Je bekijkt nu Blue Bay Studio’s

Blue Bay Studio’s

corfu-studio-04
corfu-studio-02
corfu-studio-01
corfu-studio-05
corfu-studio-06
corfu-studio-07
corfu-studio-08
corfu-studio-10
corfu-studio-09
corfu-studio-12
corfu-studio-13
corfu-studio-11
corfu-studio-17
corfu-studio-15
corfu-studio-16
corfu-studio-14
previous arrow
next arrow
corfu-studio-04
corfu-studio-02
corfu-studio-01
corfu-studio-05
corfu-studio-06
corfu-studio-07
corfu-studio-08
corfu-studio-10
corfu-studio-09
corfu-studio-12
corfu-studio-13
corfu-studio-11
corfu-studio-17
corfu-studio-15
corfu-studio-16
corfu-studio-14
previous arrow
next arrow

Strand

WiFi

Zeezicht

Luxe

Fietsen

 • Type:Appartement, Studio
 • Bedden:2 tot 6
 • Kamers:STANDARD STUDIO (2-3 Personen)Bezetting: Maximaal 3 volwassenen + 1 kind (jonger drie jaar op de datum van inchecken). Elke studio is op de begane grond*SUPERIOR STUDIO (2-3 Personen)Maximaal 3 volwassenen + 1 kind (jonger drie jaar op de datum van inchecken). Elke studio is op de eerste etage. Deze studio is tevens voorzien van een broodrooster en antimuggen apparaat*STANDARD DUPLEX VILLA (4-5 Personen)Bezetting: Maximaal 5 volwassenen + 1 kind (jonger drie jaar op de datum van inchecken). Elke kamer is op de tweede etage*CORNER PENTHOUSE (4-5 Personen)Bezetting: Maximaal 5 volwassenen + 1 kind (jonger drie jaar op de datum van inchecken). Elke kamer is op de tweede etage. Deze studio is tevens voorzien van een broodrooster en antimuggen apparaat** Elke kamer is voorzien van privé badkamer en haardroger, airco, LCD TV, bureau, kluis, kitchenette, waterkoker, koelkast, kooktoestel/borden en bestek/keukengerei en een balkon met prachtig zeezicht
 • Huisdieren:Nee
 • Zwembad:Nee, maar gasten van Blue Bay Apartments mogen onbeperkt gebruik maken van het naastgelegen zwembad
 • Comfort:Koelkast, waterkoker, haardroger, kookgerei, servies en bestek, LCD Televisie, WiFi, kluis
 • Extra:Als extra service kunnen gasten van Blue Bay Studio’s gebruik maken van een gratis leenfiets (beperkt aantal, dus wees er snel bij).
 • Transfer:Ja, tegen een vriendelijk tarief. Bij boekingen van meerdere weken kan dit tarief zelfs vervallen. Overleg dit tijdens je contact met Blue Bay
 • Prijs:Variërend van 30 tot 190 euro per nacht. Zie voor details de website van Blue Bay Studios
 • Aanbetaling:Zie de website van Blue Bay Studios
 • Plaats:Agios Gordios
 • Regio:Centraal Corfu
 • Contactpersoon:Angeliki
 • Mobiel:+30 69722 20237
 • Website:http://www.bluebaycorfu.com/

De Blue Bay Studio’s zijn gebouwd tegen een prachtige groene heuvel aan de westkust van centraal Corfu. Je zult verrukt zijn over adembenemende vergezichten op de prachtige baai van Gordios. Je krijgt er geen genoeg van, gegarandeerd.
Alle studio’s/appartementen zijn voorzien van eigen badkamer (met haardroger), airco, platte televisie, bureau, een kluisje (waar heb je die voor nodig?) en een balkon met zeezicht. Praktische voorzieningen zijn onder andere een kitchenette compleet met kookgerei en servies, zodat je je eigen potje kan koken als je geen zin hebt om uit te gaan eten. De luxere studio’s/appartementen hebben een terras met zeezicht. Zorg dus dat je die te pakken krijgt als die nog beschikbaar zijn.

Strandvakantie Corfu

De studio’s zijn geschilderd in aardekleuren, voor een rustgevend effect. Dat komt dan nog eens bovenop de ontstressing tijdens je Corfu vakantie. Da’s mooi meegenomen! De appartementen en studio’s zijn alle voorzien van gratis Wi-Fi. Gebruik het alsjeblieft niet teveel hè? Je bent op vakantie en laat je Nederlandse gewoontes, elke 30 seconden je mail of je social media checken, voor de duur van je verblijf op Corfu even achterwege. Je bent snel genoeg weer in Nederland, waar je weer elk moment van de dag ‘bij kunt zijn’. Natuurlijk wil je je manager even laten weten dat jij lekker in het zonnetje aan het strand van Corfu ligt terwijl hij achter zijn duffe bureau naar de regen staart. Ook de Facebookvrienden willen graag bewijzen zien dat Corfu inderdaad zo mooi is als men zegt, dus uploaden die foto’s. Maar laat het daar dan bij. Ga daarna lekker naar de mooie tuin van het complex en ga daar met je geliefde(n) en een lekker drankje in de hand naar de prachtige zonsondergang – daar staat Gordios beroemd om – zitten staren. Is ons vrijblijvend advies.
Blue Bay Studio’s heeft een gedeeld zwembad, dat heet, gasten van het complex zijn meer dan welkom in het iets verderop gelegen zwembad, compleet met BBQ, zonnebedden, een snackbar en een kleuterbad.

Op loopafstand van het strand

De studio’s staan op zo’n 250 meter van het strand van Agios Gordios. Wedden dat je die afstand minimaal een keer per dag aflegt tijdens je vakantie op Corfu? Omdat het complex centraal op Corfu ligt, zijn andere bezienswaardigheden niet ver uit de buurt. Corfu Airport bijvoorbeeld is maar 14 kilometer verderop. Interessant? Niet echt of je moet van vliegtuigspotten houden. Dan moet je er zeker op uit. De meesten zullen een dagje Corfu Stad toch wel leuker vinden, vermoeden wij. Voor de afstand hoef je het niet te laten, het is een kilometer verder dan het vliegveld. Vind je niet genoeg historie en prachtige gebouwen dan ga je naar Achilleion, de zomerresidentie van Sissi of de Keizers Troon in Pelekas. Het is allemaal in de buurt.

Fietsen/wandelen op Corfu

De heuvels van Agios Gordios en de directe omgeving lenen zich uitermate voor een heerlijke wandeling of fietstocht over de smalle weggetjes en donkey trails van Gordios. Bij Blue Bay Studio’s kan je gratis een fiets huren. Dat horen wij Nederlanders graag! Dat van die fiets hè, dat gratis interesseert ons totaal niet. Zonder gekheid, als je stevig in de kuiten zit dan moet je er zeker een dag aan wagen om de omgeving te verkennen. Reken erop dat je aan het eind van de dag een paar onsjes kwijt bent!
Kies je meer voor het gemak van een auto of scooter om Corfu te ontdekken dan kan de vriendelijke staf van Blue Bay Studios je helpen met bespreken. Ook helpen ze je met het boeken van een excursie of bijvoorbeeld vervoer naar de luchthaven. Op 300 meter afstand is een bushalte die je alle kanten van het eiland op kan brengen. Houd daarbij wel rekening dat bussen op Corfu niet altijd op de minuut precies arriveren.

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.