Corfu Regio’s

Centraal Corfu

Het middengedeelte van Corfu heeft, als overgang van noord naar zuid, van alles wat. Heel veel stranden aan zowel de west- als de oostkust, en aan de westkant een bergketen. Maar ook als je op vakantie op Corfu om wat cultuur op te snuiven, zit je hier goed. Met als grootste trekpleister natuurlijk Corfu Stad

Noord Corfu

Het noordelijk gedeelte van Corfu wordt gekenmerkt door heel veel kustlijn, met vanzelfsprekend heel veel strand, maar van het binnenland afgeschermd door een bergketen. Veel van het moderne toerisme speelt zich op dit gedeelte van het eiland af. Maak hier kennis met Noord Corfu

Zuid Corfu

Het zuiden van Corfu is in vergelijking met het noordelijk deel een stuk vlakker. Over het algemeen is het minder ruig en dunner bevolkt, minder toeristisch ook. Toch heeft dit gedeelte veel aantrekkelijks te bieden als je een vakantie op Corfu wilt boeken. Heel veel leuke stranden, kleine dorpjes en het schitterende natuurgebied Korrison Lake en Chalikounas Beach