Je bekijkt nu Rolandos

Rolandos

fiat_punto_automatic
fiat_punto
fiat_doblo
fiat_panda
chevrolet_matiz
hyundai_getz
hyundai_accent
hyundai_i10
hyundai_i20
suzuki_jimny
hyundai_atos
previous arrow
next arrow
fiat_punto_automatic
fiat_punto
fiat_doblo
fiat_panda
chevrolet_matiz
hyundai_getz
hyundai_accent
hyundai_i10
hyundai_i20
suzuki_jimny
hyundai_atos
previous arrow
next arrow

We kunnen het niet genoeg benadrukken: als je op Corfu bent om vakantie te vieren, ga het eiland ontdekken! Iedereen komt hier natuurlijk heen om verschillende redenen. De een komt voor het lekkere eten en de prettige vakantiesfeer. Een ander vliegt of rijdt naar Corfu voor het heerlijke weer en de fijne stranden. Of je houdt van cultuur en / of het bezichtigen van historische gebouwen. Allemaal goed. Maar ga er in ieder geval minimaal een dag per week lekker op uit om te genieten van al het moois dat Corfu te bieden heeft.Al is het maar voor dat bijzondere restaurantje in Palaia Perithia waar je van gehoord hebt. Of misschien wil je de fantastische vergezichten vanaf de Pantokrator eens met eigen ogen beleven. Er gaat geen bus naar toe, dus zul je zelf actie moeten ondernemen. Ons advies: zoek een autoverhuur op Corfu.

Auto huren op Corfu

Als je vakantie viert aan de westkust van Corfu, en dan met name in Agios Gordios, is het simpel. Je gaat Naar Rolandos Rent a Car en zoekt uit een van de vele modellen een auto uit die bij je past. Rolandos heeft een groot assortiment jonge auto’s voor elk wat wils. Wil je bijvoorbeeld lekker sportief met open dak of een Jeep om de moeilijker bereikbare gedeelten van Corfu te ontdekken. Dan kan je aan de Suzuki Jimny denken. Misschien wil je er met een groep op uit? Dan is de Fiat Doblo een fantastische oplossing! Wil je gewoon lekker een dagje comfortabel Corfu in de rondte met je gezin of vrienden dan is de Hyundai Accent een prima optie. Maakt het je niet uit zolang er maar vier wielen en een stuur aan zitten? Bij Rolandos kan je kiezen.
Ook als je elders op Corfu vakantie viert, kan je een huurauto van Rolandos bestellen. Via internet kan je aangeven waar en wanneer je auto afgeleverd moet worden. Dat kan dus bijvoorbeeld op de luchthaven van Corfu zijn, de haven, maar ook in PelekasAqualand of ergens anders op het eiland. Check de site voor deze mogelijkheid.

Betrouwbare autoverhuur

Rolandos Rent a Car heeft al meer dan drie decennia ervaring met autoverhuur op Corfu. Vanzelfsprekend dat zij weten wat een bezoeker van het eiland verlangt van een auto en wat noodzakelijk is voor veilig reizen op Corfu. De bediening is vriendelijk, spreekt goed Nederlands!, Engels en Duits en is ervaringsdeskundig op gebied van veilig verkeer op Corfu. Het wagenpark is uitstekend onderhouden, bestaat uit de nieuwste modellen en voorzien van alle noodzakelijke veiligheidsvoorschriften. Tevens zijn alle auto’s voorzien van airco, wat erg prettig kan zijn op sommige momenten. Optioneel kan een GPS-systeem meegeleverd worden, net als een babystoeltje. Uiteraard krijg je een wegenkaart van Corfu mee.
Hieronder de een puntenlijstje waarom je met een gerust hart een auto kunt huren bij Rolandos:

  • Kilometers geheel vrij
  • Volledig verzekerd, ook een eventuele tweede chauffeur
  • Geen voorijkosten
  • 24-uurs onderwegservice
  • Geen onverwachte kosten
  • De nieuwste modellen
  • Geen aanbetaling

Gegevens Rolandos Autoverhuur Corfu

Telefoon: +302661053520
Fax: +30 26610 53525
Web: http://www.rolandos-cars.com/car-hire-contact.html

Lees de bepalingen en condities waaronder je een auto kunt huren op de site van Rolandos.

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.