Je bekijkt nu Skyfall

Skyfall

skyfall_corfu_02
skyfall_corfu_01
skyfall_corfu_03
skyfall_corfu_05
skyfall_corfu_06
skyfall_corfu_04
skyfall_corfu_09
skyfall_corfu_08
skyfall_corfu_07
skyfall_corfu_10
skyfall_corfu_12
skyfall_corfu_11
skyfall_corfu_13
skyfall_corfu_14
skyfall_corfu_15
skyfall_corfu_16
skyfall_corfu_17
skyfall_corfu_18
skyfall_corfu_20
skyfall_corfu_21
skyfall_corfu_19
skyfall_corfu_24
skyfall_corfu_23
skyfall_corfu_22
skyfall_corfu_26
skyfall_corfu_25
skyfall_corfu_27
previous arrow
next arrow
skyfall_corfu_02
skyfall_corfu_01
skyfall_corfu_03
skyfall_corfu_05
skyfall_corfu_06
skyfall_corfu_04
skyfall_corfu_09
skyfall_corfu_08
skyfall_corfu_07
skyfall_corfu_10
skyfall_corfu_12
skyfall_corfu_11
skyfall_corfu_13
skyfall_corfu_14
skyfall_corfu_15
skyfall_corfu_16
skyfall_corfu_17
skyfall_corfu_18
skyfall_corfu_20
skyfall_corfu_21
skyfall_corfu_19
skyfall_corfu_24
skyfall_corfu_23
skyfall_corfu_22
skyfall_corfu_26
skyfall_corfu_25
skyfall_corfu_27
previous arrow
next arrow

Strand

WiFi

Zeezicht

Luxe

Fietsen

 • Type:Appartement, Hotel
 • Bedden:2-5
 • Kamers:Standard Duplex Villa (4-5 pers.)Bezetting: Maximaal 5 volwassenen + 1 kind (jonger dan 3 jaar op de datum van inchecken). De vijfde persoon slaapt op een onderschuifbed. Elke kamer heeft een privé badkamer met haardroger en een balkon met zeezichtCorner Penthouse (4-5 pers.)Bezetting: Maximaal 3 volwassenen + 1 kind (jonger dan 3 jaar op de datum van inchecken). Elke kamer heeft een privé badkamer met haardroger en een groot hoekbalkon met zeezicht en zicht op de bergenSuperior Studio (2-3 pers.)Bezetting: Maximaal 3 volwassenen + 1 kind (jonger dan 3 jaar op de datum van inchecken). Elke kamer heeft een privé badkamer met haardroger en een balkon met zeezichtStandard Studio (2-3 pers.)Bezetting: Maximaal 2 volwassenen + 1 kind (jonger dan 3 jaar op de datum van inchecken). Elke kamer is op de begane grond en heeft een privé badkamer met haardroger en een terras met zeezicht
 • Huisdieren:In overleg
 • Zwembad:Gasten van Skyfall Resort mogen onbeperkt gebruik maken van het naastgelegen zwembad, heerlijk gelegen aan een groot terras met uitzicht over zee, met poolbar en BBQ
 • Comfort:Koelkast, ventilator, badkamer met toilet, heetwater voorziening, waterkoker. Wasmachine, magnetron, waterkoker, haardroger, strijkbout, airco
 • Extra:Een gedeelte van de kamers is als appartement ingericht, dus met volledig ingerichte kitchenette om je eigen potje te koken. Enkele andere kamers zijn zogenaamde hotelkamers zonder eigen gelegenheid tot koken. Skyfall Resort heeft namelijk ook hotelservice. Dat betekent dus dat je ook voor ontbijt of half- of volpension kan kiezen.
  Als extra service kunnen gasten van Skyfall Resort gebruik maken van een gratis huurfiets. Het aantal is beperkt, dus je moet er vroeg bij zijn. Maar dan kan je heerlijk de omgeving van Gordios gaan verkennen
 • Transfer:Ja, tegen een vriendelijk tarief. Bij boekingen van meerdere weken kan dit tarief zelfs vervallen. Check de website van Skyfall Resort voor meer informatie
 • Prijs:Variërende van 30 tot 200 euro per nacht. Zie voor details de website van Skyfall Resort
 • Aanbetaling:Zie de website van Skyfall
 • Extra kosten:Alleen bij gebruik airco
 • Plaats:Agios Gordios
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:Spyros
 • Mobiel:+3069722 20237
 • Website:http://www.skyfallcorfu.com/

