Je bekijkt nu Villa Paramonas

Villa Paramonas

villa_paramonas_023
villa_paramonas_022
villa_paramonas_021
villa_paramonas_024
villa_paramonas_025
villa_paramonas_026
villa_paramonas_027
villa_paramonas_029
villa_paramonas_028
villa_paramonas_0211
villa_paramonas_0212
villa_paramonas_0210
villa_paramonas_0215
villa_paramonas_0214
villa_paramonas_0213
villa_paramonas_0216
villa_paramonas_0217
villa_paramonas_0218
villa_paramonas_0220
villa_paramonas_0219
villa_paramonas_0221
villa_paramonas_0223
villa_paramonas_0222
villa_paramonas_0224
villa_paramonas_0227
villa_paramonas_0226
villa_paramonas_0225
villa_paramonas_0228
villa_paramonas_0229
previous arrow
next arrow
villa_paramonas_023
villa_paramonas_022
villa_paramonas_021
villa_paramonas_024
villa_paramonas_025
villa_paramonas_026
villa_paramonas_027
villa_paramonas_029
villa_paramonas_028
villa_paramonas_0211
villa_paramonas_0212
villa_paramonas_0210
villa_paramonas_0215
villa_paramonas_0214
villa_paramonas_0213
villa_paramonas_0216
villa_paramonas_0217
villa_paramonas_0218
villa_paramonas_0220
villa_paramonas_0219
villa_paramonas_0221
villa_paramonas_0223
villa_paramonas_0222
villa_paramonas_0224
villa_paramonas_0227
villa_paramonas_0226
villa_paramonas_0225
villa_paramonas_0228
villa_paramonas_0229
previous arrow
next arrow

Strand

Luxe

Zeezicht

Trouwlocatie

  • Type:Villa
  • Bedden:6 tot 10
  • Kamers:Begane grond: Slaapkamer met twee eenpersoons bedden, badkamer met bad en toilet, veranda met zeezicht. Ruime woonkamer/living/eetkamer met alle mogelijke gemakken als toilet, telefoon, WiFi, satelliet TV, DVD-speler, PlayStation, Airco, en zo voort. Verder nog een keuken, Jacuzzi voor 6 a 7 personen, BBQ, groot zwembad (85 vierkante meter!) van waaruit je de zon ziet zakken in de Ionische Zee. Oh ja, er is voldoende parkeerruimte voor jou en je mede vakantiegangers. Separaat van deze schitterende vakantie villa is de Honeymoon Suite, met een tweepersoon bed (King Size) Jacuzzi, toilet, bad, satelliet TV, Home Cinema Set, airco, grote privé veranda.
    Boven etage: Master slaapkamer met tweepersoons bed, prachtig uitzicht over zee, Jacuzi met spectaculair zicht op de zonsondergang, douche/toilet. Tweede slaapkamer idem als eerstgenoemde, maar met balkon met zeezicht. Dan is er nog een slaapkamer met twee eenpersoons bedden en balkon met zeezicht.
    Apart van deze fantastische vakantievilla is de Honeymoon Suite
  • Huisdieren:Nee
  • Zwembad:Ja, met zeezicht!
  • Comfort:Jacuzzi, zeezicht, eetkamer, living, kantoorhoek, veranda’s, WiFi, Satelliet TV, Playstation, BBQ
  • Extra:Je wilt trouwen op Corfu? Je bent niet de enige, jaarlijks komen mensen van heinde en ver om op dit idyllische Griekse eilandje eeuwige trouw te beloven. Villa Paramonas heeft speciaal voor deze bijzondere gelegenheid een aparte ruimte genaamd de Honeymoon Suite. Deze zeer luxe uitgevoerde ruimte, apart van de grote villa, is voorzien van alles wat je nodig hebt om je huwelijksreis onvergetelijk te maken: King Size bed, Jacuzzi, Satelliet TV, Home Cinema Set, privé veranda en noem maar op. Denk erom dat je daar mooi samen met je nieuwbakken eega de zon kan zien ondergaan!
    Wat kan je nog meer verwachten van deze schitterende vakantie villa?
    • Strand op 300 meter afstand
    • Restaurants en bars op dezelfde afstand
    • Supermarkt, bars restaurants en uitgaansleven op 2 kilometer afstand (Agios Mattheos)
    • Prasoudi Beach 3 kilometer
    • Chalikounas Beach 5 kilometer
    • Agios Gordios Beach 6 kilometer
    • Corfu Stad (Kerkyra) en luchthaven Corfu op 20 kilometer afstand
    • Duikschool Agios Gordios
    • Opstapplaats vistrip aan Paramonas Beach
  • Transfer:Eigen gelegenheid, bijvoorbeeld taxi of huurauto, of vraag Green Island je transfer te regelen
  • Prijs:Vanaf 2.100 euro per week, afhankelijk van de periode die je kiest en eventuele extra’s
  • Aanbetaling:Vraag aan de contactpersoon
  • Extra kosten:Ingeval speciale opties
  • Plaats:Paramonas
  • Regio:Zuid Corfu
  • Contactpersoon:Mr. Spiros Merianos
  • Telefoon:+30 2661075506
  • Mobiel:+30 6976 986040
  • Website:http://paramonas.gr/en/

