Je bekijkt nu Villa Spirena

Villa Spirena

villa_spirena_corfu_02
villa_spirena_corfu_01
villa_spirena_corfu_01a
villa_spirena_corfu_03
villa_spirena_corfu_03a
villa_spirena_corfu_04
villa_spirena_corfu_05
villa_spirena_corfu_04a
villa_spirena_corfu_06
villa_spirena_corfu_07a
villa_spirena_corfu_07
villa_spirena_corfu_06a
villa_spirena_corfu_08a
villa_spirena_corfu_09
villa_spirena_corfu_08
villa_spirena_corfu_10
villa_spirena_corfu_11
villa_spirena_corfu_12
villa_spirena_corfu_14
villa_spirena_corfu_13
villa_spirena_corfu_15
previous arrow
next arrow
villa_spirena_corfu_02
villa_spirena_corfu_01
villa_spirena_corfu_01a
villa_spirena_corfu_03
villa_spirena_corfu_03a
villa_spirena_corfu_04
villa_spirena_corfu_05
villa_spirena_corfu_04a
villa_spirena_corfu_06
villa_spirena_corfu_07a
villa_spirena_corfu_07
villa_spirena_corfu_06a
villa_spirena_corfu_08a
villa_spirena_corfu_09
villa_spirena_corfu_08
villa_spirena_corfu_10
villa_spirena_corfu_11
villa_spirena_corfu_12
villa_spirena_corfu_14
villa_spirena_corfu_13
villa_spirena_corfu_15
previous arrow
next arrow

Uitzicht

8-persoons

Privacy

Luxe

Wandelen

 • Type:Huis, Villa
 • Bedden:6 tot 8
 • Kamers:3 twee-persoons slaapkamers, woonkamer en openkeuken, badkamer, terras In de woonkamer is een zit/slaapbank goed voor twee slaapplaatsen. Tevens zijn kinderbedden aanwezig
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Ja, een heerlijk privé zwembad aan het zonneterras
 • Comfort:Volledig ingerichte keuken met alles om je eigen potje te koken, heetwater voorziening, waterkoker. Wasmachine in de badkamer, magnetron-oven combi, strijkbout en -plank, bedlinnen, handdoeken. Nederlandse satelliettelevisie, WiFi, DVD/CD-speler. Op het terras is een grote BBQ. De villa wordt tweemaal per week schoon gemaakt. De kosten zijn bij de huurprijs inbegrepen
 • Extra:Aankomsttijd: 16.00 uur
  Vertrektijd: 12.00 uur
 • Transfer:Nee. Als je een auto wilt huren om van Corfu Airport naar de villa te reizen, kan je die met 10 procent korting boeken bij Cosmos Cars
 • Prijs:Vanaf 1750 euro per week, afhankelijk van de periode die je wilt bespreken. Prijzen zijn op basis van 6 personen. Additionele personen € 100 per week per persoon. Kinderen tot 5 jaar gratis
 • Aanbetaling:Ja, vraag de contactpersoon
 • Extra kosten:Alleen wanneer de bezetting meer is dan 6 volwassen personen
 • Plaats:Afionas
 • Regio:Noord Corfu
 • Contactpersoon:Fleur
 • Mobiel:+31 6 2335 0577
 • Website:Under construction

Vlakbij het strand van Agios Georgios, aan de westkust van het eiland, vind je Villa Spirena, een luxe en ruime vakantievilla op Corfu. Deze accommodatie heeft alles voor de verwende toerist die Corfu als vakantiebestemming heeft gekozen. Ga maar na, Een zes- tot tienpersoons villa met alle gemakken om er heerlijk een comfortabele vakantie te vieren.
Gelegen aan een rustig weggetje richting het strand is de villa omringd door een heerlijk ruime tuin met een groot zonneterras waarin een nagelnieuw zwembad is aangelegd. Zie je jezelf al met je vrienden of familie aan de grote picknicktafel op het terras zitten? Glaasje in de hand, terwijl de geur van malse kippeboutjes op de barbeque je neusvleugels streelt, bespreek je wat een prachtige dag aan het strand jullie hadden, of die schitterende wandeling door het noordwesten van Corfu die jullie voor de volgende dag gepland hebben. En terwijl je je tanden in een malse souvlaki zet, denk je bij jezelf: dit is vakantie!

