Je bekijkt nu Villa Georgia

Villa Georgia

corfu_villa_georgia_03
corfu_villa_georgia_01
corfu_villa_georgia_02
corfu_villa_georgia_04
corfu_villa_georgia_05
corfu_villa_georgia_06
corfu_villa_georgia_07
corfu_villa_georgia_08
corfu_villa_georgia_09
corfu_villa_georgia_11
corfu_villa_georgia_10
corfu_villa_georgia_13
corfu_villa_georgia_12
previous arrow
next arrow
corfu_villa_georgia_03
corfu_villa_georgia_01
corfu_villa_georgia_02
corfu_villa_georgia_04
corfu_villa_georgia_05
corfu_villa_georgia_06
corfu_villa_georgia_07
corfu_villa_georgia_08
corfu_villa_georgia_09
corfu_villa_georgia_11
corfu_villa_georgia_10
corfu_villa_georgia_13
corfu_villa_georgia_12
previous arrow
next arrow

Wandelen

Rust

Centraal

Persoonlijk

Ruim

 • Bedden:2 tot 6
 • Kamers:Studio: slaapkamer, keuken, toilet & douche
  Appartement: 2 slaapkamers, keuken, badkamer (met bad) en toilet
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Nee
 • Comfort:Kookgelegenheid, koffiezetapparaat, koelkast, airco, TV
 • Extra:Bij langer verblijf dan een week is het mogelijk wat kleding en badgoed te laten wassen bij gastvrouw Athina. In de appartementen is mogelijkheid voor een handwasje
 • Transfer:Eigen gelegenheid, bijvoorbeeld huurauto of taxi. Of laat Green Island helpen
 • Prijs:Vanaf 50 euro per nacht. Dit bedrag is niet per persoon!
  Het is mogelijk een extra bed te plaatsen tegen een kleine bijdrage 
 • Aanbetaling:20 procent van de totale huursom
 • Extra kosten:Geen
 • Plaats:Glyfada
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:Athina Kolagi
 • Telefoon:+30 26610 94617 of 26610 25489
 • Mobiel:+30 6973681430
 • Website:http://villageorgia.com.gr/?lang=en

Aan de westkust van Corfu, in het rustieke en bosrijke Glyfada, is het goed vertoeven temidden van olijfgaarden, rijk begroeide glooiende heuvels en schitterende vergezichten. Het is een oase van rust, vrede en overweldigend natuurschoon. De argeloze bezoeker zal dan ook nooit verwachten dat Glyfada zich toch in de nabijheid van een van de mooiste stranden van Corfu bevindt.

Vakantie op wonderschoon Corfu

Dat maakt Villa Georgia dan ook zo’n aantrekkelijke accommodatie om je vakantie op Corfu door te brengen. Dit kleinschalige appartementen complex bevindt zich temidden van al deze prettige kwaliteiten die je van een vakantie op Corfu mag verwachten. Het complex is gebouwd in een weelderige olijvengaard, waar ruimte is gemaakt voor het complex en een schitterende bloementuin. Vanwege de hoge ligging van de appartementen en studio’s heb je aan de voorkant een overdonderend uitzicht over oostelijk Corfu, zelfs tot aan Albanië aan toe. De Pantokrator pak je natuurlijk gratis mee, maar je verbaast je over de enorme schakering van al het natuurschoon dat Corfu te bieden heeft.
Zo hier en daar is er voor de variatie een bergdorpje tussendoor gesmeten, wat het uitzicht alleen maar ten goede komt. Het kan haast niet anders dan dat je, in vakantie outfit gezeten achter je Griekse koffie, overstelpt wordt door gedachten als: Hoe zou het leven in dat dorpje er aan toe gaan? Hoe kom ik bovenop die Pantokrator? Hoe zullen de stranden aan de oostkust van Corfu zijn? Wat zal er achter die bergketen zijn? En dergelijke diepe overpeinzingen meer. Het is kwijlen lui, als je daar zit in het zonnetje. Kwijlen met de kraan open.
Word je overmand door emoties bij het zien van zoveel natuurschoon, dan zal het niet veel helpen als je aan de achterkant gaat zitten. Ook daar heb je een schitterend uitzicht, maar dan meer op de westelijk gelegen bergketen waarachter de stranden van Pelekas, Glyfada, Mirtiottissa en Ermones zich bevinden. Ook deze rotsformatie maakt dat de spectator zich klein en nietig voelt. Nietig maar dankbaar. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je geniet van je vakantie op Corfu.