Deze zeer luxueuze vakantievilla aan de westkust van Corfu is het summum voor vakantiegangers die gesteld zijn op een combinatie van moderne gemakken en privacy, en toch willen genieten van het rijke Griekse leven. Ga maar na, met een aantal Jacuzzi’s, veranda’s rondom, op loopafstand van het strand, verschillende balkons met zeezicht en in de buurt van verschillende andere stranden, zowel aan de west- als aan de oostkust van Corfu. Een droom wordt werkelijkheid.

Luxe vakantie op Corfu

Deze complete villa is schitterend gesitueerd nabij het strand van Paramonas en met onbelemmerd zicht op de Ionische Zee. Niet geheel onbelangrijk wellicht is het 85 vierkante meter grote zwembad met groot terras. Ook kan je heerlijk relaxen in een van de Jacuzzi’s. Deze zeer  ruime vakantie accommodatie is de ideale uitvalsbasis om Corfu in al haar aspecten te ontdekken. Het schitterend authentieke plaatsje Agios Mattheos ligt slechts op enkele kilometers afstand. Ook Chalikounas Beach, met direct daarnaast het Korrison Meer met zijn prachtige natuurgebied is binnen een kwartiertje sturen bereikt.Houd je van wandelen dan is deze omgeving ideaal om je helemaal te buiten te gaan aan de fantastische omgeving met veel vogels, flamingo’s, schildpadden, prachtige bloemen, planten en schitterende uitzichten.

Alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie

Maar misschien wil je er helemaal niet op uit? In deze zeer goed toegeruste villa is tenslotte alles aanwezig voor een bijzondere vakantie. Heel veel vermaak in de vorm van een groot privé zwembad, lekker met zijn allen in de Jacuzzi zitten staren naar de einder, de gemakken van internet, verschillende terrassen, balkons en veranda’s met zicht op de Ionische Zee. Allemaal gemaakt om samen met vrienden en/of familie te genieten van het fantastische weer op Corfu en de enorme schoonheid van het eiland.
Heb je even geen behoefte aan gezelschap, of wil je even alleen of samen genieten van alle goede dingen des levens, dan is dat zeker mogelijk in de 230 vierkante meter grote villa.
Villa Paramonas is perfect geschikt om met een gezelschap vakantie op Corfu te vieren! Denk je eens in wat een ruimte je daar hebt. Niet alleen in en om de villa, maar ook daarbuiten. Lekker met zijn allen eropuit, naar een van de dichtbij gelegen stranden, samen naar Corfu Stad of andere attracties van het eiland of een dagje vissen. Lekker met elkaar aan de ontbijttafel op het grote terras, of samen een barbecue houden terwijl de zon er net de brui aan heeft gegeven en de maan zijn opwachting maakt, het kan allemaal op deze bijzondere vakantielocatie.

Trouwen op Corfu

Wie droomt er niet van om op een heerlijk eilandje met palmen en witte stranden te trouwen? Corfu is zo’n plek! Als je deze droom wilt verwezenlijken dan is Villa Paramonas een zeer geschikte locatie op Corfu om een daverend feest te geven! De familie of vrienden die je het meest nastaan, mogen zichzelf als bofferds beschouwen als ze samen met het kersverse bruidspaar vakantie kunnen vieren op deze romantische locatie. OK, in de Honemoon Suite zijn ze misschien niet welkom op elk moment van de dag, maar de vakantie kan niet stuk op deze schitterende plek.
Hier kan je checken wat er allemaal voor nodig is om op Corfu te trouwen. Zoek niet verder naar de perfecte locatie om de receptie en aansluitend feest te houden. Die locatie heb je namelijk op dit moment onder ogen…