Je bekijkt nu Ropa Huis

Ropa Huis

corfu_real_ropahuis_02
corfu_real_ropahuis_03
corfu_real_ropahuis_01
corfu_real_ropahuis_05
corfu_real_ropahuis_06
corfu_real_ropahuis_04
corfu_real_ropahuis_08
corfu_real_ropahuis_07
corfu_real_ropahuis_09
corfu_real_ropahuis_10
corfu_real_ropahuis_11
corfu_real_ropahuis_12
previous arrow
next arrow
corfu_real_ropahuis_02
corfu_real_ropahuis_03
corfu_real_ropahuis_01
corfu_real_ropahuis_05
corfu_real_ropahuis_06
corfu_real_ropahuis_04
corfu_real_ropahuis_08
corfu_real_ropahuis_07
corfu_real_ropahuis_09
corfu_real_ropahuis_10
corfu_real_ropahuis_11
corfu_real_ropahuis_12
previous arrow
next arrow

In aanbouw

Centraal

Veel Ruimte

Uitzicht

 • Regio:Centraal Corfu
 • Plaats:Kanakades
 • Type:Huis
 • Oppervlak:145 m²
 • Grondstuk:5500 m²
 • Ligging:Middenin de Ropa Vallei, aan een landelijk weggetje. Het object ligt niet ver bij de bergdorpjes Kanakades, Marmaro en Giannades vandaan.
 • Indeling:Dat kan je nog helemaal zelf bepalen
 • Zwembad:Nee, wel heb je meer dan genoeg ruimte om er een aan te leggen
 • Schuur:Nog te bouwen
 • Vraagprijs:€115.000
 • Extra kosten:Kosten zoals advocaat, notaris et cetera. Klik hier voor meer informatie
 • Contactpersoon:Gea Smith-Bults
 • Telefoon:+31 0592 341 134
 • Mobiel:+31 06-83771791
 • Website:Geen

Dit object biedt een fantastische mogelijkheid voor twee gezinnen om een vakantiehuis op Corfu te bezitten. Enige jaren geleden is de bouw van dit schitterend gelegen object vanwege tragische familieomstandigheden gestaakt. Bedoeling was twee geschakelde woonruimtes van ruim 70 vierkante meter per stuk te creëren op een grondstuk van 5.500 vierkante meter. Door het wegvallen van een van de deelnemers is de bouw gestaakt.
Het huis ligt geheel vrij in de prachtige Ropa Vallei, zeer centraal op Corfu. Dit rustige en vlakke gebied staat bekend als natuurgebied, met zo nu en dan een huis. Aan de westzijde van het grondstuk bevinden zich de schilderachtige bergdorpjes Kananades, Marmaro en Giannades. Hier kunnen de eerste levensbehoeften gekocht worden in kleine buurtwinkeltjes en kan het ware dorpsleven geproefd worden op de terrasjes van enkele restaurantjes.

Eigen huis op prachtig stuk Corfu


Slechts enkele kilometers verderop liggen Liapades en Paleokastritsa. Vooral laatstgenoemde kustplaats staat bekend om zijn vele mooie stranden. Maar ook aan de oostkant is het een en al natuurschoon wat de klok slaat. Niet veel verderop zijn de stranden van Dassia, Ipsos, GouviaKomeno en Kontokali. Corfu Stad en het vliegveld van Corfu liggen op een minuut of 20 rijden.
Het huis kan naar eigen smaak voltooid worden. Tot nu toe is alleen de ruwe behuizing geplaatst, wat inhoudt dat de inrichting nog grotendeels kan worden aangepast. Alle benodigde papieren en vergunningen zijn aanwezig.