Blog

Zwoegen en Zweten

Ik werd uitgenodigd door John Lanassis, organizator van het Blues Festival in Arillas, om een vergadering bij te wonen van sponsors, artiesten en andere betrokkenen bij de nieuwste editie van het festival. Hij beloofde dat ik er geen spijt van zou krijgen, dus zei ik ja…

The Wall op Corfu

Verveelt dat nou nooit, weer een groot muzikaal evenement op Corfu? Nee, volmondig nee!. Zeker niet als het een combinatie is van een fantastische rockband en een 50-koppig orkest, die een van de bekendste albums uit de rockgeschiedenis ten gehore zullen brengen.

Demon de kat

Een van onze katten – genaamd Demon – is een beetje beroemd geworden sinds ze werd genoemd in een artikel van National Geographic. Dat heeft haar nogal veranderd…

Woeste wezens

De natuur kan heel wreed zijn, maar mooi tegelijk. Onlangs was ik getuige van een verschrikkelijk gevecht tussen een uit de kluiten gewassen bij en een grote spin. Ik wilde graag weten wie zou winnen, dus pakte ik snel mijn mobieltje en legde het gevecht vast voor het nageslacht. Bekijk hier de glorieuze winnaar…

Rocking Corfu

Kan je het je voorstellen: een steengoeie rockband die op jouw terras komt spelen? En dus zeg je JA!, ook al hoor je het pas 24 uur van tevoren

Tango event Corfu

Zaterdag 17 Juni was de dag dat de werelberoemde tangodanser Miguel Zotto zijn opwachting maakte op Corfu, om zijn kunsten te vertonen aan een grote groep tango lovers. Omdat mijn vrouw een van hen is, besloot ik mee te gaan. Niet in het laatst omdat het spektakel gehouden werd op een bijzondere locatie, Achilleion!