Je bekijkt nu Paardrijden

Paardrijden

corfu_horseriding_04
corfu_horseriding_03
corfu_horseriding_01
corfu_horseriding_05
corfu_horseriding_02
corfu_horseriding_06
corfu_horseriding_07
corfu_horseriding_10
corfu_horseriding_09
corfu_horseriding_08
corfu_horseriding_14
corfu_horseriding_15
corfu_horseriding_12
corfu_horseriding_13
corfu_horseriding_11
corfu_horseriding_20
corfu_horseriding_18
corfu_horseriding_17
corfu_horseriding_16
corfu_horseriding_19
previous arrow
next arrow
corfu_horseriding_04
corfu_horseriding_03
corfu_horseriding_01
corfu_horseriding_05
corfu_horseriding_02
corfu_horseriding_06
corfu_horseriding_07
corfu_horseriding_10
corfu_horseriding_09
corfu_horseriding_08
corfu_horseriding_14
corfu_horseriding_15
corfu_horseriding_12
corfu_horseriding_13
corfu_horseriding_11
corfu_horseriding_20
corfu_horseriding_18
corfu_horseriding_17
corfu_horseriding_16
corfu_horseriding_19
previous arrow
next arrow

Ben je een enorme natuurliefhebber en denk je er daarom over om een vakantie op Corfu te boeken? Gegarandeerd dat je niet teleurgesteld wordt. Corfu is een prachtig eiland met schitterende ongerepte natuur in vele vormen. Van prachtige vlaktes tot hoge bergen, van toeristische kustplaatsen tot versteende verlaten dorpen als Sinies en Perithia, van de cosmopoliet Corfu Stad tot prachtig geconserveerde bergdorpjes, Corfu heeft het allemaal.

Corfu te paard

Maar wat nu als je wat meer een met de natuur wilt zijn en dus de rust die je zo zoekt niet wil verstoren met motorgepruttel en uitlaatgassen? Wat dacht je er van om Corfu op de rug van een paard te ontdekken?
Bij Carolina’s Holiday Horses staan vier lieve paarden te trappelen om met hun berijders de prachtige natuur van Corfu te ontdekken:

  • Simba: de koelbloedige goeierd. Een Bulgaars, dus lekker rond paard, met wiegende gangen
  • Shiva: de hartenbreekster. Knabstrupper merrie met een toepasselijk hartje op de kont. Super betrouwbaar zonder sloom te zijn
  • Shakira: de leidster. Gitzwarte snelheidsduivel die ook nog alles in de gaten wil houden. Alleen voor ervaren ruiters
  • Zina: de eigenwijze ondeugd. Het Haflinger bloed gaf haar dikke manen en een goudeerlijk en ondeugend karakter

Carolina biedt paardrijvakanties voor twee personen, mits minimaal half-gevorderd. Doel van een vakantie als deze moet zijn het ontspannen met, op en tussen paarden. Ben je dus een paardenliefhebber bij uitstek en wil je ook nog eens de schitterende natuur van Corfu ontdekken dan is dit je kans. Onder begeleiding van een ervaren ruiter en Corfu-kenner enkele dagen dit mooie Griekse eiland bekijken vanaf de rug van een paard.

Centraal op Corfu

De stallen liggen in het noordwesten van Corfu, in een landschap van olijfbomen, wijngaarden en meertjes. Ook de pittoreske en zeer authentieke dorpjes Doukades en Skripero bevinden zich in de nabijheid. De zee en de stranden aan de westkust, waaronder de vele schitterende baaien en stranden van Paleokastritsa, liggen vlakbij de stallen. Iedere dag heb je desgewenst de gelegenheid om een mooie buitenrit te maken. Ben je daarvan nog niet verzadigd aan het eind van de dag, bestaat de mogelijkheid er nog een avondrit aan vast te plakken.

Paarden en Corfu

Tijdens je paardrijvakantie op Corfu wordt er ook aandacht besteed aan de omgang met paarden, zoals bijvoorbeeld contact maken met het vrije paard. De te boeken programma’s lopen van 1 tot en met 6 dagen, met naar gewenst een hele of halve dag vulling. Wil je dus zo nu en dan toch op eigen benen naar het strand dan is het tweede programma een prima optie. Daarnaast zijn er combinaties mogelijk met andere a(ttra)ctieve programma’s zoals wandelenfietsen of zeilen. Ook kan je vanuit Nederland aangeven wat je wensen zijn ten behoeve van vakantieaccommodatie op Corfu, een huurauto of -scooter, de transfer van en naar de luchthaven en zo voort. De keuze is aan jou of je een geheel verzorgde paardrijvakantie wilt boeken, of liever enkele onderdelen zelf wilt regelen.
Carolina, Simba, Shiva, Shakira en Zina kijken naar je uit!

Details Paardrijvakantie Corfu

Website: www.holidayhorses.gr
Mobiel: +30 694 766 1858
E-mail: Contact opnemen