Je bekijkt nu Triton Marine Tours

Triton Marine Tours

boat_trip_corfu_02
boat_trip_corfu_06
boat_trip_corfu_03
boat_trip_corfu_04
boat_trip_corfu_05
boat_trip_corfu_08
boat_trip_corfu_07
boat_trip_corfu_09
boat_trip_corfu_11
boat_trip_corfu_12
boat_trip_corfu_10
boat_trip_corfu_14
boat_trip_corfu_15
boat_trip_corfu_17
boat_trip_corfu_16
boat_trip_corfu_13
boat_trip_corfu_18
boat_trip_corfu_21
boat_trip_corfu_22
boat_trip_corfu_23
boat_trip_corfu_20
boat_trip_corfu_19
boat_trip_corfu_24
previous arrow
next arrow
boat_trip_corfu_02
boat_trip_corfu_06
boat_trip_corfu_03
boat_trip_corfu_04
boat_trip_corfu_05
boat_trip_corfu_08
boat_trip_corfu_07
boat_trip_corfu_09
boat_trip_corfu_11
boat_trip_corfu_12
boat_trip_corfu_10
boat_trip_corfu_14
boat_trip_corfu_15
boat_trip_corfu_17
boat_trip_corfu_16
boat_trip_corfu_13
boat_trip_corfu_18
boat_trip_corfu_21
boat_trip_corfu_22
boat_trip_corfu_23
boat_trip_corfu_20
boat_trip_corfu_19
boat_trip_corfu_24
previous arrow
next arrow

Triton Marine Tours biedt gelegenheid om tijdens je vakantie op Corfu de mooiste baaien en stranden van Paleokastritsa te ontdekken! Zelfstandig of met een ervaren stuurman ga je op ontdekkingsreis langs de kust van Paleokastritsa en vind je stille stranden (want alleen bereikbaar met een boot), geheimzinnige grotten en alle natuurschoon dat je mag verwachten van een eiland als Corfu.

Speedboot en motorboot Verhuur

Triton Marine Tours verhuurt speedboten en motorboten, voor de hele dag of een dagdeel, tegen scherpe prijzen. Voor de vloot van Triton Marine Tours heb je geen vaarbewijs nodig, dus je kan op eigen gelegenheid en tempo de prachtige kust van Paleokastritsa aan een onderzoek onderwerpen. Voel je je meer op je gemak als er een ervaren stuurman aan het roer staat, die bovendien alle geheimen van de omgeving kent, dan is dat ook mogelijk.

Aye aye captain!

Zoals gezegd, bij Triton Marine Tours kan je een boot huren met een ervaren schipper. Hij brengt je naar de mooiste plekjes en stille baaien aan de westkant van Corfu, zoals daar zijn:  Blue Eye, La Grotta en Paradise Beach, Odysseus Island, alle zeegrotten, kleine en grote baaien en nog veel meer.
Klik hier voor wat tips en bezienswaardigheden in de omgeving van Paleokastritsa.

Privé trips of met gids

Of je nu kiest voor een romantische vaart met je geliefde om gezamenlijk de zon in de zee te zien zakken, je wilt zelf ontdekken waar de mooiste vissen zitten en daar met je snorkeltje de tijd van je leven te hebben, of je zoekt een stil strandje om daar de dag in alle rust en stilte door te brengen, Triton Marine Tours maakt het mogelijk. De bemanning van Triton doet er alles aan om je een prachtige en onvergetelijke dag te bezorgen, geheel naar jouw wensen.
Boek nu een boot via telefoon, e-mail, op Facebook of op het kantoor van Triton, gelegen aan de hoofdweg tussen Paleo ArtNouveau Hotel en Akrotiri Beach Hotel in Paleokastritsa.

Telefoon: +30 6980 531 353 or +30 6977 580 404
FacebookTritonMarineTours
E-mailTritonMarineTours@gmail.com

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.