Keurige vakantie accommodatie

Villa Georgia bestaat uit drie studio’s en een appartement. Alle onderkomens zijn voorzien van de noodzakelijke attributen om je een gerieflijk verblijf op Corfu te garanderen. Al zul je er, behalve douche en toilet, niet veel gebruik van maken. Hier speelt het leven zich voor 99 procent buiten af en dat is nou net wat je van een vakantie op Corfu verwacht. De appartementen zijn keurig schoon en worden elke dag in die toestand gehouden. Villa Georgia is een familiecomplex, wat meestal een garantie is voor een uitstekend onderhouden vakantie accommodatie.

Familie op Corfu

Wat is er nou lekkerder dan op het balkon van je ontbijtje genieten terwijl de volgeltjes speciaal voor jou hun mooiste lied zingen en heel Corfu zich stralend aan je ontvouwt? Of heerlijk onderuit in de comfortabele tuinstoelen hangen met Heleen van Royen op schoot, of je favouriete Dan Brown binnen handbereik? En ’s avonds, na een pittige wandeling, natuurlijk sterren tellen in de hoop halverwege de tel kwijt te raken en gewoon weer opnieuw beginnen. Voor al zulke fijne bezigheden is bij Villa Georgia alle gelegenheid. Je wordt tot rust en ontspanning aangemoedigd door de serene rust die er van de omgeving uit gaat. Dit alles onder de moederlijke leiding van de eigenaresse van de accommodatie, Athina. Deze zeer gastvrije dame werpt zich vanaf het moment van ontvangst tot aan het jammerlijke maar onvermijdelijke vertrek op als een gastvrouw eerste klas.
Om het maar eens op zijn Hollands te zeggen: Athina zorgt als een moeder voor al haar gasten. Of het nu is met persoonlijk advies, hulp bij het bespreken van een auto of scooter, welke toeristische attracties de moeite waard zijn en welke niet, zij staat alle gasten bij waar zij maar kan. Vraag bijvoorbeeld gerust aan haar of er nog wat te beleven is in de omgeving. Een dorpsfeest, een festival, een concert of enig ander vermaak, zij weet wat er speelt in de omtrek. Athina geeft je het gevoel familie te zijn en dat wordt het op den duur ook. Als een moederkloek is zij de hele dag aanwezig en in de weer om het haar dappere kuikentjes naar de zin te maken. Regelmatig wordt natuurlijk de barbecue opgestookt en niets feestelijkers dan met de overige gasten een lekkere speklap in je gezicht te stoppen of een malse souvlaki op te sabbelen. Het mag dan ook geen wonder heten dat veel gasten jaarlijks terug keren naar Villa Georgia.

Doe-vakantie Corfu

Villa Georgia is geweldig gesitueerd. Heel centraal op Corfu, waardoor je overal waar wat te beleven is dichtbij zit. Allereerst zit je natuurlijk vlakbij het mooie strand van Glyfada. Maar wil je op ontdekkingsreis dan kan dat ook. Met de stranden van Kontogialos, Mirtiottisa, Ermones en enkele moeilijker te bereiken strandjes in de directe omgeving kan je elke dag naar een ander strand als je wilt. Je zit zelfs in een ommezien bij de stranden van de oostkust. Aanrader voor degene die zich regelmatig kleden zoals Adam en Eva er in het begin bij liepen: aan het strand van Mirtiottissa is nudisme toegestaan.
Vergeet niet om minimaal een dag van je vakantie te besteden aan Corfu Stad, ook wel Kerkyra genoemd. Deze metropool is in de buurt van je prettige vakantie onderkomen. Met de bus bereikbaar, maar natuurlijk ook met scooter of huurauto zijn de dertien kilometers zo afgelegd. Je zou het zelfs kunnen lopen, maar dat is alleen voor de echte die hards. Besteed die energie maar liever aan de directe omgeving van Villa Georgia. Of in Aqualand, dat op slechts twee kilometer afstand ligt. Ook het naast gelegen Pelekas is de moeite van een bezoek meer dan waard.
Bij Villa Georgia is voldoende ruimte voor de gasten om hun auto te parkeren.