Skyfall Resort – Corfu

Skyfall Resort is een hartstikke leuk familie complex aan de westkust van Corfu. De appartementen bevinden zich bovenaan een heuvel, wat garant staat voor fantastisch uitzicht over de Ionische Zee en het strand van Agios Gordios. Het apartement deelt een zwembad met het naastgelegen complex, met daarbij een grote barbeque, een snackbar voor de lekkere trek, een peuterbadje en een poolbar.
Het complex is een zogeheten aparthotel, wat inhoudt dat een gedeelte van de kamers is ingericht als appartement met onder andere een kitchenette en kookgerei om je eigen potje te koken. De overige kamers zijn ingericht als hotelkamers en hebben dus geen kitchenette. Als je voorkeur daar naar uitgaat kan je namelijk ook voor hotelservice kiezen. Met alle gemakken dus als half- of volpension. Hoe dan ook hebben alle kamers, hotel- of appartement – een privé badkamer, televisie en een balkon met zeezicht. Alleen de kamers op de begane grond hebben een terras met zicht op zee. Op alle kamers is WiFi beschikbaar.

Lekkere Corfu strandvakantie

Skyfall ligt middenin een groene wereld, welke je mooi kan gadeslaan vanaf de grote veranda van het complex. Toch is het strand van Agios Gordios dichtbij. Met een paar minuten lopen sta je op het warme zand je handdoekje uit te rollen, als je tenminste zonder kleerscheuren door de gezellige winkelstraat van Gordios kan komen. De kans is groot dat je je laat afleiden door het feestelijk uitgestalde aanbod van de leuke kledingwinkeltjes, juweliers en horecagelegenheden die je moet passeren.
Het strand van Gordios is er een om in te lijsten. Een heerlijk zanderige ondergrond, langzaam aflopend in het heldere water van de Ionische Zee, dus perfect voor kinderen. Strandstoelen en parasols maken het mogelijk om comfortabel met een drankje in de hand te genieten vav het nodige waterpretvermaak aan het strand. Natuurlijk kan je op een opgeblazen banaan gaan liggen en je mee laten sleuren door een speedboot, net zolang totdat je eraf gegooid wordt. Maar een waterfiets behoort ook tot de mogelijkheden, net als waterskiën of zelf een boot huren. Verder beslaat de boulevard van dit leuke Corfiotische kustplaatsje ruim een halve kilometer aan restaurants, bars, souvenirshops en andere dingen die je verwacht tijdens je vakantie op Corfu.

Ga Corfu ontdekken

Vanwege de centrale ligging op Corfu, is Agios Gordios de ideale plek om het eiland te ontdekken. Ga maar na, je zit op een paar kilometer afstand van PaleokastritsaCorfu StadSissi’s zomerresidentie Achilleion, Corfu Airport, AngelokastroMon Repos en handenvol andere attracties van Corfu. Verder is het de moeite waard om je blik zowel noord- als zuidwaarts te verruimen en een groot aantal schilderachtige stranden en strandjes te ontdekken. Kontogialos, Gialiskari, Glyffada, Ermones, Liapades, Chalikounas, Paramonas, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En dan praten we alleen over de westkust. Omdat je ook niet heel ver van de oostkust zit, kan je ook eens die kant opsturen. Maar om dat allemaal te ontdekken heb je wel een paar maanden vakantie nodig.
Je kan ook op een andere manier de omgeving ontdekken tijdens je vakantie in dit familiecomplex. Skyfall Resort stelt namelijk enkele fietsen ter beschikking aan haar gasten. Je hebt wel gespierde kuiten nodig om zo nu en dan de hoogteverschillen te slechten, maar het is de manier om via ezelpaden en smalle weggetjes op stukjes Corfu te komen waar maar weinig mensen komen. Het aantal fietsen is beperkt, dus bespreken is verstandig.