Familie Villa met zwembad

Het grote voordeel van deze vakantieaccommodatie is het aantal slaapplaatsen, namelijk (maximaal) tien. Perfect geschikt dus om met twee gezinnen op vakantie naar Corfu te gaan, of met een groep vrienden. Met drie slaapkamers heb je genoeg privacy om elkaar niet dag en nacht op de lip te zitten, en ondertussen heb je ruimte genoeg om gezamelijk in het zwembad te springen, in de tuin rond te hangen of ’s avonds gezellig te barbequeën.
De locatie is schitterend. Je kan lopend naar het strand van Agios Georgios, een van de mooiste stranden van Corfu. Je voornaamste zorg van alledag is in welk restaurant of strandbarretje je nu weer gaat zitten staren naar de ondergaande zon. Is het zonnetje eenmaal in die bak met helder blauw water gezakt dan vermaakt je je ook nog wel aan de gezellige boulevard van Georgios.

Genoeg te doen in en om Afionas

Met Villa Spirena zit je middenin een schitterende wandelomgeving. Natuurlijk maak je de wandeling naar het strand, misschien wel dagelijks. Maar er is meer te beleven op Corfu dan alleen maar het strand. Je kunt de prachtige omgeving gaan verkennen. Er zijn heel rustige bergpaadjes in de buurt, waar je van fantastische vergezichten kunt genieten en de heerlijke rust op je in kan laten werken.
Ook Afionoas is de moeite waard! Een klein maar fijn dorpje met oude huizen aan smalle straatjes, een aantal winkeltjes en restaurants en verbluffende uitzichten over de Georgios Baai én de Ionische Zee! Jawel, Afionas is op een schiereiland gebouwd en je kijkt dus twee kanten op. Het is echt de moeite waard om door het dorpje heen te lopen en naar een van de bankjes aan het eind van het dorp te wandelen en daar je ogen te verwennen met uitzicht op de Diapontia, een kleine eilandgroep aan de noordkant van Corfu, of over de majestueuze Baai van Georgios. Gegarandeerd dat de nodige ah’s en oh’s aan je mond ontsnappen. Kijk wel uit dat je niet gaat zitten kwijlen van genot terwijl je op dat bankje zit te mijmeren, dat staat een beetje vreemd.

Corfu ontdekken

Ga nou niet de hele dag aan het zwembad of op het strand liggen, dat is zonde van je vakantie. Villa Spirena is een prima uitvalsbasis om Corfu te ontdekken. In de omgeving zijn veel leuke kustplaatsjes met mooie stranden, zoals daar zijn: Arillas, Agios Stephanos, SidariRoda, om er maar een paar te noemen. Ook kan je het binnenland in, om daar de schitterende geconserveerde oude bergdorpjes te gaan bezoeken. Het is echt een upgrade van je vakantie op Corfu als je door zo’n bijzonder antiek dorpje wandelt en ziet hoe het alledaagse leven zich daar afspeelt. Je komt daar volledig tot rust en dat is toch een van de redenen van een vakantie op dit prettige Griekse eiland.
Ben je avontuurlijk aangelegd? Dan moet je zeker een keer naar de Tweelingbaai toe! Porto Timonei, wat de officiële naam van dit bijzondere natuurverschijnsel is, bereik je via een pittige wandel/klautertocht van pakbeet een half uur, gerekend vanaf Dionysos restaurant, aan het uiteinde van Afionas gelegen. Een prachtige wandeling over een kronkelig, rotsig paadje leidt je erheen. Eenmaal gearriveerd kan je kiezen op welk strandje je gaat liggen: met uitzicht op Georgios Baai of op de Ionische Zee. Vaak zijn deze twee strandjes verlaten, want niet veel toeristen nemen de moeite hierheen te gaan. Doe het nu maar, dan zul je later beamen dat het absoluut de moeite waard was.