Je bekijkt nu Vicky

Vicky

corfu_vicky_03
corfu_vicky_02
corfu_vicky_01
corfu_vicky_05
corfu_vicky_06
corfu_vicky_04
corfu_vicky_09
corfu_vicky_08
corfu_vicky_07
corfu_vicky_11
corfu_vicky_10
corfu_vicky_12
corfu_vicky_14
corfu_vicky_13
corfu_vicky_15
corfu_vicky_16
corfu_vicky_18
corfu_vicky_17
previous arrow
next arrow
corfu_vicky_03
corfu_vicky_02
corfu_vicky_01
corfu_vicky_05
corfu_vicky_06
corfu_vicky_04
corfu_vicky_09
corfu_vicky_08
corfu_vicky_07
corfu_vicky_11
corfu_vicky_10
corfu_vicky_12
corfu_vicky_14
corfu_vicky_13
corfu_vicky_15
corfu_vicky_16
corfu_vicky_18
corfu_vicky_17
previous arrow
next arrow

Strand

Rustig

Zeezicht

Relax

Centrum

 • Type:Appartement, Studio
 • Bedden:2 tot 4
 • Kamers:Studio: 1 slaapkamer en een keukentje
  Appartement: 2 slaapkamers, keuken, woonkamer
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Nee, maar het ruime zwembad bij het naastgelegen appartementencomplex mag gratis gebruikt worden. Zwembad is vanuit de achtertuin bereikbaar
 • Comfort:Koelkast met vriesvak, airco, 2-pits elektrische kookplaat, je kunt dus je eigen maaltijd bereiden
 • Extra:Vicky Appartement ligt in een mooie bloementuin, bijna centraal in Agios Gordios op loopafstand van het strand
 • Transfer:Eigen gelegenheid, bijvoorbeeld huurauto of taxi. Je kunt ook Green Island vragen dit te regelen
 • Prijs:Vanaf 40 euro per nacht, niet per persoon, afhankelijk van je keuze appartement of studio en de periode
 • Aanbetaling:30 procent van het totaal
 • Extra kosten:Bij gebruik van de airco betaal je iets extra
 • Plaats:Agios Gordios
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:Georgia Grammenos
 • Telefoon:+30 26610 53344
  Fax: +30 26610 53344
 • Mobiel:+30 6992 741623
 • Website:Geen

In het schilderachtige plaatsje Agios Gordios, niet te verwarren met Agios Georgios, ligt Vicky’s Appartementen. Iets hoger dan zeeniveau, hoog genoeg om bij het ontwaken de zee te zien. Die helder blauwe streep water die zo’n aantrekkingskracht op ons vakantiegangers heeft. In de wetenschap dat die prachtige bak met water voorafgegaan wordt door een mooie strook warm zand, weet je niet hoe snel je af moet dalen om het allemaal van nabij te ontdekken.
Vicky’s appartementen is een keurig net complex in een grote bloementuin, gelegen aan de hoofdstraat van Agios Gordis ligt. Schrik niet, ‘hoofdstraat’ betekent in Agios Gordis zo’n beetje hetzelfde als enige toegangsweg, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Je zit alsnog heel rustig in dit appartement. De weg vertoont bepaald geen enkele gelijkenis met de A4. Een zo nu en dan passerende groenteboer of toeleverancier van de plaatselijke supermarkt of een setje vakantiegangers op een scooter, dat is alles wat er zo nu en dan voorbijkomt. Verder alleen langs kuierende strandgangers, allen met die gelukzalig dromerige blik in de ogen van mensen die op weg zijn om te gaan genieten van zon, zee, zand en strand. En al snel meng je je in hun gelederen, handdoekje onder de arm, de nieuwste Grisham in de vakantietas en genoeg zonnebrand om de lange dag gezond en gebruind af te sluiten. Wat een luxe, op loopafstand van het strand. Dat kan niet iedereen op Corfu zeggen. Lekker puh!

Ultiem vakantiegevoel bij Vicky

Iedereen wordt dagelijks hartelijk begroet door de eigenaresse van Vicky Appartementen, die overigens Georgia heet. Belangrijk detail, want op de naam Vicky reageert ze niet. Georgia kan je overal mee helpen. Wil je weten wat er allemaal te doen is in Agios Gordis, behalve paragliden, waterskiën, snorkelen of duiken, dan kan je bij haar terecht. Ook kan ze je vertellen waar je de lekkerste souvlaki haalt, de beste auto of scooter huurt en de mooiste plekjes in de omgeving vindt. Kortom, je kunt op een heel persoonlijke service rekenen. Georgia zorgt als een moeder voor je. Zoals het een moeder betaamt, woont ze onder hetzelfde dak, ze is dus altijd aanspreekbaar. Gasten van Vicky Appartementen krijgen korting bij bij enkele restaurants en verhuurbedrijven. Vraag Vicky, eh, Georgia.
Het is gasten van Vicky Appartementen toegestaan gebruik te maken van het zwembad van het naastgelegen appartementencomplex. Altijd lekker als je een dag geen zin hebt die paar honderd meter naar het strand te lopen.

Lekker op vakantie in Agios Gordis Corfu

Het appartement bevindt zich vlakbij het gezellige centrum van Gordios, waar je alles vindt wat je verwacht van een typische Grieks badplaats. Een supermarkt, souvenirshops, restaurants, bars, auto- en scooterverhuur, taverna’s, juwelier, slagerij en bakker. Altijd handig als je je eigen potje wilt koken. Dat kan namelijk bij Vicky’s appartementen. Al is er veel aanbod aan eet- en drinkgelegenheden in Gordis en aan het strand. Stap ook eens de smalle straatjes, paadjes en gaatjes in. Te vaak zijn wij geneigd zelfs tijdens onze vakantie rechtstreeks op ons doel af te gaan. Je mist dan een hoop aan mooie vergezichten, pittoreske straatjes en bijzondere gebouwen. Doen hoor!
Niets lekkerder natuurlijk dan op je balkon een ontbijtje scoren. En dat kan bij Vicky Appartementen. Gooi de deuren open, snuif de frisse morgen in je neusgaten, geef je verwende ogen de kost en laat de smaakpappillen gieren als je eenmaal achter je broodje kaas en verse jus zit. Een nieuwe dag dient zich aan, stralend, vrolijk, licht en warm. De glinsterende zee lonkt naar je, het zinderende zand roept je naam, de sappige bossen om je heen wuiven je uitnodigend toe. Vicky’s appartementen is tegen de schitterende heuvelwand van Agios Gordis gebouwd, een prachtige omgeving om je volledig over te geven aan een geweldig vrijheidsgevoel.