Je bekijkt nu Villa Ropa

Villa Ropa

ropa_villa_013
ropa_villa_012
ropa_villa_011
ropa_villa_016
ropa_villa_014
ropa_villa_015
ropa_villa_019
ropa_villa_018
ropa_villa_017
ropa_villa_0112
ropa_villa_0111
ropa_villa_0110
ropa_villa_0114
ropa_villa_0115
ropa_villa_0113
ropa_villa_0117
ropa_villa_0116
ropa_villa_0118
ropa_villa_0120
ropa_villa_0119
ropa_villa_0121
previous arrow
next arrow
ropa_villa_013
ropa_villa_012
ropa_villa_011
ropa_villa_016
ropa_villa_014
ropa_villa_015
ropa_villa_019
ropa_villa_018
ropa_villa_017
ropa_villa_0112
ropa_villa_0111
ropa_villa_0110
ropa_villa_0114
ropa_villa_0115
ropa_villa_0113
ropa_villa_0117
ropa_villa_0116
ropa_villa_0118
ropa_villa_0120
ropa_villa_0119
ropa_villa_0121
previous arrow
next arrow

Rust

Centraal

Ruim

Uitzicht

Zwembad

 • Regio:Centraal Corfu
 • Plaats:Giannades
 • Type:Villa
 • Oppervlak:100 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen
 • Grondstuk:1000 m²
 • Slaapkamers:4 + 2 woonkamers
 • Badkamers:2
 • Verwarming:Centrale verwarming (gas gestookt)
 • Airco:Nee
 • Ligging:In een schitterend natuurgebied centraal op Corfu
 • Indeling:Per woonlaag: woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer. De woning bestaat uit twee volledig ingerichte afzonderlijke appartementen. De woonlagen kunnen door een afsluitbare interne trap gekoppeld of gescheiden worden
 • Zwembad:Ja, een heerlijk ruim zwembad van 4.80 bij 10 meter en 2.70 meter diep! De zwembadinstallatie, bestaande uit 2 filters en 2 pompen van het merk Jacuzzi, bevindt zich in een separate ruimte
 • Schuur:Ja, een afsluitbare schuur van 45 vierkante meter. Tevens is er een berging voor tuingereedschap en een aparte ruimte voor een wasmachine
 • Vraagprijs:€175.000
 • Extra kosten:Kosten zoals advocaat, notaris et cetera. Klik hier voor meer informatie
 • Contactpersoon:H. Haffert
 • Telefoon:Geen
 • Mobiel:+31 6 39501310
 • Website:Geen

Villa Ropa, schitterend centraal gelegen op het Griekse eiland Corfu, is een perfect vakantiehuis voor een groot gezin of bijvoorbeeld twee families. Het is een ruime woning, uit twee woonlagen bestaand, welke separaat van elkaar gebruikt kunnen worden, of gezamenlijk. Beide woonlagen kunnen namelijk van elkaar gescheiden worden door een af te sluiten trap, waardoor de bovenste woonlaag bereikbaar is via een eigen opgang. Dit is ideaal als de woning verhuurd zou worden voor de vakanties omdat zo twee appartementen beschikbaar zijn.
Beide appartementen zijn dan ook voorzien van een woongedeelte, een keuken en badkamer. De bovenste woonlaag is voorzien van een ruim balkon en een zolder waar twee bedden staan. Vooral kinderen vinden het fantastisch om daar te slapen. De appartementen zijn beide volledig ingericht en gemeubileerd. Met twee slaapkamers per appartement maakt dit de woning geschikt voor dubbele bezetting. Hetzij voor een geweldige zonvakantie op Corfu, of voor permanente bewoning.

Perfecte woning op Corfu

Villa Ropa staat middenin een schitterend natuurgebied van Corfu, genaamd Livadi Ropa (Ropa Vallei). Dit is het meest vlakke gedeelte van Corfu en staat bekend om de rust, het vele natuurschoon en de schitterende vergezichten naar de kleine dorpjes tegen de westelijke heuvelwand van Corfu enerzijds en het bergmassief naar de noorkant van het eiland. Het hoeft geen betoog dat dit een prachtig wandelgebied is waar elke dag wat nieuws te ontdekken is.
Daar komt bij dat het economisch gezien ook niet veel beter gelegen kan zijn. Het vliegveld is op slechts 20 minuten afstand, terwijl Corfu Stad minder dan een half uurtje rijden is. De westelijke stranden Ermones, LiapadesPaleokastritsa en een handvol andere stranden zijn gemakkelijk en snel bereikbaar. Maar ook de stranden aan de oostkust van Corfu zijn niet ver.
Voor de kleintjes is een van de grootste waterparken van Europa, Aqualand, een must, terwijl de ouderen hun geluk op de schitterende golfbaan van Corfu kunnen beproeven. Maar je kunt ook de ATB pakken en uren rondfietsen in de schitterende omgeving en de kleine plaatsjes Kanakades, Marmaro en Giannades.

Comfortabel wonen op Corfu

Omdat de villa ook permanent bewoond kan worden, is ze voorzien van alle moderne gemakken zoals keramische kookplaat en andere keukenapparatuur, meubels, bedden, beddengoed en zo voort. Natuurlijk ontbreken comfortabele tuinmeubels op het grote betegelde terras aan het luxe zwembad niet. Het paradepaardje is toch wel de schitterende buitenbar en vanzelfsprekend een vaste barbecue. Overigens wordt de gehele inboedel meegeleverd. Dus alle meubels, bedden, keukenapparatuur, (tuin)gereedschap en buitenmeubels zitten bij de koopprijs inbegrepen.
De satellietontvanger maakt het mogelijk je favoriete Nederlandse TV programma’s te volgen, al heb je daar weinig behoefte aan Hollandse ranzigheid op dit schitterende Griekse eilandje. Om het contact met het thuisfront in stand te houden, is er een telefoonaansluiting met mogelijkheid om ADSL aan te vragen.
Het hele perceel van 1000 vierkante meter is in prima staat en rondom geheel voorzien van hekwerk.