Over Green Island

Zelf accommodatie boeken

Deze website is ontstaan uit de behoefte van vakantiegangers om zelf keuzes te maken wat betreft locatie, omgeving en omstandigheden van een vakantie op Corfu. Avontuurlijk ingestelde mensen laten zich de wet toch niet meer voorschrijven door de meneer of mevrouw van het reisbureau? Zij beslissen zelf over hun vakantiebestemming! Men wil alleen helderheid over de beschikbaarheid van gewenste locaties, de kosten en de voorwaarden om een geschikte vakantiewoning op Corfu te huren.
Deze site voorziet in een behoefte door in vlot Nederlands de noodzakelijke informatie te bieden over beschikbare vakantiehuizen, villa’s, appartementen en andere accommodatie op Corfu. Met Green Island ontdek je dat Corfu veel meer schilderachtige plaatsen kent dan – met alle respect – Dassia, Gouvia en Acharavi.
Duidelijk en transparant, dat is Green Island. Daarom vind je op deze site veel informatie over het aanbod aan appartementen, hotels, studio’s, villa’s en andere vakantiehuizen. Ook de directe omgeving waarin zich je vakantiehuis bevindt, komt uitgebreid aan bod.
En dan hebben we nog veel meer te vertellen over Corfu in het algemeen en wat allemaal te doen tijdens je vakantie op dit mooie Griekse eiland. Niet alleen door gegevens op te lepelen, maar met persoonlijke indrukken en veel foto’s.

Veel info en foto’s vakantiehuizen Corfu

Centraal is natuurlijk je vakantiehuis of appartement. Ligging, zwembad of niet, kosten, strand in de buurt, route vanaf het vliegveld, noem maar op. Wat dacht je van Waar op Corfu? Klik en je ziet op Google Maps precies waar jouw appartement of vakantiehuis zich op Corfu bevindt. Ook de directe omgeving – de plaats waar de accommodatie zich bevindt – wordt in woord en beeld belicht. Klik je bijvoorbeeld op de Plaats dan krijg je een uitgebreide fotoimpressie en beschrijving van het dorp waar je vakantie gaat vieren. Behalve vakantieaccommodatie vind je daar veel info en foto’s over activiteiten die je tijdens je vakantie kunt ontplooien: cultuur, entertainment, services, leuke strandeneten en drinken.
Wil je weten hoe de wijdere omgeving eruit ziet? Klik op Regio en je ziet tientallen foto’s van al het moois wat je kan verwachten tijdens je vakantie op Corfu.
Verder vind je op Green Island veel handige of leuke informatie over Corfu. Bijvoorbeeld een uitgebreide lijst met aanbieders van boot- of vliegtickets. Maar ook waarom Corfu zo’n aantrekkelijke plek is om vakantie te vieren. Met Green Island kom je beslagen ten ijs, al is dat in dit kader een vreemde utdrukking.

Zelf je vakantieaccommodatie boeken

Heb je uit het gevarieerde aanbod eenmaal je droomlocatie gevonden? Neem dan via de e-mailknop of per telefoon persoonlijk contact op met de eigenaar c.q. contactpersoon. Vraag naar de beschikbaarheid van het door jou gewenste vakantiehuis, de prijs en of er nog wat te onderhandelen is. Komen jullie er samen uit, wat te verwachten is, dan heb je je eigen vakantie geregeld! That’s all folks!
Voor het gemak nog even alles op een rijtje:

ticketGa kijken voor ferry- of vliegtickets. Een ticket is niet altijd zo flexibel te boeken als accommodatie op Corfu
Kies je favoriete appartement, hotel, of villa. Green Island heeft een leuke collectie selecte vakantiehuizen, dus dat moet lukken
globeBekijk de omgeving van het appartement en wat er zoal te doen is
informationVerlustig je aan de vele foto’s, lees of de locatie voldoet aan je wensen, bij het strand, zwembad, kindvriendelijk, noem maar op
contactMaak via de website contact met de eigenaar/contactpersoon. Vraag naar beschikbaarheid van de accommodatie, onderhandel eventueel over de prijs en voorwaarden
agreementWanneer je het eens bent geworden met de contactpersoon, maak je afspraken of je moet aanbetalen of niet, of de transfer naar je vakantiehuis is inbegrepen, enzovoort
holidayEn klaar is Kees! Wat kunnen we nog meer zeggen? Goeie reis en fijne vakantie op Corfu!
Zeker buiten het seizoen kan het gebeuren dat je (aan)vraag niet snel, of zelfs helemaal niet, beantwoord wordt. Veel Grieken, zelfs aanbieders van vakantiehuizen, hebben andere bezigheden in de winter en zijn totaal niet bezig met de zomer. Mocht je binnen enkele dagen geen tegenbericht krijgen, laat het ons weten. Dan bellen wij de eigenaar even om je mail alsnog als de bliksem te beantwoorden.