familie heten je hartelijk welkom in hun familiecomplex!