Je bekijkt nu Fotis Huis

Fotis Huis

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Home
corfu_fotis_03
corfu_fotis_01
corfu_fotis_02
corfu_fotis_06
corfu_fotis_05
corfu_fotis_04
corfu_fotis_07
corfu_fotis_08
corfu_fotis_09
corfu_fotis_11
corfu_fotis_12
corfu_fotis_10
corfu_fotis_13
corfu_fotis_15
corfu_fotis_14
corfu_fotis_17
corfu_fotis_16
corfu_fotis_18
corfu_fotis_21
corfu_fotis_19
corfu_fotis_20
corfu_fotis_23
corfu_fotis_24
corfu_fotis_22
corfu_fotis_26
corfu_fotis_27
corfu_fotis_25
corfu_fotis_29
corfu_fotis_30
corfu_fotis_28
corfu_fotis_33
corfu_fotis_32
corfu_fotis_31
corfu_fotis_35
corfu_fotis_34
previous arrow
next arrow
corfu_fotis_03
corfu_fotis_01
corfu_fotis_02
corfu_fotis_06
corfu_fotis_05
corfu_fotis_04
corfu_fotis_07
corfu_fotis_08
corfu_fotis_09
corfu_fotis_11
corfu_fotis_12
corfu_fotis_10
corfu_fotis_13
corfu_fotis_15
corfu_fotis_14
corfu_fotis_17
corfu_fotis_16
corfu_fotis_18
corfu_fotis_21
corfu_fotis_19
corfu_fotis_20
corfu_fotis_23
corfu_fotis_24
corfu_fotis_22
corfu_fotis_26
corfu_fotis_27
corfu_fotis_25
corfu_fotis_29
corfu_fotis_30
corfu_fotis_28
corfu_fotis_33
corfu_fotis_32
corfu_fotis_31
corfu_fotis_35
corfu_fotis_34
previous arrow
next arrow

Ruim

Centraal

Degelijk

Uitzicht

Tuin

 • Regio:Centraal Corfu
 • Plaats:Vatos
 • Type:Huis
 • Oppervlak:143 (huis) + 33 m² (berging)
 • Grondstuk:500 + 1583 m²
 • Slaapkamers:3
 • Badkamers:2
 • Verwarming:Centrale verwarming (olie gestookt), airco, open haard
 • Airco:Ja
 • Ligging:Geheel vrijstaand aan een rustig weggetje in een zeer landelijk gebied net buiten Vatos
 • Indeling:Woonkamer, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 woonlagen, berging
 • Zwembad:Nee
 • Schuur:Ja, bestaande uit twee geschakelde gedeelten. Tevens is aan de overkant van de weg een ruime garage voor twee auto’s
 • Vraagprijs:€295.000
 • Extra kosten:Kosten zoals advocaat, notaris et cetera. Klik hier voor meer informatie
 • Contactpersoon:Fotis Chimarios
 • Telefoon:Geen
 • Mobiel:+30 694 8232 769
 • Website:Geen

De voornaamste reden om een huis op Corfu te kopen, is voor de meesten het zoeken van rust. We zijn allemaal heel druk in ons dagelijks leven en om de batterij weer een beetje op te laden is een huis in een rustige en mooie omgeving een pre. Zoek niet verder, je hebt het gevonden!

Tweede woning op Corfu

Dit zeer ruime huis, met drie slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer met aparte eetkamer, keuken en een grote schuurruimte, is gebouwd in een landelijk gebied aan de westkant van Corfu. Het is net buiten het gezellige dorpje Vatos en is een oase van rust. Zo nu en dan komt er eens een wandelaar voorbij, soms zelfs wat gemotoriseerd verkeer en enkele keren per jaar een verdwaalde fietser, verder niets. Toch woon je hier maar op 20 minuten van het vliegveld en 25 minuten van Corfu Stad. Ideaal dus als tweede woning op Corfu.
Het huis is zeer degelijk en volgens moderne normen gebouwd. Dat betekent dus goed geïsoleerd, dubbele beglazing, kunststof kozijnen met kantel/scharnierkozijnen en anti- muggengaas, en een prima functionerende economische verwarming. Dat kan je niet van alle Griekse woningen zeggen. Daarbij is de woning voorzien van een alarminstallatie, wat het gevoel van veiligheid nog meer zal verhogen.

Perfect gesitueerd op Corfu

Deze woning garandeert veel privacy. Het gehele perceel van 500 vierkante meter is ommuurd, zodat je je niet bespied waant terwijl je in de prachtige tuin ligt te zonnen. Niet dat er heel veel voorbijgangers zijn, maar toch. Je woont dan wel heel landelijk in dit huis, toch zit je vlakbij uitvalswegen die je alle kanten van het eiland laten zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stranden van Ermones, Pelekas, Kontogialos, Glyfada en Myrtiotissa? Of de prachtige golfcourse van Corfu? Het grote waterpark van Corfu Aqualand, de schitterende Ropavallei of de stranden van Paleokastritsa en Liapades? Om over de oostkust van Corfu nog maar te zwijgen. Je zit gewoon middenin al het moois dat Corfu te bieden heeft.

Huis met veel extra’s

Met dit huis heb je een prachtige gezinswoning met alle faciliteiten die nodig zijn om comfortabel te wonen. Allereerst is daar de grote en schitterend aangelegde tuin met veel (vrucht)bomen. Wat dacht je van je eigen sinaasappels, citroenen, druiven, kum-quat in de fruitschaal? Je hebt de beschikking over een prachtig terras, waarvan een gedeelte overdekt en een gedeelte waar je al heel snel in het zonnetje kan zitten. Op de eerste etage is het goed vertoeven op het grote balkon met prachtig uitzicht op het binnenland van Corfu, met als hoogtepunt de Pantokrator.
Recht tegenover het huis, aan de overkant van het weggetje, is een grote garage, goed voor twee auto’s, opgetrokken. Een op afstand bedienbare roldeur maakt het gemakkelijk je eigen privé parkeerplaats te bereiken. Tevens staat je auto lekker beschut tijdens de vele zonuren die Corfu kent. De garage bevindt zich op een grondstuk van bijna 1600 vierkante meter dat bij de koop is inbegrepen. Hierop bevinden zich vele vrucht- en olijfbomen, enkele majestueuze cypressen en ander groen. Op dit grondstuk rust een bouwvergunning, dus mocht je gezin net zo groot zijn als dat van Von Trapp (Sound of music), dan is dit toch een prima mogelijkheid om heerlijk landelijk op Corfu te wonen.

Dit bericht heeft één reactie

Reacties zijn gesloten.