Je bekijkt nu Toula

Toula

corfu_toula_03
corfu_toula_02
corfu_toula_01
corfu_toula_05
corfu_toula_06
corfu_toula_04
corfu_toula_07
corfu_toula_09
corfu_toula_08
corfu_toula_11
corfu_toula_12
corfu_toula_10
corfu_toula_15
corfu_toula_13
corfu_toula_16
previous arrow
next arrow
corfu_toula_03
corfu_toula_02
corfu_toula_01
corfu_toula_05
corfu_toula_06
corfu_toula_04
corfu_toula_07
corfu_toula_09
corfu_toula_08
corfu_toula_11
corfu_toula_12
corfu_toula_10
corfu_toula_15
corfu_toula_13
corfu_toula_16
previous arrow
next arrow

Strand

Entertainment

Rust

Centraal

Relax

 • Type:Appartement, Studio
 • Bedden:1 tot 4
 • Kamers:(Slaap)Kamer, badkamer, keuken, balkon. Tegen 20% extra betaling wordt een extra bed geplaatst
 • Huisdieren:Alleen de hele kleine. Goudvis geen bezwaar, hondjes die qua postuur veel weg hebben van een marmot en zovoort. Geen Dobermann, Pitbull, Chimpansee en ander vee van XXL-formaat. Ook jonge olifantjes – hoe schattig toch – zijn niet welkom
 • Zwembad:Nee
 • Comfort:Keuken met keukengereedschap zodat je je eigen potje kunt koken. Ga je niet doen, want er zijn heel veel goeie restaurantjes en zo in de buurt, maar toch…
 • Transfer:Zelf organiseren, of vraag Green Island. Een taxi Luchthaven Corfu – Dassia kost ± €25. Een bus rijdt enkele keren per dag dit traject. Of je kan een auto huren natuurlijk
 • Prijs:Vanaf 40 euro per nacht (niet per persoon), afhankelijk van welk type appartement en de periode die je kiest
 • Aanbetaling:100 euro
 • Extra kosten:Geen
 • Plaats:Dassia
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:Nazli Michala
 • Telefoon:+30 26610 97389
 • Mobiel:+30 697 7665109 of 697 6188820
 • Website:http://www.villatoula.com/en/

Wie aan Dassia denkt, ziet meestal een enorme verzameling bars, restaurants, verhuurinstellingen, winkeltjes en supermarkten aaneengeregen langs de kustweg tussen Komeno en Ipsos. Zo hier en daar komt men een groot hotel tegen, appartementen, een taxistandplaats of zelfs een dokterspost en dat is Dassia. Een drukte van belang natuurlijk. Dassia is niet alleen druk bezocht door toeristen, maar verleent ook doorgang aan veel verkeer dat via de kustweg van midden oostelijk Corfu naar  de meer noordelijk gelegen plaatsen Kassiopi, Agios Stefanos en vooral Acharavi gaat.
In die gezellige heksenketel zijn toch verrassend veel rustige plekjes te vinden. Villa Toula is daar een van. Slechts 50 meter verwijderd van alle leven vind je dit kleine appartementen complex in een oase van rust. Villa Toula herbergt enkele studio’s en appartementen die je voor het moment doen vergeten dat je in een van de drukste plaatsen van Corfu bent.

Van-alles-wat vakantie op Corfu

Deze leuke en keurig nette appartementen zorgen er voor dat je overdag goed uitgeslapen naar het dichtbij gelegen strand kunt en ’s avonds zo fit als een hoentje aan de feestelijkheden aan De Strip mee kunt doen. Dassia is een van de plaatsen op Corfu war veel entertainment is. Je kunt je dus naar hartelust laven aan al het goeds wat Corfu te bieden heeft op dit gebied. Veel bars, restaurants en clubs waar tot in de kleine uurtjes de sfeer tot ongekende hoogten wordt opgestuwd. Dit alles natuurlijk rijkelijk voorzien van vitaminerijk voedsel en geestrijk vocht. Maakt niet uit, je kan lopend terug naar je appartement, zo dicht zit je erbij.
Aan de voorzijde van de appartementen is een grote tuin waarin het lekker luieren is onder een schaduwrijke parasol terwijl je kalm je krantje leest en geniet van een Griekse koffie, de rust en het vooruitzicht op weer een fantastische dag van zon, zee, strand en andere Griekse verworvenheden. Overbodig te zeggen dat er zich in de gezellige tuin een tuinhuisje bevindt dat bij nader onderzoek een reusachtige barbecue blijkt te zijn. Niets gezelliger dan met de andere gasten een vleesfestijn te organiseren en tot diep in de nacht gezamenlijk plannen te smeden om ooit eens op Corfu te gaan wonen.
Achter het appartementen complex is een overdekte ruimte met tuinmeubels waar in alle rust lekker ontbeten kan worden, of onder het genot van een biertje, een schaal pinda’s en een muziekje een kaartje kan worden gelegd.

Appartement vlakbij de zee

Op 300 meter wandelen langs een mooi en rustig pad arriveer je bij het strand en het donkerblauwe water van de Ionische zee. Het strand is voorzien van strandstoelen en parasols, enkele bars en eetgelegenheden en is lekker rustig. Verder biedt Dassia de gelegenheid om oude kerken en andere bezienswaardigheden te bekijken. Een supermarkt vind je op slechts 250 meter afstand.
De appartementen en studio’s zijn keurig verzorgd en van alle moderne gemakken voorzien om van je verblijf op Bloemeneiland een onvergetelijke vakantie te maken.