Je bekijkt nu Theodora

Theodora

theodora03
theodora01
theodora04
theodora06
theodora07
theodora09
theodora14
theodora10
theodora12
theodora17
theodora16
theodora15
theodora21
theodora22
theodora19
theodora23
theodora24
theodora25
previous arrow
next arrow
theodora03
theodora01
theodora04
theodora06
theodora07
theodora09
theodora14
theodora10
theodora12
theodora17
theodora16
theodora15
theodora21
theodora22
theodora19
theodora23
theodora24
theodora25
previous arrow
next arrow

Rust

Luxe

WiFi

Zwembad

Centraal

 • Type:Villa
 • Bedden:6 a 7
 • Kamers:Ruime woonkamer, aparte eetkeuken, drie slaapkamers, twee badkamers. Er is een mogelijkheid voor een extra bed
 • Huisdieren:Liever niet, de eigenaar houdt van huisdieren, maar is ook erg zuinig op het schitterende interieur
 • Zwembad:Ja
 • Comfort:Wasmachine, koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, airco, TV, Video, CD-speler, magnetron, kookplaat, oven, kookgerei
 • Extra:In elke slaapkamer bevindt zich een kledingkast. De ruime eetkeuken is van alle gemakken voorzien. Lekker rustig en toch centraal, op korte afstand van verschillende stranden. Let op! Agios Ioannis heeft zich dermate niet geconformeerd aan moderne standaarden, dat er geen flappentap is. Om geld uit de muur te halen moet je naar Alepou (kom je doorheen vanaf het vliegveld naar Agios Ioannis) of het verderop gelegen Gouvia
 • Transfer:Eigen gelegenheid, bijvoorbeeld een huurauto. Of vraag Green Island
 • Prijs:Zie de site van Ocay Villas Corfu Let op! de eigenaar rekent in Britse Ponden
 • Aanbetaling:Ja, check de site van Ocay Villas Corfu
 • Extra kosten:Geen
 • Plaats:Agios Ioannis
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:P. McGovern
 • Telefoon:+30 26610 58177 of 26610 58172
 • Mobiel:+30 6974 9324 08 of 6932 8260 03
 • Website:http://www.ocayvillascorfu.com/

Het leven is goed op Corfu. Zeker in Agios Ioannis, het meest centraal gelegen dorpje op Corfu. Niet de herrie en drukte van de grote stad, geen hordes toeristen die je overlopen in hun haast hun dorst te lessen. Gewoon, een klein dorpje in het binnenland, waar het toerisme nog niet in alle hevigheid heeft toegeslagen. Geen boulevard met aaneen gesloten bars, juweliers, souvenirshops en restaurants, maar een dorpspleintje met een hotel en een taverna. Zoals de dorpjes op Corfu er vroeger uit zagen dus. Eenvoudig, simpel en rustig.

Vakantiehuis in het hart van Corfu

In het centrum, voor zover het die naam mag dragen, ligt Villa Theodora, een schitterend vakantiehuis. Nu is het woord centrum in Nederland natuurlijk synoniem voor drukte, parkeerproblemen, massa’s mensen en alle gerelateerde overlast die daarmee gepaard gaat. Hier in Agios ioannis Corfu heb je al die verworvenheden van de moderne maatschappij niet. Het leven voltrekt zich hier in een dermate rustig tempo dat het helemaal niet hinderlijk is om in ‘het centrum’ te wonen. Zeker niet in Villa Theodora.
Dit snoeioude maar zeer ruime huis is enkele jaren geleden van de sloop gered, waarna kosten noch moeite zijn gespaard om er een geweldig mooi en gezellig vakantiehuis van te maken. Modern, van alle gemakken voorzien, licht, kortom alles waar wij in Nederland aan hechten, en toch heeft het huis zijn klassieke karakter niet verloren. Hier voel je je vanaf de eerste minuut van je vakantie gelijk op je gemak.

Relaxen op Corfu

In de ruime tuin heb je alle gelegenheid om je stapel vakantieboeken door te worstelen. Of lees je de Libelle (of Voetbal International) liever in de luwte van de gezellige en overdekte veranda, waar je elke dag ontbijt?
Niet te vergeten het heerlijke privé zwembad in je eigen – geheel omheinde – tuin. Niets zo lekker als op het heetst van de dag – en heet kan het zijn op Corfu – even koppie onder te gaan in je eigen plomp. Genieten maar.
Op 100 meter afstand betreed je het dorpsplein, waaraan gelegen de gezellige taverna van Nikos en Anna. Hier vindt je altijd wel Nederlanders die fietsend Corfu in de rondte gaan. In Agios ioannis bevindt zich namelijk ook de organisator van Corfu Fietsvakanties. De eerste levensbehoeften kunnen bij de plaatselijke buurtsuper van Anna Katie ingeslagen worden, net als elke morgen vers brood van de iets verderop gelegen bakkerij. Ook bevinden zich aan de hoofdweg nog enkele kleinschalige bars en een restaurant. Deze zijn het hele jaar geopend, wat betekent dat de bewoners van Corfu zich daar na een dag van hard werken ook tegoed doen aan wat koels of lekkers. Dat is altijd een goed teken.
Verder kenmerkt de omgeving van dit gezellige Corfiotische dorpje zich door de vele schitterende wandelgebieden. Heerlijk glooiende hellingen aan weerszijden van de doorgaande weg bevinden zich allemaal op loopafstand. Ook Aqualand, een van de grootste waterpretparken van Europa, kan je lopend af. Met Villa Theodora zit je er middenin!