Corfu Impressions

Over smaak valt niet te twisten. Dus hoor je ons niet zeggen dat de souvenirs en andere herinneringen aan een pracht vakantie op Corfu rommel zijn. Veel van de aangeboden waar heeft weliswaar een hoog Made in Hongkong gehalte, maar als je het mooi vindt, moet je het gewoon kopen. Ondanks dat de mensen waarmee je weer naar huis vliegt waarschijnlijk iets soortgelijks in hun koffer hebben, want alle souvenirs op Corfu lijken uit een en dezelfde fabriek te komen.
Wil je eens iets anders? Iets waarmee je niet mee doodgegooid wordt maar toch heel duidelijk Corfu is? Bekijk dan onze Corfu Impressions eens.

This is Corfu op Canvas

Bekijk hiernaast onze collectie This Is Corfu afbeeldingen eens op je gemak. Lijkt het je leuk om die op canvas aan je muur te hangen? Voor een heel schappelijke prijs heb je een geweldige herinnering van je vankantie op Corfu. Het canvas wordt geleverd met stevig houten frame, maar zonder lijst. Een lijst is ook niet nodig omdat de print doorloopt aam de zijkanten. Het formaat van deze bijzondere ‘schilderijen’ is 35 X 50 centimeter. Klik hieronder op de afbeeldingen om te zien hoe het bij jou op de muur zou staan…

Corfu Ansichtkaarten

Koop een set van 8 Corfu Impressions ansichtkaarten en maak indruk op je vrienden en familie met deze unieke schetsen en foto’s van de bekende plaatsen en attracties van je favoriete Griekse vakantie-eiland Corfu. Met deze hoogwaardige ansichtkaarten maak je de thuisblijvers blij!
Als je goede herinneringen bewaart aan je vakantie op Corfu – en daar twijfelen we niet aan – is het natuurlijk ook een goed idee om deze deze ansichtkaarten als kunstobject aan te schaffen! De hieronder getoonde This Is Corfu Impressions worden geleverd in een set van 8 verschillende kaarten die je thuis kan inlijsten als blijvende herinnering aan je vakantie op Corfu.

Corfu Impressions