Je bekijkt nu Thomas

Thomas

corfu_thomas_03
corfu_thomas_01
corfu_thomas_02
corfu_thomas_05
corfu_thomas_06
corfu_thomas_04
corfu_thomas_08
corfu_thomas_09
corfu_thomas_07
corfu_thomas_11
corfu_thomas_10
corfu_thomas_12
corfu_thomas_13
corfu_thomas_14
corfu_thomas_15
corfu_thomas_18
corfu_thomas_17
corfu_thomas_16
previous arrow
next arrow
corfu_thomas_03
corfu_thomas_01
corfu_thomas_02
corfu_thomas_05
corfu_thomas_06
corfu_thomas_04
corfu_thomas_08
corfu_thomas_09
corfu_thomas_07
corfu_thomas_11
corfu_thomas_10
corfu_thomas_12
corfu_thomas_13
corfu_thomas_14
corfu_thomas_15
corfu_thomas_18
corfu_thomas_17
corfu_thomas_16
previous arrow
next arrow

Strand

Zwembad

Rust

Visrestaurant

Wandelen

 • Type:Appartement, Studio
 • Bedden:2 tot 4
 • Kamers:Appartement: 2 slaapkamers, keuken en badkamer
  Studio: 1 slaapkamer, keuken en badkamer
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Ja
 • Comfort:Koelkast, kooktoestel en oven, waterkoker, AirCo
 • Extra:Laat de kans niet lopen om een keer te gaan vissen met Thomas!
 • Transfer:Als het enigzins mogelijk is, haalt Thomas je op. Niet boos worden als je toch een taxi moet nemen of een auto moet huren. Zeker in het seizoen heeft Thomas een druk bestaan
 • Prijs:Afhankelijk van de periode en of je voor een appartement of een studio kiest vanaf 20 euro per nacht, niet per persoon.
 • Aanbetaling:Nee
 • Extra kosten:Voor gebruik van de airco wordt een klein bedrag in rekening gebracht
 • Plaats:Arillas
 • Regio:Noord Corfu
 • Contactpersoon:Thomas Tsoukalas
 • Mobiel:+30 697 7025393
 • Website:Geen

Thomas Appartementen is gesitueerd aan een rustig buitenweggetje van het noordwestelijk van Corfu gelegen Arillas. Dit kleine dorpje is een oase van rust in de prachtige natuur van dit gedeelte van Corfu. Het kleinschalige appartementencomplex van Thomas Tsoukalas vormt daarop geen uitzondering.

Uitrusten op wonderschoon Corfu

Een heerlijke gelegenheid om eens helemaal tot rust te komen en te genieten van de goede dingen van het leven. Met slechts een vier-persoons appartement en twee studio’s word je daar niet bepaald overlopen door hordes medebewoners. Hier krijg je de kans om de gevolgen van weer een jaar keihard werken uit te wissen. Geen Tsjakka gedoe, gewoon het leven puur genieten.
De appartementen zijn schoon en netjes en voorzien van de noodzakelijke faciliteiten om zelf ook toonbaar te blijven, te slapen en je eigen potje te koken. Je kunt er je biertje koud zetten, wat je lekker aan het grote zwembad van het complex kunt nuttigen. Alsof dat al niet genoeg is om een top vakantie te beleven zit je ook nog eens op loopafstand van de zee! Als vijf minuten lopen niet teveel gevraagd is, kan je elke dag naar het prettige strand van Arillas. En daar is het goed vertoeven hoor lui, met een gezellige boulevard met een keur aan restaurants, bars, winkeltjes en andere neringdoeners die de toerist zo graag ondersteunt.

Wandelvakantie in noordwest Corfu?

Thomas Appartementen ligt aan de voet van een schitterend heuvellandschap. Vanzelfsprekend prikkelen de talloze weggetjes en paden je nieuwsgierigheid en ben je vanaf de eerste dag van je verblijf op Corfu al aan het ontdekken waarom de noordwest kant van het eiland steeds populairder wordt om de vakantie door te brengen. Met enkele pittoreske plaatsjes in de omgeving – zoals Afionas en Agios Stefanos – is het elke dag weer wat nieuws. Hier raak je niet uitgekeken!
Natuurlijk wil je wel eens wat anders dan zonnen, zwemmen en zalig nietsdoen. Voor de avonturiers is het een optie om met eigenaar Thomas, die behalve het beheren van appartementen ook vist om in het onderhoud voor zijn gezin te zorgen, te gaan vissen. Ga de avond ervoor wel op tijd naar je mandje, want Thomas verschalkt in de vroege ochtenduren zijn vissen. Hij is altijd genegen gasten mee te nemen, op voorwaarde dat ze niet overboord springen als ze zeeziek zijn. Hij heeft aan het binnenslepen van goedgevulde netten zijn handen meer dan vol.
Heb je de beslissing genomen om mee te gaan, weet dan dat je er met elke vezel van zult genieten om de heerlijke geuren van een vroege ochtend op Corfu op te snuiven. Zie hoe een Corfiotische visser de elementen trotseert en met souplesse zijn netten hanteert. Proef het zilte vocht als je eenmaal het ruime sop gekozen hebt en wees verrast te zien wat een rijke oogst aan zeevruchten er naar boven gehaald wordt. Wat het extra interessant maakt: Dat kleurige glibberige voorwerp dat er soms aan je voeten ligt te spartelen, in vaktermen ‘vis’ genoemd, kan je dezelfde avond nog vanaf je bordje aan liggen staren. Lees verder!

Uitstekend visrestaurant Corfu

Thomas Appartementen is namelijk direct gelegen achter het populaire visrestaurant van de Vavilas* familie! Met kapitein Thomas als voornaamste leverancier natuurlijk. Dit traditionele Griekse visrestaurant in Arillas opende haar deuren in 1992. De familie Vavilas is echter al sinds het begin van de 20ste eeuw een van de bekendste vissersfamilies van Corfu. Dit vader-op-zoon gebeuren heeft er in geresulteerd dat visrestaurant Vavilas zich in grote populariteit mag verheugen, zowel bij toeristen als lokale bewoners. Omdat Thomas bij vertrek nog niet weet wat hij die dag weer gaat boven takelen, is het voor de echte visliefhebbers altijd de moeite om te vragen wat er buiten het menu te genieten valt. Overigens heeft restaurant Vavilas ook de traditionele Griekse vlees- en groentegerechten op de kaart staan. Erg belangrijk om te weten als je gruwt van schubben, kieuwen en graten! Thomas en Georgia Tsoukalas heten je van harte welkom!

*Vavilas is de familienaam van Thomas, ondanks dat hij Tsoukalas als achternaam gebruikt. Vraag mij niet hoe dit gebruik werkt bij de Grieken.