Je bekijkt nu Polyxeni

Polyxeni

corfu_polyxeni_01
corfu_polyxeni_02
corfu_polyxeni_03
corfu_polyxeni_04
corfu_polyxeni_05
corfu_polyxeni_06
corfu_polyxeni_07
corfu_polyxeni_08
corfu_polyxeni_09
corfu_polyxeni_10
corfu_polyxeni_11
corfu_polyxeni_12
corfu_polyxeni_13
corfu_polyxeni_14
corfu_polyxeni_15
corfu_polyxeni_16
previous arrow
next arrow
corfu_polyxeni_01
corfu_polyxeni_02
corfu_polyxeni_03
corfu_polyxeni_04
corfu_polyxeni_05
corfu_polyxeni_06
corfu_polyxeni_07
corfu_polyxeni_08
corfu_polyxeni_09
corfu_polyxeni_10
corfu_polyxeni_11
corfu_polyxeni_12
corfu_polyxeni_13
corfu_polyxeni_14
corfu_polyxeni_15
corfu_polyxeni_16
previous arrow
next arrow

Strand

Uitgaan

Zwembad

Restaurant

WiFi

 • Type:Hotel
 • Bedden:1 tot 5
 • Kamers:1 of 2, afhankelijk of je een studio, appartement of maisonette kiest
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Ja
 • Comfort:Waterkoker, keukenattributen waaronder een kleine oven, airco, TV, telefoon, draadloos internet
 • Extra:Satelliet TV in de bar, kluisjes in de receptie, ontbijtmogelijkheid, snackbar met lunchmogelijkheid. De receptie is 24 uur per dag benaderbaar. Centraal brandmeldsysteem
 • Transfer:Huurauto of taxi. Wel kan een taxi van tevoren geregeld worden door Polyxeni. Geef dit aan bij je boeking en er staat een taxi op je te wachten bij aankomst. De kosten van de taxi zijn NIET bij de prijs van je boeking inbegrepen
 • Prijs:Vanaf 25 euro per nacht, niet per persoon
 • Aanbetaling:30 procent van het totaalbedrag
 • Extra kosten:Geen
 • Plaats:Sidari
 • Regio:Noord Corfu
 • Contactpersoon:Polyxeni Spiroulis
 • Telefoon:+30 26630 95502

Uiterst noordwest van Corfu, vlakbij de beroemde rotsformaties van Canal d’Amour, vind je Polyxeni, een prettige vakantie accommodatie met studio’s, appartementen en maisonettes. Veel mooier kan je het niet treffen qua omgeving. Het noordwesten van Corfu is sowieso onbeschrijfelijk mooi. Maar met de grillig gevormde rotspartijen die samen het bijzondere Canal d’Amour vormen in je achtertuin, is je vakantie bij voorbaat geslaagd. Gegarandeerd dan ook dat je iedere avond met zonsondergang nog even richting dit natuurschoon wandelt en – afhankelijk van het gezelschap – gaat zitten zwijmelen, zuchten of alleen maar zalig zitten zitten vanwege het overweldigende palet van alle kleuren dat zich daar speciaal voor jou ontvouwt. Elke avond weer is er een andere schilder bezig geweest de lucht zo gevarieerd mogelijk te kleuren. Allerlei diepe gedachten verdringen zich in je blije hoofd terwijl je naar de einder staart. Hoe moet het zijn om op zo’n klein eilandje (de Diapontia eilandjes steken schitterend af tegen de ondergaande zon) te leven? Krijgen ze daar elke dag de krant op de mat? Waar leven de mensen van? Hebben ze er een voetbalcompetitie? Een ding is zeker, er zijn geen files.

Echte vakantie op Corfu

Heb je de zon eenmaal in de see sien sakken dan stort je je in gelukzalige toestand in de gezellige atmosfeer van Sidari. Alwaar eenieder zich, nippend aan een lekkere B52 of Tequilla Sunrise, te buiten gaat aan superlatieven aangaande het vertoonde schouwspel, daar aan de noordwestkust van Corfu. Wil je zijn waar het allemaal gebeurt tot in de kleine uurtjes, kuier dan in een paar minuten naar de lange hoofdstraat van Sidari, waar je alles vindt wat je tijdens je vakantie verwacht. Daar is het elke nacht feest.
Handig voor de kleine boodschappen: een supermarkt is in de buurt, net als verschillende uitgaansgelegenheden en winkels. Ook aan een speeltuin voor de jeugdige vakantiegangertjes is gedacht. Als ze daar tenminste voor in zijn, want aan de dichtbij gelegen stranden (300 meter wandelen) is natuurlijk veel meer te doen!

Genoeg te doen op Corfu

Hotel Polyxeni is een heerlijke accommodatie om je vakantie op Corfu door te brengen. De genoegens van een kleinschalig appartementen of studio complex, de faciliteiten van een hotel, met een ruime eetzaal waar je elke dag een heerlijk ontbijt kunt scoren. Een gezellige bar biedt gelegenheid eens een avondje thuis door te brengen, in gezelschap van andere gasten, waarmee je gezeten aan het grote zwembad van gedachten wisselt over al het goede dat Corfu biedt.
Tijdens het seizoen worden er in Hotel Polyxeni verschillende evenementen georganiseerd. Karaoke is natuurlijk een open deur. Maar met genoeg alcohol in je bloed sta je Elvis te imiteren voor je er erg in hebt. Een heuse Greek Night moet je ook een keer meegemaakt hebben. Je prijst je allereerst gelukkig dat je zelf niet in zo’n merkwaardige outfit als de Griekse dansers je werk hoeft te doen. Ten tweede is het echt feest! Je hoeft niet eens van Griekse muziek te houden. Verder wordt er regelmatig live muziek ten gehore gebracht door een van de honderd professionele bands die Corfu rijk is.
Je krijgt veel voor weinig bij Polyxeni. Voor een klein bedrag veel bewegingsruimte, privacy en wooncomfort op een zeer gewilde locatie op Corfu. De kamers zijn ruim, schoon en licht en voorzien van alle moderne gemakken zoals airco (toch wel lekker voor het slapen gaan), TV (al ben je altijd buiten) en keukenfaciliteiten. Je kunt dus ook je eigen potje bereiden, al is dat met een keur aan goede en betaalbare restaurants in de buurt eigenlijk zonde. Je kunt eventueel een extra bed op je kamer laten zetten. Maar wees gerust, hier krijg je geen ruzie.