Je bekijkt nu Taxi Driver

Taxi Driver

corfu_taxi_driver_01
corfu_taxi_driver_02
corfu_taxi_driver_03
corfu_taxi_driver_04
corfu_taxi_driver_05
corfu_taxi_driver_06
corfu_taxi_driver_07
corfu_taxi_driver_08
corfu_taxi_driver_09
corfu_taxi_driver_10
corfu_taxi_driver_11
corfu_taxi_driver_12
corfu_taxi_driver_13
corfu_taxi_driver_15
corfu_taxi_driver_14
corfu_taxi_driver_17
corfu_taxi_driver_16
previous arrow
next arrow
corfu_taxi_driver_01
corfu_taxi_driver_02
corfu_taxi_driver_03
corfu_taxi_driver_04
corfu_taxi_driver_05
corfu_taxi_driver_06
corfu_taxi_driver_07
corfu_taxi_driver_08
corfu_taxi_driver_09
corfu_taxi_driver_10
corfu_taxi_driver_11
corfu_taxi_driver_12
corfu_taxi_driver_13
corfu_taxi_driver_15
corfu_taxi_driver_14
corfu_taxi_driver_17
corfu_taxi_driver_16
previous arrow
next arrow

Strand

Privacy

Zeezicht

Uitgaan

Wandelen

 • Type:Appartement, Studio
 • Bedden:1 tot 4
 • Kamers:Appartement: twee slaapkamers, elk met eigen badkamer, en een ruime woonkeuken
  Studio: een ruime slaapkamer, keuken en badkamer
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Nee
 • Comfort:Koelkast, airco, TV
 • Extra:Taci Drivers House ligt aan de kustweg door Paleokastritsa, op loopafstand van het strand
 • Transfer:Huurauto of taxi. Aangezien de eigenaar van het appartement taxichauffeur is, wordt een speciaal tarief berekend, ten gunste van de bezoeker natuurlijk!
 • Prijs:Vanaf 45 euro per nacht, niet per persoon
 • Aanbetaling:50 procent van het totaalbedrag
 • Extra kosten:Eventueel de taxikosten, als gebruik gemaakt wordt van de taxidiensten van de eigenaar, de heer Vassilis Michalas
 • Plaats:Paleokastritsa
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:Natasa / Spiros
 • Telefoon:+30 26630 49303 of 26630 41269
  Fax: +30 26610 23403
 • Mobiel:+30 694 4621938

Paleokastritsa, wonderschoon gelegen halverwege de westkust van Corfu, is zonder twijfel een van de bekendste en meest bezochte vakantielocaties van Corfu. Een lang gerekte slingerweg volgt de kustlijn en neemt de verbaasde bezoeker mee langs vele, vele appartementen, hotels, studio’s en vakantiehuizen. Natuurlijk afgewisseld met zo mogelijk nog meer restaurants, taverna’s, toeristenshops en verhuurbedrijven. Tussen al deze bedrijvigheid in ligt appartementen complex Taxi Drivers House. Een klein maar gezellig complexje met een appartement en twee studio’s.

Topvakantie op Corfu

Het complex staat in een kleine maar gezellige bloementuin waar het goed uitblazen is van alle vermoeienissen die een dagje Corfu met zich meebrengt. Want er is wat te beleven in Paleokastritsa hoor! Ben je een fervent zonaanbidder die het liefst de hele dag ligt gaar te stomen? Of ga je liever op, in of onder het water? Misschien trek je liever de stevige stappers aan om het achterland te ontdekken. Of wil je alle bars en restaurants van dit zeer lang gerekte dorp verkennen. Een ding is zeker: in Paleo verveelt niemand zich. Deze toplocatie van Corfu is bekend om zijn vele stranden, waterplezier en mooie baaien en bij The Taxi Drivers House zit je er midden in. Dat heet, je verlaat de geheel omheinde tuin en gaat direct op in de stroom toeristen die zich ontspannen op weg begeeft naar al het moois en lekkers dat deze bijzondere badplaats te bieden heeft. Bijvoorbeeld als je 50 meter verderop je voeten op het warme zandstrand zet. Direct naast het appartement vind je een supermarkt waar je alle levensbehoeften voor een toerist kan kopen. Daarnaast bevindt zich een uitstekend restaurant. Je hoeft dus niet ver om te overleven.

Prachtige Corfu baaien

Het appartement bevindt zich op de onderste woonlaag en is ruim van opzet met twee slaapkamers en ruime woonkeuken. Natuurlijk is er een balkon, van waaraf je direct de tuin inloopt. De twee studio’s hebben beide een balkon waar je vanachter je longdrink verlekkerd kan kijken naar de ondergaande zon over een van de vele baaien van Paleokastritsa. Wat niet iedereen kan zeggen, is dat men hier zicht heeft op de Lion’s Head, de trots van de bijgelovige bewoners van deze beroemde kustplaats op Corfu. Kijk je goed dan zie je er inderdaad een leeuwenkop in, al kan het net zo goed een aap zijn die geniet van het uitzicht. Toch is het mooi meegenomen, deze leeuwenkop. Want wat een fantastisch uitzicht heb je bij The Taxi Drivers House! Zowel aan de voorkant van het appartement als aan de achterzijde heb je spectaculair de gelegenheid om je ogen te verwennen met schitterende vergezichten over zowel de kustlijn als de in de rug liggende bergketen.
Dit eenvoudige appartementen complex is goed onderhouden en netjes voorzien van de noodzakelijke entourage om je verblijf in Paleo tot een groot succes te maken. Taxi Drivers House heeft een privé parkeergelegenheid. Wat in een van de drukst bezochte plaatsen van Corfu normaliter alleen voorbehouden is aan de rijken der aarde en de burgemeester.