Je bekijkt nu Space Bikes

Space Bikes

Kymco_Agility_City_150_2011_foto3
KYMCO-MXU-200
keeway-arn-150_6
kymco_bw
kymcopeopleS
PIAGGIO-MP3-250
piaggiocarnaby125cc
SUZUKI-VAN-VAN-125
LonxinLX150-70E
LINHAI-260
YamahaTT250R
YAMAHA-VIRAGO-250cc
SYM-JOYRIDE-200
SYM-250
YAMAHA-XT-X-660
previous arrow
next arrow
Kymco_Agility_City_150_2011_foto3
KYMCO-MXU-200
keeway-arn-150_6
kymco_bw
kymcopeopleS
PIAGGIO-MP3-250
piaggiocarnaby125cc
SUZUKI-VAN-VAN-125
LonxinLX150-70E
LINHAI-260
YamahaTT250R
YAMAHA-VIRAGO-250cc
SYM-JOYRIDE-200
SYM-250
YAMAHA-XT-X-660
previous arrow
next arrow

Spacebike Scooterverhuur, gevestigd aan de westkust van Corfu in het prachtige Agios Gordios, is een familiebedrijf dat al decennia lang scooters verhuurt. Het is in 1986 opgericht door Antonis Sagias en is sindsdien populair bij toeristen die Corfu regelmatig bezoeken. Niet alleen vanwege de eerlijke prijzen die ze berekenen voor hun materieel, maar ook vanwege de uitstekende service en vriendelijke benadering. Gedurende de afgelopen drie decennia, sinds Corfu als vakantieeiland erg populair werd, is het scooterpark samen met een tevreden klantenbestand meegegroeid. Mede hierdoor is Spacebikes tot een van de best bekend staande en meest betrouwbare scooterverhuurbedrijven in de wijde omgeving van west Corfu uitgegroeid.
Spacebikes biedt hun klanten volledige verzekering, een valhelm, noodhulp op de weg, een wegenkaart van Corfu en vrije kilometers.

De beste manier om Corfu te ontdekken

Corfu heeft zoveel aantrekkelijke kanten, en veel bezoekers van het eiland willen dat ontdekken. Wellicht de beste manier om dit te doen is met de scooter er op uit te trekken. Of met een quad, als je je veiliger voelt op vier wielen. Daar ga je over Corfu’s wegen, met een heerlijke bries in je gezicht, de geur van de zomer streelt je neusgaten. je voelt je zo vrij als een vogel op je favoriete vakantie eiland Corfu!
Zie hieronder het assortiment vervoersmiddelen die Spacebikes biedt:

  • Scooters: KYMCO TB 80cc, KYMCO PEOPLE 80cc, PEUGEOT TKR 80cc, KYMCO BW 100cc, KYMCO PEOPLE-S 100cc, PIAGGIO RUNNER 100cc
  • Grote Scooters: PIAGGIO CARNABY 125cc, SOKUDO 125cc, KEEWAY ARN 150cc, LONCIN LX 150cc, KYMCO AGILITY 150cc, PIAGGIO SKIPPER 150cc, SYM JOYRIDE 200cc, PIAGGIO MP3 250cc
  • MOTORfietsen: SUZUKI VAN-VAN 125cc, ZONGSHEN 200cc, YAMAHA TT-R 250cc, YAMAHA VIRAGO 250cc, YAMAHA XT-X 660cc
  • QUADS-ATV’s: KYMCO MX 80cc, LINHAI 260cc, KYMCO MXU 200cc, SYM 250cc

Spacebikes is de enige aanbieder van motorfietsen en ATV’s in de omgeving van Agios Gordios.

Let op: Ben je ingezetene van buiten de EU, zoals bijvoorbeeld Amerika, Rusland, Australië, dan ben je verplicht het internationale rijbewijs te overleggen alvorens je een scooter of motorfiets op Corfu kunt huren.

Reizen op Corfu en veiligheid

Het zal de oplettende vakantieganger zijn opgevallen dat veel mensen die zich middels een scooter of motorfiets op Corfu over ’s heren wegen begeven, dit zonder helm doen. Het behoeft geen betoog dat dit gevaarlijk is. Tevens is het illegaal, de politie kan in een strenge bui boetes uitdelen aan mensen die zonder helm rijden. Bescherm jezelf en je eventuele bijrijder door altijd een helm op te zetten voordat je er op uit trekt met de scooter.
Spacebikes verstrekt altijd een helm bij het gehuurde transport en raadt iedereen die ook te gebruiken. Niet door hem aan je stuur te hangen en er je badhanddoek of zwemkleding in te stoppen, maar door hem op je hoofd te zetten. Hieronder een lijst met veiligheidstips voor veilig scootergebruik op Corfu:

  • Wellicht ten overvloede: gebruik altijd een helm
  • Controleer of je bagage goed is geborgd
  • Plaats beide handen op de handgrepen en beide voeten op de bodemplaat tijdens het rijden
  • Geef rustig gas om controle over de scooter te houden. Hetzelfde geldt bij gas minderen
  • Gebruik zowel de voor- als achterrem tegelijk en wees altijd op een noodstop voorbereid
  • Bij te driftig inknijpen van de remmen kan je de controle over de scooter verliezen, doe dit dus met beleid

Contact details Spacebikes Scooter Verhuur Corfu

E-mail: Contact Space Bikes
Website: www.space-bikes.com
Telefoon: +30 26610 53543

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.